Експертна оцінка нерухомості в Києві

  1. Оцінка майна - як це і коли?
  2. Найбільш поширені випадки, коли потрібна оцінка нерухомості:
  3. Наші переваги:
  4. Вартість оцінки нерухомості:
  5. Які документи необхідні, щоб провести оцінку нерухомості в Києві або області:
  6. Відповіді на популярні питання:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ви отримали в спадок квартиру, і Вам потрібно заплатити податки? Можливо, хочете продати склад, але не впевнені, що Ваша ціна буде конкурентоспроможною? Для цих випадків потрібно експертна оцінка нерухомості.

Оцінка майна - як це і коли?

Оцінка майна, в т.ч. нерухомості - це експертне визначення актуальної ринкової, відновної або ліквідаційної вартості об'єкта. Включає в себе:

  • Визначення матеріальної вартості об'єкта. Наприклад, квадратура і стан приміщення;
  • Визначення ринкової вартості нерухомості, т. Е. Встановлення ціни відповідно до аналогічними поточними пропозиціями;
  • Визначення інвестиційного потенціалу, т. Е. Скільки грошей може принести об'єкт;
  • Оцінка ліквідаційних витрат;
  • Кадастрова вартість - податкова оцінка.

Найбільш поширені випадки, коли потрібна оцінка нерухомості:

Проведення оцінки нерухомого майна відрізняється в залежності від типу об'єкта, цілей його використання і шляхів отримання.

Випадок перший - спадкове майно. При отриманні спадщини, спадкоємці повинні заплатити обов'язковий податок, розмір якого буде залежати від вартості оцінки.

Випадок другий - оформлення угоди купівлі-продажу. При продажу квартири або іншого виду нерухомості, слід визначити її ринкову ціну. Зробити це самостійно неможливо. Адже для цього потрібно мати сертифікат експерта оцінювача.

Випадок третій - отримання кредитних коштів під заставу нерухомості. Як показує практика, банківською установою потрібно дати визначення інвестиційної вартості нерухомості. Без оцінки вартості сума кредиту буде зменшена або його отримання стане неможливим.

Наші переваги:

Ви отримали в спадок квартиру, і Вам потрібно заплатити податки

Безпека - Над усе!

За роки роботи кожен з етапів максимально відточений, тому ми готові запропонувати ризики зведені до нуля. За роки роботи кожен з етапів максимально відточений, тому ми готові запропонувати ризики зведені до нуля

Професіоналізм і досвід наших співробітників

Наш штат складається з юристів по нерухомості, інженерів БТІ, експертів по оцінки і тих людей, які відповідають за стабільну роботу нашого сервісу. У кожного з них реальний досвід в реальних задачах. Наш штат складається з юристів по нерухомості, інженерів БТІ, експертів по оцінки і тих людей, які відповідають за стабільну роботу нашого сервісу

Сертифікати на роботу

Наші фахівці, в залежності від діяльності, володіють сертифікатами, з якими Ви можете ознайомитися у нас в офісі. Наші фахівці, в залежності від діяльності, володіють сертифікатами, з якими Ви можете ознайомитися у нас в офісі

високі стандарти

Без черг, у кожного свій час для прийому. Без простоювання місяцями біля кабінету держслужб.

Вартість оцінки нерухомості:

Вид нерухомості: Вартість: Термін виконання: Квартира від 2 600 1-3 дні ЗАМОВИТИ Житловий будинок від 2 600 1-3 дні ЗАМОВИТИ Комерційне будівлю від 2 600 від 2 днів ЗАМОВИТИ Земельна ділянка від 2 600 до 3 днів ЗАМОВИТИ Прискорена оцінка від 3 600 за 3 години ЗАМОВИТИ Інший об'єкт Індивідуально Індивідуально ЗАМОВИТИ Технічний паспорт При замовленні оціночних робіт -10% 1-3 дня ЗАМОВИТИ Послуги нотаріуса від 2 000 грн Індивідуально ЗАМОВИТИ КОНСУЛЬТАЦІЯ І ЮРИДИЧНИЙ СУПРОВІД БЕЗКОШТОВНО - ЗАМОВИТИ

* Важлива інформація! З початку 2019 року в Україні було збільшено вартість послуг електронних майданчиків, це призвело до збільшення цін на проведення оцінки нерухомості. Ціни, зазначені вище, актуальні з 01.01.2019р.

