Який банк дасть кредит з поганою кредитною історією і простроченням?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Куди йти, коли раптово потрібна значна сума готівки яких не знайти в МФО, а в банку швидше за все не дадуть через прострочень по платежах

Куди йти, коли раптово потрібна значна сума готівки яких не знайти в МФО, а в банку швидше за все не дадуть через прострочень по платежах? Спробуємо розібратися який банк дасть кредит з поганою кредитною історією і простроченням.

Описана вище ситуація складна, але не безвихідна. Якщо затримки виплат були в минулому, а зараз Ви готові підтвердити свою платоспроможність, гарантований щомісячний дохід, деякі банки дадуть кредит з поганою кредитною історією і простроченням.

Правда, відсотки користування позикою будуть вище, ніж зазвичай, а схвалені суми - нижче: все таки це певний ризик для фінансової організації.

Вибираючи банк, віддавайте перевагу «молодим» організаціям, які на тлі жорсткої конкуренції з більшою ймовірністю будуть Вам довіряти. Ось приблизний список:

  • Тінькофф (https://www.tinkoff.ru/loans/cash-loan/)) готовий видати споживчий кредит готівкою без довідок і підтвердження доходів по паспорту в день звернення. Максимальна сума - 15 млн. Руб (!)., Термін - 15 років, але такі умови доступні для тільки для клієнтів під заставу нерухомості . Вам банк підготує індивідуальне кредитна пропозиція: ознайомтеся з ним уважно. «Тінькофф Банк» дуже лояльний до клієнтів в першу чергу тому, що це перший російський банк нового покоління на європейський манер, де реструктуризація кредитів - звичайна справа і не потрібно купа довідок.
  • відкриття | банк готовий видати і / або рефінансувати споживчий кредит готівкою до 5 років або 3 млн рублів. На сторінці банку говориться що рішення буде за 3 хвилини і можливо об'єднати до 10 кредитів. Оформити рефінансування можна всього за двома документами за кілька простих кроків, що досить зручно.
  • Ренесанс Кредит Банк (https://rencredit.ru/) часто видає позики громадянам із зіпсованою кредитною історією, головне - підтвердження платоспроможності (наявність постійного працевлаштування протягом останніх 3 місяців і відсутність активних прострочень). Приготуйтеся до підвищеної річною ставкою - до 31% - і мінімальній сумі. Швидше за все, «легкий» кредит по двох документах (до 100 тис. Руб. З розглядом заявки за 15 хв.) Вам не дадуть, але при наданні повного пакету документів банк піде Вам назустріч.
  • Совкомбанк (http://scb-online.ru/) надає споживчу позику до 400 тис. руб. на термін до 5 років. Здобувач повинен мати підтвердження джерела доходу, стаціонарний телефон і без перерв працюватимуть 4 місяці. При співбесіді в банку, якщо Вас попросять пояснити причину минулих прострочень, відповідайте впевнено і висловіть твердий намір виправити КІ. Ходять чутки, що кредитні фахівці Совкомбанк приймають рішення і на основі оцінки цієї інформації.
  • ОТП Банк (https://www.otpbank.ru/) прощає клієнту зіпсовану КІ, якщо прострочення були не більше 5 місяців. Сума, на яку може розраховувати клієнт - до 400 тис. Руб. Здобувач повинен бути працевлаштований на території охоплення банку і мати стаж не менше 3 міс. Питання про кредитну історію є на початку онлайн-анкети.
  • Інтерпромбанк (https://www.interprombank.ru/) йде назустріч потенційним позичальникам, формуючи позитивну репутацію лояльного кредитора, і готовий працювати з громадянами з поганою кредитною історій або простроченням, в тому числі і на поле рефінансування кредитів . Фахівці Інтерпромбанк готові проконсультувати таких клієнтів про всі подробиці майбутньої процедури. Розраховувати можна на кредит до 1 000 000 рублів строком на більш ніж 5 років!

Погана кредитна історія - не вирок. Хоча без перевірки кредитної історії і не обійтися, це не завжди є проблемою. І перш за все варто упевнитися в дійсності поганий КІ, в чому вам допоможе наша стаття - як і де дізнатися свою кредитну історію . Подавайте заявки, і хто-то так піде назустріч. Сплативши отриману позику, Ви автоматично підвищите свій рейтинг і почнете виправлення кредитної історію .

Куди йти, коли раптово потрібна значна сума готівки яких не знайти в МФО, а в банку швидше за все не дадуть через прострочень по платежах?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online