Донецька податкова оштрафувала інтернет-магазин за розрахунки доларами в WebMoney

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

26 Сентября 2012, 16:00

тисячі шістсот тридцять одна

Співробітники податкової міліції в Донецьку   оштрафували   один з інтернет-магазинів за незаконне використання системи   WebMoney Співробітники податкової міліції в Донецьку оштрафували один з інтернет-магазинів за незаконне використання системи WebMoney . Загальна сума недонарахованих в бюджет коштів склала 400 тис. Грн.

Як повідомляють в податковій, користувачі сайту компанії купували товар з використанням як готівки, так і електронних грошей WebMoney на електронному гаманці, реквізити якого висилалися потенційним покупцям з сайту магазину. «Крім того, розрахунок на електронному гаманці проводився титульними одиницями у вигляді доларів США, з використанням документів платника єдиного податку, зареєстрованого в іншому районі Донецька. Загальновідомо, що покупка і продаж товарів на території України здійснюється тільки в національній валюті, тому проведення інтернет-магазином розрахунків в одиницях WMZ є порушенням ст. 291 Податкового кодексу України », - йдеться в повідомленні.

За результатами перевірки свідоцтво про сплату єдиного податку підприємцю скасували. За матеріалами перевірки податкова нарахує в бюджет за фактично проведеними операціями понад 400 тис. Грн.

Нагадаємо, нещодавно податківці повідомили про інтернет-магазині, який торгував підробленою технікою з Азії .

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити нам.

Помітили помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online