* підсумкова вартість наших послуг в кожному конкретному випадку є суто індивідуальною і розраховується на підставі трудовитрат наших фахівців і складності проекту. При зверненні наші фахівці формують комерційну пропозицію з точним розрахунком вартості наших послуг.

Існує кілька основних підходів оцінювання нерухомості. Кожен з них відповідає цілям клієнта і вимогам до оформлення документів. У список основних входять:

  • Прибутковий підхід. Його використовують для інвестиційної оцінки - скільки грошей може принести володіння об'єктом;
  • Витратний підхід. Цей метод застосовують у разі оцінки майна при оплаті податків або щоб вірно встановити ціну продажу. Він базується на сукупній оцінці вартості всіх складових об'єкта: землі, самої будови, зносу та ін .;
  • Порівняльний підхід. Базується на аналізі аналогічних пропозицій по ринку.

Які документи необхідні, щоб провести оцінку нерухомості в Києві або області:

Перелік документів для оцінки різниться в залежності від виду об'єкта нерухомості. Проте мінімальними документами, які необхідні для експертної оцінки нерухомості, є:

  1. Паспорт та ІПН;
  2. Установчі документи (для юридичних осіб);
  3. Документи засвідчують право власності на об'єкт;
  4. Технічний паспорт на об'єкт;
  5. Держакт на землю, договір оренди (якщо об'єктом оцінки є земля).

* Для забезпечення достатності інформації та надання якісної консультації список необхідних для подання документів буде уточнено нашими співробітниками до початку робіт.

Професійна оцінка нерухомості дає уявлення про ситуацію на ринку, підкріплене завіреним звітом. Звітом є професійну оцінку від експерта оцінювача. Звертайтеся! Будемо раді допомогти!

Відповіді на популярні питання:

Скільки часу потрібно на оформлення об'єкта?

Це залежить від складності процедури оформлення. Близько 80% завдань виконуються до 3 днів, 15% - до 1 тижня, решта 5% - це найбільш складні питання - до 1 місяця.

Від чого залежить ціна на послуги?

Ціна залежить від таких факторів як: розташування об'єкта, площі, наявності потрібних документів, складності і кількості етапів процедури.

Ви можете приїхати до нас на об'єкт?

Бувають випадки, коли людина з різних причин не може прийти на консультацію або для укладення договору в офіс (робота або інші причини). Наш фахівець виїжджає до Вас абсолютно безкоштовно. Готові документи Ви отримуєте через кур'єра або Нову Пошту.

Ви можете прискорити процес реєстрації мого об'єкта?

За весь час роботи ми скоротили терміни виконання майже вдвічі, ніж дуже пишаємося. Але бувають ситуації, коли в людини форс-мажор і йому потрібно провести реєстрацію ще швидше (шлюб, виїзд за кордон і т.д). У деяких випадках це неможливо. Але в інших ситуаціях ми можемо запропонувати звузити терміни, при цьому потрібно враховувати, що ціна за послугу може змінитися.

У Вас є сертифікати?

Так звісно. У таких людей як інженери, проектанти, землевпорядники, оцінювачі - у всіх є сертифікація. Це дуже важливо. З усіма документами Ви зможете ознайомитися у нас на місці.

Оцінка нерухомості

Рейтинг 4.8 Відгуків 6

Оцінка майна - як це і коли?
Можливо, хочете продати склад, але не впевнені, що Ваша ціна буде конкурентоспроможною?
Оцінка майна - як це і коли?
Від чого залежить ціна на послуги?
Ви можете приїхати до нас на об'єкт?
Ви можете прискорити процес реєстрації мого об'єкта?
У Вас є сертифікати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online