Сердюков відмовився від дачі показань.


BFM.RU 1 день тому, 13:53 11 січня 2013 року.
Анатолій Сердюков відмовився від дачі показань

Колишній міністр оборони Анатолій Сердюков сьогодні побував на допиті.Екс-чиновник відмовився від дачі показань у гучній справі про багатомільярдні розкрадання в «Оборонсервіс», пославшись на 51 статтю Конституції РФ.Вона дає право не свідчити проти себе чи близьких родичів.
У СКР розцінили позицію колишнього міністра оборони не давати показання «як його прагнення перешкодити розслідуванню».У слідчих Сердюков перебував близько трьох годин.До звинувачень справа не дійшла.Головне військове слідче управління Слідчого комітету Росії (ГВСУ СКР) Сердюков покинув в статусі свідка.Однак, як повідомив офіційний представник СКР Володимир Маркін, ситуація може змінитися.
Свидетельский статус тепер завадить екс-міністру спілкуватися з головною фігуранткою справи, яка перебуває під домашнім арештом Євгенією Васильєвої, яку називають «фавориткою» екс-міністра.
У ГВСУ Анатолій Сердюков приїхав уже вдруге.28 грудня він пробув там близько години, але відмовився відповідати на запитання слідчих.На місце через хворобу не приїхав його адвокат Генріх Падва.В результаті допит був відкладений.Сьогодні 81-річний захисник супроводжував свого клієнта.
Сердюков прибув на допит близько десятої ранку.Тонований Mercedes екс-міністра без зупинок проїхав на подвір'я слідчого управління і покинув його близько години дня.Через чверть години машина повернулася назад, але потім знову поїхала.Цього разу остаточно.Як і в перший раз, виходити до преси ні до, ні після допиту Сердюков не став.
Кого залучили і за що
Питання слідчих стосувалися порушеної 10 жовтня 2012 року кримінальної справи щодо посадових осіб департаменту майнових відносин Міноборони Росії, а також осіб, які виконували управлінські функції в дочірніх і залежних товариствах ВАТ «Оборонсервіс» і сторонніх комерційних підприємствах.Його завели за ознаками злочинів, передбачених статтями 285, 201 і 159 КК РФ ( «зловживання посадовими повноваженнями», «зловживання повноваженнями, особою, яка виконує керуючі функції в комерційній організації» і «шахрайство»).Восени під вартою опинилися кілька фігурантів: колишній керівник «Центру правової підтримки" Експерт "Катерина Сметанова і її чоловік, колишній гендиректор" Окружного матеріального складу Московського округу ВПС "Максим Закутайло.Ще одна обвинувачена екс-керівник департаменту майнових відносин Міноборони Росії, колишня однокурсниця Сметанова Євгенія Васильєва була поміщена судом під домашній арешт в 13-кімнатній квартирі, яка розташовується прямо під житлом Анатолія Сердюкова в Молочному провулку.Всім фігурантам справи інкримінували статтю "шахрайство" (ст. 159 КК).
За даними слідства, посадові особи Міноборони Росії вибирали з майнового комплексу компанії «Оборонсервіс» найбільш ліквідні та престижні об'єкти нерухомості, земельні ділянки та акції.Потім в нерухомість вкладалися величезні бюджетні кошти, після чого майно продавалося за заниженими цінами афільованим з компанією «Оборонсервіс» комерційним структурам.Військові ж чиновники отримували різницю у вигляді «відкатів».Мова, зокрема, йде про продаж комплексу будівель 31-го Державного проектного інституту спецстроітельства, угодах з будівлею і землею готелю «Союз» на Університетському проспекті, особняка колишнього магазину «Військова книга» на Арбаті, котеджного селища землі в селищі Пересип Краснодарського краю і інших епізодах.
Попередні збитки від операцій з нерухомістю слідство оцінює в майже 4 млрд рублів.І, якщо в кінці жовтня ГВСУ говорило про п'ять кримінальних справах «Оборонсервіс», то до кінця року офіційний представник СКР Володимир Маркін повідомив, що «в одне провадження об'єднані вже 10 кримінальних справ» і сищики, нарешті, окреслили «коло питань розслідування обставин скоєних у відомстві злочинів », які б вони хотіли задати Сердюкову.
Читати на сайті BFM.RUПитання Админу приберіть мінуси -6 вони у вас відразу виходять хоча темі 5 секунд.Ніхто не зобов'язаний свідчити проти себе самого, свого чоловіка і близьких родичів, коло яких визначається федеральним законом (с) стаття 51 Конституції РФ.Сердюков мав повне право відмовитися від дачі показань.Навальнёнок писал (а) у відповідь на:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

> Ніхто не зобов'язаний свідчити проти себе самого, свого чоловіка і близьких родичів, коло яких визначається федеральним законом (с) стаття 51 Конституції РФ. Сердюков мав повне право відмовитися від дачі показань.

