Чи варто брати кредит на лікування зубів?

  1. Плюси і мінуси стоматології в кредит
  2. Як взяти кредит на лікування зубів?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кредитні послуги набирають популярність з кожним днем ​​по всьому світу Кредитні послуги набирають популярність з кожним днем ​​по всьому світу. Отримати гроші в борг зараз можливо для різноманітних цілей і практично в будь-яких сферах життя. Не виключенням стала і оплата стоматологічних послуг. Багато приватні клініки надають пацієнтам послуги лікування зубів в кредит.

Більшість стоматологічних послуг давно вже не є дешевим задоволенням, а тому є далеко не кожному. Тому взяти кредит на лікування зубів стане оптимальним і швидким методом оплати роботи лікаря-дантиста. Особливо це актуально в непередбачених ситуаціях.

Затягувати рішення проблем з зубами надовго не можна. За статистикою, до стоматолога люди звертаються в самий останній момент, коли та чи інша проблема завдає істотної дискомфорт. В результаті виявляється, що проблема то і не одна, а зуби знаходяться в украй плачевному стані. Зібрати відразу кругленьку суму для лікування середньостатистичному населенню буде дуже складно. Тому з'явилося таку пропозицію, як займ на лікування зубів, яке має свої переваги і негативні сторони.

Приватні компанії зазвичай реалізують такі стоматологічні послуги:

  • терапевтичні - профілактика і лікування карієсу, відбілювання емалі, реставрація зубів;

  • ортопедичні - сюди відноситься зубне протезування;

  • хірургічні - лікування недуг переостіта, альвеолита, видалення зубів.

Деякі з них або комплекси послуг коштують великих грошей. Тому функція в багатьох сучасних і великих стоматології під назвою «стоматологічні послуги в кредит» є не тільки актуальною, але і дуже зручною.

Плюси і мінуси стоматології в кредит

У стоматологічного кредитування є ряд позитивних особливостей:

  1. Для того щоб взяти кредит на отримання послуг дантистів клієнтам необов'язково потрібно відвідувати фінансові установи.

  2. Висока швидкість прийняття рішення про позику.

  3. Можливість отримання великих сум позики при наданні одного лише паспорта.

  4. Сімейний бюджет не буде страждати від необхідності відреставрувати зуби одному з членів сім'ї.

Але також у кредитування послуг зубних майстрів є і негативні моменти:

  1. У багатьох ситуаціях при видачі великих сум кредитні організації можуть зажадати наявність поручителя.

  2. При перевищенні допустимих лімітів клієнтами на лікування ротової порожнини і бажанні взяти гроші в кредит в значно більшому розмірі, для оформлення заявки може знадобитися повний пакет документів.

  3. Відсоткова ставка, яка зазвичай нараховується за кредитом на стоматологічні послуги, є найбільшим недоліком такого методу. Зазвичай відсоток на стоматологічний кредит набагато вище стандартної ставки за споживчим займу. У тих випадках, коли фінансові компанії пропонують більш низький кредитний відсоток, вони просять вищу передоплату за кредитом, близько 40%.

Як взяти кредит на лікування зубів?

Ще одним позитивним моментом стоматологічного кредиту є простота його оформлення. Весь процес можна розбити на кілька послідовних етапів:

  1. Попередній запис на безкоштовну консультацію та огляд ротової порожнини в стоматологічній клініці.

  2. Підбір стоматологом індивідуальної програми для лікування зубів або інших проблем рота, заклад пацієнтові медичної карти.

  3. Відвідування адміністратора клініки для здійснення розрахунку кінцевої вартості всіх стоматологічних послуг, які були відображені в медичній карті лікарем. Цей етап і включає в себе надання можливості клієнту оформити позику грошей на лікування і відновлення зубів. Щоб отримати великий чи дрібний займ, пацієнт повинен мати при собі паспорт. Але слід бути готовим до того, що процентна ставка на такий кредит буде вище, ніж на звичайний.

  4. Потім починається паперова робота, де слід правильно заповнити необхідну форму заявки, яка буде відправлена ​​на розгляд кредитної організації. Зазвичай клініки пропонують послуги компаній-партнерів, з якими у них взаємовигідне співробітництво. Після цього клієнту необхідно чекати відповіді на запит.

  5. При отриманні позитивної відповіді кожен клієнт отримує на руки свій екземпляр договору, а другий аналогічний документ з його підписом повертається назад в кредитну організацію.

  6. По завершенні паперової роботи на рахунок стоматологічної лікарні зараховуються фінансові кошти в необхідному розмірі для повного лікування пацієнта. Далі вже він самостійно буде оплачувати потрібні суми в обумовлений заздалегідь термін.

Взяти гроші на лікування зубів можна майже в будь-якому українському банку. Найзручніше це робити в банках-партнерах стоматологічних клінік.

Інформацію надав сайт https://kredit-ok.com/

Як взяти кредит на лікування зубів?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online