WebMoney - Як зареєструватися і створити гаманець в Вебмані

  1. Створення гаманців Webmoney
  2. Типи гаманців Webmoney
  3. Способи управління гаманцями

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зароби реальні і електронні гроші без вкладень:
Кращі сайти платних опитувань - заповнюй он-лайн анкети і отримуй гроші. За 10 - 15 хвилин, приблизно 25 - 45 рублів.
Робота в соціальних мережах - став лайки, вступай в групи, додають в друзі і отримуй за це гроші. Швидко і просто!

Особам, що приступив до добування коштів з мережі, в обов'язковому порядку доведеться знайомитися з системою електронних платежів WebMoney, тому що вона використовується на багатьох порталах, які надають роботу. У ній заводиться електронний гаманець WMR, якщо гроші будуть нараховуватися в рублях, і WMZ для отримання оплати в доларах.

Про популярність WebMoney повідомить статистика. У ній близько 30 млн. Учасників, щодня реєструються тисячі нових клієнтів.

Вебмані вхід і знайомство можна зробити відразу після створення облікового запису. ввівши адресу www.webmoney.ru , Яскраво-помаранчеву кнопку «Реєстрація» можна побачити в правому верхньому кутку сторінки.

Після натискання на неї відкривається реєстраційна сторінка, на якій видно, що умови реєстрації фізичних і юридичних осіб різні, і здійснюються з різних вкладок. За замовчуванням сторінка відкривається для фізичних осіб, тому що їх більше.

П'ятиступінчастий процес реєстрації починається з введення номера телефону. Але, написавши номер, перед натисканням кнопки «Продовжити» потрібно обов'язково відкрити посилання, (на скріншоті вище поруч з нею намальована сигнальна червона стрілка), щоб ознайомитися з умовами та прийняти пропоновані угоди платіжної системи WEBMONEY TRANSFER. Це обов'язково!

На наступній сторінці має бути введення персональних даних. Якщо в соціальних мережах можна придумати собі будь-імечко і міняти його щотижня, то цей сайт - грошовий і серйозний, тут потрібно вводити дані, суворо відповідні документам. «Вільним» і яким завгодно тут може бути тільки нік (Ваш псевдонім на цьому сайті). Все інше має строго відповідати паспортним даним. Вони будуть перевірятися в органах МВС. До речі, документ (фото паспорта) теж потрібно буде представити, щоб отримати в Вебмані необхідні атестати.

До речі, документ (фото паспорта) теж потрібно буде представити, щоб отримати в Вебмані необхідні атестати

Потім надається додаткова контактна інформація для зв'язку і дані для відновлення доступу при втраті пароля. Контакти потрібні, щоб адміністрація Вебмані надсилала на пошту оповіщення і допомогла налаштувати відновлення доступу до сайту (раптом користувач забуде пароль):

Контакти потрібні, щоб адміністрація Вебмані надсилала на пошту оповіщення і допомогла налаштувати відновлення доступу до сайту (раптом користувач забуде пароль):

Знаючи неуважність і квапливість користувачів, система ще раз надасть можливість перевірити точність введення всіх даних. Потрібно ретельно переглянути кожен рядок, що не допущена чи де помилка? Якщо в якомусь слові пропущена або неправильно написана хоч одна буква - дані будуть невірними.

На головну адресу електронної пошти користувачеві буде відправлено лист і код, який слід ввести в спеціальне поле на сторінці.

Для перевірки і підтвердження номера телефону код з п'яти цифр буде надіслано власнику зазначеного телефону. Його потрібно ввести в поле «Вкажіть код, отриманий на мобільний телефон». Останній крок - ввести пароль, за допомогою якого користувачеві буде дозволений Вебмані вхід на свою сторінку. Чим складніше пароль, тим надійніше будуть захищені гроші. Пароль завжди вводиться двічі: його підтвердження обов'язково, щоб виключити помилку при введенні. Перед натисканням кнопки «ОК» вводиться капча, набір символів.

Кожен користувач отримує власний ідентифікаційний номер WMID з 12 цифр.

зауваження:

  • На сторінці реєстрації пропонується цю процедуру провести через одну із соціальних мереж, якщо користувач має там аккаунт. Можна натиснути значок бажаної мережі, тоді кілька кроків реєстрації буде пропущено. Але краще використовувати описаний спосіб, а після створення аккаунта Вебмані, вхід здійснювати через будь-яку мережу.
  • Якщо необхідно провести повторну реєстрацію, потрібно скористатися третьої вкладкою на сторінці реєстрації. Увійти в систему, ввівши логін, пароль, капчу, і далі слідувати інструкціям.