Ну я не спец в россіской законах, але у нас право відмови проти себе показань може тільки обвинувачений. А свідки навпаки можуть бути притягнуті до відповідальності кримінальної за приховування злочину. ........ Ну я не спец в россіской законах, але у нас право відмови проти себе показань може тільки обвинувачений Так що якщо Сердюков знав про розкрадання і не доповів то 2 двушечка йому була б забезпечена. Навальнёнок писал (а) у відповідь на:

> Сердюков мав повне право відмовитися від дачі показань.


З його правами все в порядку. Нас - ж цікавлять наші права і вкрадені у нас мільярди. З цього приводу до тебе розуму не вистачить сказати щось в його захист. З його правами все в порядку Партизан писал (а) у відповідь на:

> Анатолій Сердюков відмовився від дачі показань


Наш суд - найгуманніший у суд в світі Наш суд - найгуманніший у суд в світі   Вкрав відро картоплі - 7 років колонії суворого режиму
Вкрав відро картоплі - 7 років колонії суворого режиму ... вкрав мільярди доларів з держбюджету - нова посада, де також кради-нехочу ... Ще й орден вручать "За заслуги перед вітчизною" ...
Наш суд в першу чергу самий купується і несправедливий, а потім вже може бути і гуманний ... для покупців ...
Навальнёнок писал (а) у відповідь на:

> Ніхто не зобов'язаний свідчити проти себе самого, свого чоловіка і близьких родичів, коло яких визначається федеральним законом (с) стаття 51 Конституції РФ. Сердюков мав повне право відмовитися від дачі показань.


Чому ж, коли судять опозиціонерів-революціонерів їм не дають можливості послатися на 51 статтю Конституції РФ, відмова від показань розцінюється, як кричущий факт і підозрюваного починають ламати в ізоляторі і тримають в ізоляторі рік до суду.
Закон повинен бути для всіх єдиний, ми всі громадяни Росії, а не раби.
Чому ж, коли судять опозиціонерів-революціонерів їм не дають можливості послатися на 51 статтю Конституції РФ, відмова від показань розцінюється, як кричущий факт і підозрюваного починають ламати в ізоляторі і тримають в ізоляторі рік до суду Sergey640 писал (а) у відповідь на:

> З його правами все в порядку. Нас - ж цікавлять наші права і вкрадені у нас мільярди.

Не спійманий - не злодій (с) презумпція невинності. Не спійманий - не злодій (с) презумпція невинності DragonFly писал (а) у відповідь на:

> Наш суд - найгуманніший у суд в світі
> Вкрав відро картоплі - 7 років колонії суворого режиму ... Вкрав мільярди доларів з держбюджету - нова посада, де також кради-нехочу ... Ще й орден вручать "За заслуги перед вітчизною" ...
> Наш суд в першу чергу самий купується і несправедливий, а потім вже може бути і гуманний ... для покупців ...


Абсолютно вірно завтра ж вкраду 10 вагонів алюмінію, спалю 20 військових складів, утоплю дві що залишилися атомні підводки Акули, розріжу все що залишилися від СРСР ракети, і мене не посадять, а нагородять вищим орденом перед Вітчизною за утилізацію.
І ви все здивуєтеся, чому?
Та тому, що я завдам величезну користь Пу ... Абсолютно вірно завтра ж вкраду 10 вагонів алюмінію, спалю 20 військових складів, утоплю дві що залишилися атомні підводки Акули, розріжу все що залишилися від СРСР ракети, і мене не посадять, а нагородять вищим орденом перед Вітчизною за утилізацію
DragonFly писал (а) у відповідь на:

> Так-то воно так, але Катерина Сметанова і Максим Закутайло - вони хто Сердюкову, подружжя або близькі родичі?


Вірно вони коханці Вірно вони коханці   Сердюков в центрі любовного скандалу   Екс-міністр оборони Анатолій Сердюков був знятий зі своєї посади після того, як слідчі знайшли корупційні оборудки у відомстві
Сердюков в центрі любовного скандалу
Екс-міністр оборони Анатолій Сердюков був знятий зі своєї посади після того, як слідчі знайшли корупційні оборудки у відомстві. Примітно, що однією з фігуранток справи стала жінка, в квартирі якої при ранковому обшуку були виявлені не тільки коштовності, але і сам глава Міноборони.
«Я так тебе люблю, що весь я твій і честь твою ділю». Прямо за Шекспіром? Ну, і в підсумку розтиражовані публікації про те, що глава оборонного відомства в трусах відкрив двері слідчим, які прийшли з обшуком до жінки його серця.
Як після таких повідомлень армією командувати ?! Солдати і офіцери будуть честь йому віддавати і при цьому історію з трусами згадувати ?! Зрозуміло, що такі подробиці не випадково журналістам вибовкують ».
Навальнёнок писал (а) у відповідь на:

> Не спійманий - не злодій (с) презумпція невинності.


