ЗМІ: київську вчительку виселяє Грицак

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

За виселенням родини київської вчительки Ніни Москаленко, яку з квітня 2012 тероризують рейдери, стоїть народний депутат Василь Грицак.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу СТБ.

За словами самої вчительки, розгромивши її будинок чоловіка називали прізвища колишніх високих міліцейських чиновників, серед яких - народний депутат, генерал-лейтенант міліції Василь Грицак. Саме за вказівкою Грицака невідомі зварювали арматуру і звозили на подвір'я Ніни Москаленко металеві листи.

Сам Грицак відхрещується від виселення киянки і називає це абсурдом. "З цієї ситуації мені шкода її, але вона не людина, а звичайна скотина. Наговорювати на людину, яка не має ніякого відношення ні до цієї землі, ні ...", - йдеться в сюжеті.

Новина про те, що в Мін'юсті проводять службове розслідування, Ніна Москаленко сприйняла спокійно. Каже, за час судової тяганини, в справедливість по-українськи вірити перестала.

Як повідомляв "Обозреватель", 22 квітня сім'ю київської вчительки Ніни Москаленко почали виселяти з їхнього будинку в провулку Землянському, 14. Кілька чоловіків, які представилися новими власниками частини будівлі, намагалися винести меблі киянки на вулицю і заварити двері і вікна будинку. На заваді стали виселенню члени київської міської організації ВО "Свобода".

Міністр юстиції Олександр Лавринович заявив, що у справі про виселення київської вчительки Ніни Москаленко з будинку розпочато службове розслідування.

Нагадаємо, 13 лютого Апеляційний суд Києва відмовився задовольнити скаргу Ніни Москаленко на рішення Печерського районного суду Києва, який ухвалив виселити її з житла і позбавити права власності на землю.

Сім'я Москаленко живе в провулку Землянському більше 40 років. Будинок розташований на Печерському пагорбі, поруч з Ботанічним садом. З вікон видно Дніпро, пам'ятник "Батьківщина-Мати". Вчительці спочатку "по-доброму" запропонували обміняти житло в елітному районі Києва на будинок біля Київського моря, але жінка на такі умови не погодилася. З тих пір почалися рейдерські напади.

З тих пір почалися рейдерські напади

Підписуйся на наш Telegram . Отримуй тільки найважливіше!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online