Миттєвий висновок WebMoney на карту Приватбанку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Висновок своїх зароблених WebMoney на карту процес досить простий для тих, хто займається заробітком в інтернеті не перший день. В Україні зазвичай для виведення грошей на картку ПриватБанку використовується сервіс Укргарант, який дозволяє виводити гроші з мінімальною комісією, але з терміном отримання їх на карту протягом доби, по крайней мере в мене зазвичай вони так приходять. Буває чекати доводиться трохи довше.

Що ж робити, якщо вивести свої гроші на картку ПриватБанку потрібно моментально? Ситуації бувають різні, тому, про таку можливість варто знати, раптом знадобиться або можливо ви захочете використовувати такий метод завжди.

Миттєвий висновок WebMoney на карту Приватбанку

1. Знадобиться карта ПриватБанку. Будь-яка. Наприклад, можна оформити собі карту Міттева (Миттєва) за хвилин 20 в будь-якому відділенні ПриватБанку як в Україні, так і в ближньому зарубіжжі. Добре, що мережа філій цього банку досить сильно розвинена і з цим проблем не буде. Можна замовити виготовлення персональної картки Visa або будь-який інший, яка вам потрібна, але їх виготовлення найчастіше займає трохи більше часу (близько 2-х тижнів), а Міттева - найпростіший і швидкий спосіб отримати потрібну карту. Коштує вона 20 гривень.

2. Припустимо, що карта у нас є, а WebMoney гаманець давно вже наповнений грошима і нам їх потрібно терміново вивести. Існує такий старий і дуже шанований обмінник, як Obmenov , За допомогою якого ми і будемо робити моментальний виведення грошей на картку ПриватБанку.

3. Проходимо просту реєстрацію на Obmenov і починаємо висновок. При першому виведенні потрібно вказати на яку карту ви хочете виводити гроші (номер з 16 цифр), перший раз буде проведена перевірка вашої карти. Зазвичай в робочий час перевірка займає не більше 2-х годин. Якщо дуже поспішаєте, то можете зателефонувати оператору і попросити прискорити процес перевірки. Хлопці там працюють чуйні. Все, після того, як ваша карта буде верифицирована і ви здійсните перший висновок, ви маєте можливість виводити гроші через цей сервіс на картку ПриватБанку за лічені секунди.

У чому ще перевага Obmenov?

Переваг, насправді, дуже багато. Адже сервіс має відразу кілька напрямків обміну, а з недавнього часу став працювати ще й з такими, як Альфабанк RUB, Зв'язковий Банк RUB, Рус. Стандарт RUB, Телебанк RUB. До того ж, завжди можна вигідно поповнити свій рахунок у оператора Київстар, а так само в дуже довгому списку он-лайн ігор.

Ще одна перевага, це накопичувальні знижки в цьому сервісі: наприклад, при реєстрації нової людини в сервісі миттєвого виведення WebMoney ви відразу отримуєте знижку в розмірі 2% від заробітку самого сервісу. Максимальна знижка - 30%, величина знижки залежить від суми обміну.

Максимальна знижка - 30%, величина знижки залежить від суми обміну

На скріншоті видно, як сума обміну / виводу безпосередньо впливає на розмір знижки.

Тому для тих, хто до сих пір задавався питанням як вивести WMZ на карту Приватбанку з мінімальною комісією - рішення давно вже знайдено.

Що ж робити, якщо вивести свої гроші на картку ПриватБанку потрібно моментально?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online