Харківський вокзал визнали найкрасивішим

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

17 січня 2013, 11:25 Переглядів: 17 січня 2013, 11:25 Переглядів:   Вокзал & laquo; Харків-пасажирський & raquo;  зайняв перше місце в новорічному конкурсі

Вокзал & laquo; Харків-пасажирський & raquo; зайняв перше місце в новорічному конкурсі. Фото: flickriver.com.

вокзал " Харків Пасажирський "посів перше місце в новорічному конкурсі на краще святкове оформлення станцій і рухомого складу, розповіли" Сегодня "в прес-центрі Південної залізниці. Підготовка до перемоги тут стартувала ще в кінці грудня: в центральній будівлі нарядили ялинку, на підлозі біля якої з'явилася картинка в форматі 3D із зображенням Діда Мороза, сніговика і ведмежат.

Крім того, пасажири були просто в захваті від незвичайного атракціону "Золоті рибки", який влаштувався біля залізничних кас. Суть ноу-хау полягала в тому, що на підлогу був спроектований акваріум. Коли на нього хтось наступав, ілюзійні рибки розпливалися, а за "воді" йшли кола. Так що багато хто просто забували, навіщо прийшли на вокзал, і бавилися з проекційними рибками.

"Ідея належить нам, правда, із сюрпризів для наших пасажирів залишилися лише ялинка і 3D-панно. Вони будуть радувати око до 20 січня", - розповів нам співробітник прес-центру Південної залізниці Ігор Кизима.

ФОТО: У Харкові на вокзалі оселилися 3D Дід Мороз і сніговик

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Харківський вокзал визнали найкрасивішим". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Волкова Олена

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online