Житомир.info | Ми будуємо і здаємо в експлуатацію, - ЖК «Мрія на Покровський»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На ринок нерухомості Житомира прийшов новий забудовник - компанія «Комфортбуд Плюс». В районі агротехнічного коледжу, вул. Героїв Чорнобиля, біля станції швидкої медичної допомоги розпочато будівництво нового 5-ти секційного житлового будинку на 10 поверхів.

У будинку, згідно плану, будуть переважно однокімнатні квартири квадратурою від 44 до 47 кв.м. і двокімнатні від 61 кв.м. Все з можливістю індивідуального підходу до планування квартир і великими панорамними вікнами. Новобудови Житомира відповідають європейським стандартам якості!

«Квартири такого планування, з кухнею, яка, до речі, становить 14-15 кв.м, можна зробити велику студію або вітальню. Це не та кухня в звичайному для нас розумінні. З такої квартири можна зробити 2 кімнати і студію, або одну велику спальню і кімнату для прийому гостей. Простір для фантазії необмежений - все, що ви побажаєте », - говорить Олександр Студенець, представник забудовника в Житомирі.

За словами забудовника, для будівництва буде використовуватися теплий керамічна цегла, в кожній квартирі індивідуальне газове опалення, лічильники. Все це вже входить у вартість квартири. Крім того, місце розташування будинку ідеальне з точки зору транспортної розв'язки та інфраструктури. Поруч знаходиться стадіон, ринок, школи і зони відпочинку, де можна проводити вільний час влітку.

«Зовні будинок буде мати привабливий вигляд. Ми використовуємо вентильовані фасади з алюмінієвих композитних матеріалів. Одна з переваг будинку - поєднання червоного керамічної цегли та утеплювачів. Саме так досягається ефективне теплозбереження. Перший поверх ми плануємо прикрасити керамогранітними плитами », - підкреслює Олександр.

«Комфортбуд Плюс» не тільки будує, але і здає в експлуатацію будинки. Адже згідно з чинним законодавством і нормами ДБН саме 10-поверхів дозволяють здати будинок в повністю готовому для проживання стані з підключенням всіх комунікацій до закінчення будівництва. За три роки існування компанії побудовано і здано в експлуатацію 6 житлових будинків.

На переконання забудовника, через рік люди будуть мати на руках всі документи на квартири і готову першу секцію.

Встигніть купити квартиру за акційною ціною! Тільки на перших 5 квартир ціна становить 8290 за кв.м.!

ЖК «Мрія на Покровській» - Ваші мрії втілюються в життя!

Контакти відділу продажів по телефону: 068 832 - 08 - 03; 068831 - 37 - 73

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online