Нове місце: Простір «Циферблат»

  1. Проводячи час в «Будинку на дереві», платити можна скільки завгодно, складаючи гроші в спеціальну валізу.
  2. ІВАН МІТІН

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Творець проекту « Будинок на дереві »Іван Мітін разом з однодумцями відкрив на Покровці нове місце -« циферблат ». Так само, як в «Будинку на дереві», тут безкоштовно пропонують випити чаю і подивитися, наприклад, кіно. Але на відміну від першого місця, в «Циферблат» платять не за принципом free donations, а за тарифом - 1 рубль за 1 хвилину.

У грудні 2010 року в центрі Москви, на Покровці, запрацювало чи кафе, чи то клуб за інтересами - «Будинок на дереві». З самого початку місце площею 50 квадратних метрів було задумано як якийсь громадський простір, яке кожен, хто прийде може використовувати в своїх цілях: подивитися кіно, попрацювати (для цього тут є Wi-Fi) або просто випити чаю і почитати книгу. Натомість відвідувачам пропонували в добровільному порядку залишити суму на свій розсуд в спеціальному валізі.

Творець проекту «   Будинок на дереві   »Іван Мітін разом з однодумцями відкрив на Покровці нове місце -«   циферблат   » Проводячи час в «Будинку на дереві», платити можна скільки завгодно, складаючи гроші в спеціальну валізу.

Нове місце - «Циферблат» - влаштовано майже за таким же принципом. У просторому, в порівнянні з «Будинком на дереві», приміщенні є зони зі столами і м'якими диванами, за якими можна пити чай, грати в настільні ігри (є шахи), працювати (господарі заздалегідь подбали, щоб розеток для ноутбуків було багато) або брати участь в організованих господарями заходах - все це безкоштовно. Але за час доведеться платити - 1 рубль за 1 хвилину. Так само, як в «Будинку на дереві», тут будуть проходити лекції, майстер-класи та нічні кінопокази.

«Циферблат» займає частину другого поверху особняка початку XIX століття (його історичну назву - будинок причту церкви Трійці у Покровських воріт). В оформленні кафе використані старовинні фотографії та гравюри, антикварні меблі і, найголовніше, вантажні будильники. Кожному гостю при вході видають за таким, щоб вважати час.

Кожному гостю при вході видають за таким, щоб вважати час


ІВАН МІТІН

Творець проектів «Будинок на дереві» і «Циферблат»
«" Циферблат "- це, звичайно, соціальний експеримент. Такого формату ще немає в Москві, і я не знаю, чи є в світі. У нас є ідея, що кожен відвідувач "Циферблат" стає його мікроарендатором, тобто орендує собі місце на певний час. При цьому кава, чай і печиво безкоштовно. Можна приносити їжу з собою.
Зараз в Москві з надлишком різних кафе, і нам не хотілося робити чергове. Думали про ідею найбільш близькою до "Дому на дереві", тому що та душевна атмосфера дуже важлива, її в місті не вистачає. Але "Будинок на дереві" іноді відлякує тим, що в ньому не завжди вистачає місць, і атмосфера доброзичливості занадто зашкалює - майже немає особистого простору. Ми хотіли зробити місце схожим, але тільки за площею, щоб було особистий простір, але при цьому не втрачалася взаємодія між людьми, щоб питання оплати був більш структурований. Оформленням простору займалися самі. Столи розписувала мультиплікатор Наташа Аксьонова. Гравюри, які висять на стіні, ми привезли з Англії (в місті Вінчестер була розпродаж сховища), картина мого батька висить, старовинні фотографії, які я збираю на блошиних ринках. Ми зараз доробляємо другий зал, його буде розписувати Наталі-Кейт. Ще купили екран, будемо робити нічні кінопокази. В ніч з цієї суботи на неділю дивимося фільми про час - "Назад в майбутнє", все 3 частини ».

В ніч з цієї суботи на неділю дивимося фільми про час - Назад в майбутнє, все 3 частини »

Кафе «Циферблат»
Покровка, 12.
Час роботи: 12: 00-01: 00 щодня
Ціна перебування: 1 рубль за 1 хвилину
www.clockfacer.ru

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online