Увійти в систему, ввівши логін, пароль, капчу, і далі слідувати інструкціям

На сторінці «Безпека та конфіденційність», описано, як безпечно здійснювати Вебмані вхід одним з трьох запропонованих системою способів.

Створення гаманців Webmoney

Електронний гаманець тісно пов'язаний з атестацією користувача. Перед створенням WMR необхідно отримати формальний атестат, згідно із законодавством РФ. Для цього потрібно ввести в систему дані паспорта і почекати, поки буде виконана його перевірка. Про завершення перевірки автентичності (1-2 дні) система повідомляє листом, надісланим на пошту. Формального атестата досить при заробітку 10-15 тис. Рублів. Якщо доходи вище, то атестат повинен бути початковим (завантажується фото або скан паспорта), а для торговельних угод і для оборотів ще більших сум - персональним і вище.

Доларовий WMZ (або WMU для української гривні) можна створити до отримання атестата. Для кожної валюти заводиться окремий електронний гаманець. Для вибору потрібного тип, читається і приймається угода з умовами сервісу, натискається кнопка «Створити». Гаманець відразу з'являється, залишається запам'ятати його номер, який відтепер буде вказуватися на всіх біржах праці, де працює користувач.

На скріншоті нижче показано, як додати новий. Якщо підвести курсор мишки до знаку плюс, на зображенні оточеному трьома стрілками, з'явиться підказка «створити». Потрібно натиснути на плюс.

У вікні, вибрати новий гаманець, поставити галочку-угоду внизу сторінки і натиснути кнопку «Створити». Список «Ваші гаманці» відразу доповниться ще одним.

Типи гаманців Webmoney

Для кожного типу гаманців в системі Вебмані передбачено кілька варіантів їх користування: безпосередньо на сайті, із застосуванням мобільних додатків або встановлюючи клієнтську частину на ПК.

Способи управління гаманцями

  1. Keeper Standard (Mini) - найпростіший, найбільш зручний для новачків. Вхід за адресою https://mini.webmoney.ru (або через свої сторінки в соціальних мережах) проводиться за допомогою логіна і пароля (капча на WebMoney завжди і всюди обов'язкове!). Управляється через будь-який браузер, включаючи мобільні додатки. Для інших операційних систем MacOS X, Linux є власні додатки.
  1. Keeper WebPro (Light) - по надійності перевершує mini, вхід можна здійснювати, вказуючи особистий цифровий сертифікат. Цей сайт-гаманець також легко управляється через браузер.
  1. Keeper WinPro (Classic) - програмний додаток, що встановлюється на персональні комп'ютери. Гаманець більш надійний і більш відповідний для зберігання великих сум. Вважається, що зловмисникам до нього підібратися набагато складніше, ніж до Mini. Вхід проводиться із зазначенням секретного ключа доступу, який знаходиться на зберіганні в спеціальному сховищі E-NUM. Підтвердження кожного грошового переказу за допомогою sms можна відключити, або залишити для підвищення безпеки.
  1. Keeper Mobile - мобільний додаток, яке, крім зручної роботи з грошима, відстежує активність користувача і видає показники BL, TL.

Keeper Mobile - мобільний додаток, яке, крім зручної роботи з грошима, відстежує активність користувача і видає показники BL, TL

  1. Keeper для соціальних мереж

Keeper для соціальних мереж

Для підвищення захисту передбачена E-NUM - ускладнена система авторизації, за допомогою якої можна увійти в WebMoney Keeper і на інші сторінки сайту WebMoney. E-num по спец алгоритму генерує одноразові паролі, тому є найбільш безпечним способом роботи з Вебмані.

Якщо все ж при реєстрації і створення гаманців у користувача відбулися проблеми, можна звернутися за допомогою в службу підтримки, яка відгукується дуже швидко і дає чіткі інструкції щодо вирішення кожного виниклого питання. Попередньо можна подивитися відео з інструктажем по реєстрації на Webmoney.

Про те, як виводити гроші з системи Вебмані, читайте в статті « Як вивести гроші з WebMoney ». Цікаву додаткову інформацію про виведення грошових коштів з інтернету дивіться на сторінках сайту « Виведення грошей ».

Потрібно ретельно переглянути кожен рядок, що не допущена чи де помилка?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online