У WebMoney Keeper з'явилася можливість створювати леїв гаманці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гарна новина для молдаван, в WebMoney Keeper з'явилася можливість створювати леїв гаманці. Висновок в готівку або на банківську карту через такий гаманець обійдеться всього в 3% (а не 5%, які тримають місцеві обмінники), а плата послуг, починаючи від жкг і мобільного зв'язку і закінчуючи дорожніми штрафами і онлайн-іграми з комісією в 1% або взагалі без неї.

Висновок в готівку або на банківську карту через такий гаманець обійдеться всього в 3% (а не 5%, які тримають місцеві обмінники), а плата послуг, починаючи від жкг і мобільного зв'язку і закінчуючи дорожніми штрафами і онлайн-іграми з комісією в 1% або взагалі без неї

Міжнародна система розрахунків WebMoney Transfer представляє користувачам з Молдови новий зручний інтерфейс для роботи з леєю. Для учасників системи стають доступними інструменти місцевого оператора електронних грошей - RunPay Moldova. Всі учасники системи c телефонним кодом +373 в WebMoney Keeper мають можливість управляти своїм місцевим гаманцем (MDL), поповнювати його в Молдові, переводити приватним особам, а також проводити розрахунок за товари і послуги місцевих операторів.

Поповнити гаманці MDL можна в будь-якому терміналe мережі RunPay Moldova, або шляхом обміну WMZ всередині WebMoney Keeper.

Серед доступних способів виведення : Рахунок в банку Moldova Agroindbank і готівку в офісі компанії RunPay Moldova. В даному офісі також є проходження процедури ідентифікації.

Інтернет-магазинам, які працюють з WebMoney, буде відкрита можливість прийому MDL з автоматичною конвертацією. Найближчим часом всі учасники системи WebMoney також зможуть оплачувати покупки за титульні знаки WebMoney в магазинах Молдови. Обмінні пункти отримають доступ до секції автоматичного обміну на сайті exchanger.ru на запит.

Сервіс надається спільно з молдавським партнером WebMoney Transfer - компанією RunPay Moldova . Мережа RunPay Moldova є лідером по збору платежів і налічує на всій території країни 350 терміналів і 800 POS в торгових точках.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online