«Будинок на Вознесенської» забудовника «ГлавСтройІндустрія» - кращий елітний будинок Пермі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Консалтингова компанія MACON Realty Group представила рейтинг кращих девелоперських проектів м Пермі. У список учасників увійшло 15 житлових комплексів бізнес- і елітного класів, що представляють «авангард» регіонального ринку нерухомості.

Перше місце в рейтингу зайняв ЖК «Будинок на Вознесенської» (Вул. Луначарського, 32а) компанії «ГлавСтройІндустрія» , Який був зданий і введений в експлуатацію в кінці 2016 року. «Будинок на Вознесенської» став також переможцем в декількох додаткових номінаціях:

«Краща обробка місць загального користування»

«Кращий нічний вид»

«Найвищий двір»

«Найбільш незвичайний пентхаус»

«Найбільш незвичайний пентхаус»

Втім, треба визнати, що перемога «Будинки на Вознесенської» була очікуваною. Однак якщо раніше про це доводилося тільки здогадуватися, то тепер з упевненістю можна говорити, що вдома такого високого класу, істинно елітного, як «Будинок на Вознесенської», в нашому місті більше немає.

Що ж робить його елітним насправді? В першу чергу треба відзначити, що будинок «клубний» - в ньому розташовано всього 40 квартир. Місцезнаходження в самому серці міста дає можливість мешканцям будинку милуватися чудовими міськими панорамами і користуватися розвиненою інфраструктурою центру.

Чесно кажучи, особливості та переваги цього розкішного будинку можна перераховувати безкінечно: унікальна архітектура, висока якість обробки фасаду і місць загального користування, скляний купол, що світиться в темний час доби, приватний сквер на даху, теплий триповерховий паркінг з автомобільним ліфтом, виняткова безпеку мешканців і їх майна, цілодобовий консьєрж-сервіс, як в дорогому готелі, система «інтелектуальний будинок» з прив'язкою з мобільних пристроїв мешканців, централізована система очищення води і багато д ругое.

Чесно кажучи, особливості та переваги цього розкішного будинку можна перераховувати безкінечно: унікальна архітектура, висока якість обробки фасаду і місць загального користування, скляний купол, що світиться в темний час доби, приватний сквер на даху, теплий триповерховий паркінг з автомобільним ліфтом, виняткова безпеку мешканців і їх майна, цілодобовий консьєрж-сервіс, як в дорогому готелі, система «інтелектуальний будинок» з прив'язкою з мобільних пристроїв мешканців, централізована система очищення води і багато д  ругое

Якщо враховувати, що в дослідженні пермської елітної нерухомості брали участь і ще споруджувані будинки, то в найближчі роки конкурентів «Дому на Вознесенської» в Пермі побудовано не буде. Це навіть за умови, що все заплановане в нових проектах буде виконано, адже нерідко обіцянки розходяться з реальністю. наскільки забудовник «ГлавСтройІндустрія» виконав у «Будинку на Вознесенської» все, що задумував і обіцяв, можна перевірити особисто вже зараз.

Що ж робить його елітним насправді?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online