Дивани в морському стилі

  1. 11 порад, які допоможуть Вам оформити вітальню в морському стилі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Багато жителів великих міст прагнуть легкості і свободи в своєму домашньому інтер'єрі. Такого ефекту легко можна досягти за допомогою морського стилю. Більшість батьків люблять застосовувати подібний стиль, оформляючи в синьо-блакитних тонах дитячі кімнати. Проникнувши в світлу і сонячну атмосферу відпочинку, не мала кількість дорослих вирішуються поекспериментувати в своїх віталень. Багато жителів великих міст прагнуть легкості і свободи в своєму домашньому інтер'єрі

Уявіть: Ви приходите додому після напруженого робочого дня і занурюєтеся в домашній відпочинок, наповнений атмосферою подорожі і умиротворення. Це саме те, за що люблять такий стиль дорослі і діти - обволікає відчуття спокою, яку він дарує. Саме тому м'які меблі в такій тематиці стає все більш популярною.

11 порад, які допоможуть Вам оформити вітальню в морському стилі

11 порад, які допоможуть Вам оформити вітальню в морському стилі

  1. Використовуйте натуральні матеріали, наприклад - дерево. Це можуть бути дерев'яні комоди з цікавими висувними ящиками, аксесуари на зразок скринь, рамочки з дерева.
  2. Добре буде виглядати меблі на металевих ніжках. Метал так само дозволяє витримати цю тематику при наявності блакитного і синього кольору в інтер'єрі.
  3. Дотримуйтеся простоти! Це не вимагає вишукувань. Така кімната лаконічна і педантична, як ніби її проектував сам капітан корабля. Уникайте колірних комбінацій, які будуть рябіти в очах. Не використовуйте розкішні елементи декору, які більше будуть доречні для вітальні, витриманою в класиці.
  4. Використовуйте поєднання білого, бежевого з відтінками блакитного і синього. Але не перестарайтеся з смужками в інтер'єрі. Не забувайте розбавляти контрастні кольори пастельними елементами, наприклад, пісочним шторами.
  5. Використовуйте смужку. Буде дуже цікаво виглядати диван в біло-блакитну смужку. Смужка може бути як широкою, так і вузькою. До того ж така фактура здатна візуально звільнити висотку стелі.
  6. Диван може бути однотонного синього кольору - акцент посеред бежевій кімнати. Або ж меблі можна зробити бежевій і розбавити її декоративними подушечками в біло-блакитну смужку. Ну і як варіант - однорідного синього кольору.
  7. Добре виглядатимуть шеніловие меблеві тканини , Що нагадують натуральну мішковину.
  8. Використовуйте морську символіку: канатна мотузка, рятувальний круг, зірки, раковини. Це можуть бути як окремі предмети, так і зображення на них: наприклад, вишивки на подушках.

Це можуть бути як окремі предмети, так і зображення на них: наприклад, вишивки на подушках

  1. Вигідно заграти можуть і елементи декору: наприклад, дзеркало прикрасити черепашками, галькою або перлинками.
  2. Не нехтуйте картинами в морському стилі. Це може бути зображення яхти, моря, можливо це буде фотографія з архіву Вашого останнього подорожі.

Це може бути зображення яхти, моря, можливо це буде фотографія з архіву Вашого останнього подорожі

  1. У вітальні повинне бути хороше освітлення, щоб забезпечити їй хмарну атмосферу. Тому в такій кімнаті бажані великі вікна або достатню кількість штучного світла, що виходить від світильників і люстри.
  2. Для покриття підлоги краще всього використовувати елементи, що нагадують палубу корабля або просто дерев'яна підлога: ламінат, панелі, білі дошки, планки. Ковролін і керамічна плитка можу тільки порушиш всю тематику. Тому, якщо хочете під ногами чогось м'якого, то досить буде одного килима, який не буде приховувати всю підлогу.

Якщо Вам важко візуалізувати відтінки голубого і синього в вітальні, Ви можете відвідати один з наших салонів. Ми покажемо Вам італійські і німецькі тканини, які мають багато відтінків таких кольорів. Завдяки великій палітрі Ви зможете робити багато красивих акцентів, заважаючи кілька відтінків в своїх меблів.

Дивани в морському стилі від Zlatamebel

Коментарі

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online