спійманий, вже спійманий, і влада зобов'язана завести кримінальну справу і пред'явити кримінальне обвинувачення, а не клоунаду, тільки подільник сердюка це злодій всієї Русі путин щур, звідси і демагогія спійманий, вже спійманий, і влада зобов'язана завести кримінальну справу і пред'явити кримінальне обвинувачення, а не клоунаду, тільки подільник сердюка це злодій всієї Русі путин щур, звідси і демагогія    Незабаром після відставки міністра Сердюкова з'явилася інформація про його нове призначення Незабаром після відставки міністра Сердюкова з'явилася інформація про його нове призначення.
«За словами джерела в Кремлі, на який посилається видання, ідея влаштувати Сердюкова в" Ростехнології "належала Іванову, генеральний директор держкорпорації Сергій Чемезов з нею погодився.
Джерело відзначило, що Володимир Путін також схвалив цю пропозицію ». Спасибі, Вова. Маша, сідай ласка

революційні прогнози
Ще в жовтні аналітики взялися за прогнози. Росії визначено 3 сценарії, запевняв Центр стратегічних розробок. У тому числі революційний.
«В цілому, якщо ще навесні населення революції не хотіло, то тепер говорить про її можливості і навіть бажаності. Разом з тим збройний заколот малоймовірний ».
незмінюваність еліт
Масові протести спровокували розмови про склад і структуру еліти в Росії. На думку соціологів, навіть Несправа чиновникам влада прагне дати можливість залишитися в на хорошому посту- наприклад, в Держдумі або Раді Федерації. Партизан писал (а) у відповідь на:

Йому там саме і місце ... Досвід в таких справах при Путіні вітається ...

В центрі гучного скандалу опинилася одна зі столичних структур - ВАТ "УК" Покровські ворота "" (нині КК "Розвиток"), на 100% належить департаменту майна Москви. В результаті спільної операції співробітників МВС і ФСБ Росії був затриманий і за рішенням суду поміщений під домашній арешт до 20 січня керівник КК Андрій Бордун. Його підозрюють в шахрайстві з нерухомим майном одного з підприємств "Ростехнологій", в результаті чого держкорпорації було завдано збитків мінімум на 113,17 млн ​​руб.
КК "Покровські ворота" неодноразово притягувалася московськими і федеральними структурами до фінансового оздоровлення проблемних активів. Так, в 2009 році вона ліквідувала наслідки кризи на авіаринку - за дорученням "Ростехнологій" врегулювала борги збанкрутілого авіаальянсу AiRUnion, які перевищували 46 млрд руб. У 2011 році "Ростехнології" залучили її до оздоровлення одного зі своїх найбільш проблемних активів - волгоградського металургійного заводу "Червоний Жовтень".
І, нарешті, з подачі уряду Москви КК займалася завершенням реконструкції Московського планетарію, який відкрився влітку 2011 року після 20-річного ремонту (зараз планетарій знаходиться під управлінням УК).
Як випливає з постанови старшого слідчого ГСУ з особливо важливих справ Василя Ребезова, їм було встановлено, що зовнішній керуючий ФГУП "Інститут горючих копалин" (ИГИ) Володимир Добришкін, використовуючи свої службові повноваження, "всупереч інтересам підприємства і держави" продав за заниженою вартістю в користь третіх осіб чотири будівлі на Ленінському проспекті. Йдеться про об'єкти загальною площею майже 7,5 тис. Кв. м, закріплених на праві господарського відання за ФГУП ИГИ. Зазначене майно становить понад дві третини всіх площ ФГУП.
В результаті цієї угоди, вважає слідство, власнику - ГК "Ростехнології" - було завдано матеріальної шкоди в розмірі 113,17 млн ​​руб. Потім, на думку слідства, ці будівлі були викрадені Андрієм Бордунова, який 22 жовтня 2010 року зареєстрував продану нерухомість на підконтрольні йому організації у відповідному відділі управління Федеральної реєстраційної служби по ЦАО. Причому, на думку слідства, за цей час вартість будівель зросла майже в чотири рази - до 407,17 млн ​​руб.


Повернутися до списку тем
І ви все здивуєтеся, чому?
Прямо за Шекспіром?
Як після таких повідомлень армією командувати ?
Солдати і офіцери будуть честь йому віддавати і при цьому історію з трусами згадувати ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online