Кінотеатр "Волга" на півночі Москви стане центром для виставок і ярмарків

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: Портал мера і уряду Москви

Москомекспертіза погодила проект реконструкції занедбаної будівлі кінотеатру "Волга" на Дмитрівському шосе. Про це повідомив голова відомства Валерій Леонов.

"З кінця минулого століття будівлю закинуто і не експлуатується за призначенням. Скоро на його місці з'явиться сучасний багатофункціональний районний центр, в якому будуть проводитися ярмарки, творчі майстер-класи та виставки для дітей і дорослих", - сказав він, передає "Інтерфакс" .

Після реконструкції в будівлі МФК з'являться супермаркет, кафе, ресторани, магазини, кулінарія, фудкорт і простір для проведення заходів. Там також облаштують кімнати матері і дитини.

Раніше Леонов повідомив, що програма поновлення кінотеатрів вносить значний вклад в розвиток культурно-розважального фонду столиці. Після здачі об'єктів в спальних районах міста з'являться місця для дозвілля. При цьому він наголосив на важливості збереження історичної функції будівель - показу кіно.

Нову мережу районних дозвільних центрів планують відкрити для відвідувачів до кінця 2019 року.

При цьому, правила розміщення кінозалів в розважальних центрах можуть змінити в кінці 2018 року. Передбачається, що приміщення для цих цілей потрібно буде обов'язково обладнати на першому поверсі, щоб забезпечити швидку евакуацію глядачів при надзвичайних ситуаціях.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online