Виплати за народження третьої дитини в 2016 році

  1. Півтора мільйона рублів при народженні третьої дитини
  2. Материнський капітал
  3. Одноразова допомога і щомісячні виплати
  4. Допомога по догляду за дитиною до 3-х років

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З приводу того, якими будуть виплати за третю дитину в 2016 році, ведуться практично такі ж суперечки, як і в випадку з народженням другої дитини. Пов'язані вони в основному з материнським посібником і питанням його нарахування після 2016- го року.

Не варто забувати і про те, що після народження третьої дитини сім'я отримує статус багатодітної, а значить - має право на отримання додаткових субсидій від держави. Далі будуть більш детально розглянуті моменти, на які слід звертати увагу при оформленні допомог і виплат на народження третьої дитини в 2016 році.

Півтора мільйона рублів при народженні третьої дитини

Оскільки сума передбачуваної виплати не маленька, то і хвилює майбутніх батьків вона найбільше Оскільки сума передбачуваної виплати не маленька, то і хвилює майбутніх батьків вона найбільше. Так чи буде вона виплачуватися багатодітним сім'ям, у яких народиться третя дитина?

Даний законопроект дійсно мав місце, але був відхилений Держдумою РФ 21 квітня 2015 року ще на першому читанні.

Материнський капітал

У Росії виплати при народженні в сім'ї третьої дитини дійсно передбачають оформлення сертифіката на отримання материнського капіталу . До речі, в 2016 році ця сума складе близько 475 000 р. Але її отримання при народженні третьої дитини можливо тільки в тому випадку, якщо на другу дитину сертифікат не був оформлений. В даному випадку слід враховувати, що материнський капітал може бути отриманий тільки один раз, незалежно від того, який за рахунком народжується дитина.

Потрібно враховувати, що даний посібник можна отримати тільки на дитину, яка народилася до 31.12.2016. Хоча сам сертифікат можна буде оформити і пізніше.

Якщо в родині народжуються близнюки або двійнята, тобто - другий і третій дитина, сума маткапіталу залишається незмінною.

Якщо ж єдиним батьком або усиновлювачем є чоловік, він може оформити материнський капітал на себе і згодом отримати його на тих же умовах, що і мама дитини

Одноразова допомога і щомісячні виплати

Якщо говорити про те, що дають за народження третьої дитини в 2016 році, в першу чергу слід розглянути питання про розмір одноразової допомоги, і в подальшому - щомісячних виплат. Якщо говорити про те, що дають за народження третьої дитини в 2016 році, в першу чергу слід розглянути питання про розмір одноразової допомоги, і в подальшому - щомісячних виплат

На даний момент відомо, що виплати будуть тими ж, що і при народженні першої та другої дитини. Тобто:

  1. Допомога по вагітності та пологах. Для всіх працюючих жінок розмір допомоги становитиме 100% від цієї суми. Для непрацюючих мам і студентів це буде сума, розміром в мінімальний місячний заробіток.
  2. Одноразова допомога, розмір якого на 2016 рік складе приблизно 15 тис. Рублів.
  3. Щомісячну допомогу до настання півторарічного віку дитини. Воно буде протягом усього цього віку складати близько 5-7 тис. Рублів. Більш точна сума буде складена в залежності від розміру середнього заробітку мами або батька за останні 2 роки.

Також може бути оформлена виплата у вигляді матеріальної допомоги для поліпшення комунальних умов, в тому числі будівництва житла, його покупку або придбання квартири в іпотеку.

Допомога по догляду за дитиною до 3-х років

Залежно від того, в якому суб'єкті РФ проживає сім'я, розмір допомоги та його наявність нараховується по-різному. У більшості регіонів вона становить розмір прожиткового мінімуму на дітей.

Цей же регіональний капітал може бути оформлений і в разі народження другої дитини. На даний момент розглядається законопроект про підвищення його розміру.

Читайте також:

» Програма «Молода сім'я» 2016-2020 року

» Програма «Житло» на 2016-2020 роки: ключові моменти

» Можливість безкоштовної приватизації продовжено до 1 березня 2016 року

Помітили помилку на сайті? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Так чи буде вона виплачуватися багатодітним сім'ям, у яких народиться третя дитина?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online