автомобільні ваги

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

А втомобільние ваги і зважування вантажного автомобільного транспорту є обов'язковою складовою будь-якого виробничого процесу, починаючи від отримання сировини і закінчуючи відпуском готової продукції А втомобільние ваги і зважування вантажного автомобільного транспорту є обов'язковою складовою будь-якого виробничого процесу, починаючи від отримання сировини і закінчуючи відпуском готової продукції. Ефективність процесу переробки неможливо оцінити без зважування та обліку. Сьогодні це прийнято називати виробничим обліком. У разі, коли способом доставки вантажів є автомобільний транспорт, основною системою обліку є електронні автомобільні ваги. Саме електронні ваги дозволяють не просто точно визначити вагу, але і сформувати необхідні звіти про що надійшла і відпущеної продукції.

Незважаючи на відносно високу вартість, електронні автомобільні ваги можуть окупитися досить швидко Незважаючи на відносно високу вартість, електронні автомобільні ваги можуть окупитися досить швидко.

Для того щоб покупка ваг була максимально ефективною необхідно врахувати деякі фактори:

  • наявність прямолінійної ділянки дорожнього полотна на території для будівництва ваг (від цього буде залежати тип фундаменту: надземного чи котлован виконання);
  • тип зважується автотранспорту (автомобілі з короткою базою або довгоміри);
  • інтенсивність зважування на вагах (при високій інтенсивності зважування, моделі ваг з мінімальним запасом міцності вантажоприймальної платформи,
  • досить швидко вийдуть з ладу);
  • необхідна максимальна навантаження ваг;
  • необхідна точність зважування товарних потоків;
  • тип електронного устаткування, яке застосовується в вагах (починаючи від виробника комплектуючих і закінчуючи типом тензодатчиков - аналогові або цифрові )

Електронні автомобільні ваги всіх типів повинні відповідати вимогам пило- та вологозахищеністю, удароміцності і витримувати робочі температури в широкому діапазоні. Ваги з функціональними можливостями поділяють на статичні та динамічні.

При статичному зважуванні автомобіль цілком знаходиться на вантажо-приймальній платформі, при цьому максимальна точність зважування може становити 0,02%.

При зважуванні в динаміці автомобіль проїжджає з невеликою швидкістю через платформу, розміром 3000 × 1000 мм. Це значно скорочує витрати на виробництво металоконструкції і виготовлення фундаменту. Однак точність при такому зважуванні становить не більше 1%.

За способом установки автомобільні ваги поділяються на естакадні (пандусні) і котлованні (врізні). Кожен варіант установки ваг має свої переваги і недоліки.

Пандусні автомобільні ваги

Котлованні автомобільні ваги

+ Невеликі витрати на будівництво фундаменту ваг.

Монтаж ваг можливий на плитах.

- Великі витрати на будівництво монолітного фундаменту.

Велика глибина котловану, необхідність наявності дренажної системи і т.д.

+ Невеликий термін будівництва фундаменту.

Бетонні блоки протягом одного тижня виготовляються в заводських умовах з видачею сертифікату якості.

- Великий термін будівництва фундаменту.

Заливка фундаменту виконується в кілька етапів, а також необхідно врахувати час на застигання і набирання міцності бетоном.

+ "Мобільність" ваг і фундаменту.

Є можливість при необхідності переносити ваги і фундамент для установки в іншому місці.

- Ваги є стаціонарними.

Необхідність повторного ізготавленія фундаменту на новому місці.

+ Немає необхідності в обладнанні навісунад вагами і дренажної системи.

- Вимагає наявність навісу над вагами.

Виникає проблема скупчування опадів в котловані.

- Висота ваг.

Зазвичай висота ваг досягає 300-350 мм над рівнем дороги.

+ Дорога підводиться в рівень з вагами.

Це дозволяє збільшити швидкість проходження автомобілів через ваги.

- Загальна довжина ваг.

При виборі місця установки ваг необхідно враховувати загальну довжину з пандусами.

+ Загальна довжина ваг.

При установці ваг в котлован зменшується довжина прямолінійного ділянки дороги.

При установці ваг в котлован зменшується довжина прямолінійного ділянки дороги

"Константа ВЕС" пропонує Вам ваги, розроблені і вироблені із застосуванням багаторічного досвіду і спираючись на світові технології при виготовленні мостових конструкцій.

На території України все частіше з'являється автотранспорт, який, при невеликих габаритах, здатний перевозити велику масу вантажу. При цьому навантаження на вісь автомобіля може становити 15 -18 т / вісь. При інтенсивному навантаженні можливі руйнування платформ з недостатнім запасом міцності, закладеним при проектуванні. Використовуючи передові технології, наш конструкторський відділ домігся значного збільшення міцності платформи ваг, без збільшення загальної її маси.

Купуючи ваги у компанії «Константа ВЕС» Ви отримуєте надійний пристрій з модульною конструкцією і конкретним рядом переваг:

Дуже часто на території підприємства є механічні автомобільні ваги. В такому випадку можна зробити модернізацію механічних ваг в електронні з подовженням вантажоприймальної платформи і підвищенням найбільшої межі зважування. В результаті при невеликих витратах клієнт отримує електронні автомобільні ваги.

Автомобільні ваги модифікації "Дельта" Котлован виготовлення. Ваги виготовляються для установки в котлован. Дорога підводиться в рівень з вагами, що полегшує заїзд і з'їзд автомобіля. Такий тип ваг рекомендується на підприємствах з обмеженими територіальними можливостями. Якщо для ваг пандус ...

Ваги автомобільні модифікації "Дельта" є мобільними, тобто переносними вагами. Ваги, зазвичай виготовляються, для установки "на землю". Заїзд автомобіля на ваги здійснюється по похилій поверхні - пандусу. Дані ваги можна встановлювати, як на аеродромні плити, так і на підготовлений фундамент. У першому варіанті при установці на плити, ваги легко демонтується ...

Акція. В наявності 1 од, продаж за зниженою ціною. Ваги автомобільні довгою 9м, вантажопідйомністю 40 т. Варіант установки надземне, Пандусний. Монтаж відбувається на плити або на підготовлений фундамент. ...

Модуль фотофіксації і відеоспостереження дозволяє вести спостереження за вагами і територією біля ваг. При роботі з ПЗ відбувається автоматичне прив'язує знімки з камер відеоспостереження до даних про зваженому автомобілі. Використання модуля фотофіксації дозволяє уникнути розбіжностей між контрагентами щодо правильності зважування автомобіля і підвищити безпеку зважування та обліку товарів. Основні можливості модуля фотофіксації: - безперервне спостереження за вагами; ...

Пропонуємо Вашій увазі автомобільні підкладні ваги, які призначені для поосного зважування автомобілів в статиці і в динаміці. Ваги можуть використовуватися в різних галузях народного господарства, в тому числі на підприємствах промисловості, транспорту, торгівлі, сільського господарства. Опис і характеристики: Ваги представляють собою 2 металеві платформи. Розміри вантажоприймальної платформи: 500х700х30 мм. Зважування відбувається при заїзді кожної з осей автотранспорту на платф ...

Пропонуємо Вашій увазі електронні автомобільні підкладні ваги, які призначені для поосного зважування автомобілів в статиці. Ваги можуть застосовуватися в різних галузях народного господарства, в тому числі на підприємствах промисловості, транспорту, торгівлі, сільського господарства. Зважування відбувається при заїзді кожної з осей автотранспорту на платформи ваг. Для плавного заїзду на них, при покупці підкладних автомобілтних ваг в комлект поставки йдуть гумові пандуси. ...

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online