Коханка. Коханок люблять сильніше, але кидають їх частіше.

  1. Коханка, непросте рішення
  2. Одиноким дамам у віці
  3. Дружинам і постійним подругам

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чому з'являються коханки? Рано чи пізно у відносинах двох починається криза. Перша хвиля закоханості пройшла, сексуальний апетит задоволений. Коли з'являється коханка одруженого чоловіка? Коли в шлюбі з'являються проблеми, з якими один з партнерів впоратися не в змозі. Тоді один з них відправляється на пошуки нових відчуттів, яких навколо безліч. Як це не сумно, але факт: чоловіки полігамні, вони мисливці. І якщо подруга здатна повністю задовольнити потреби в сексі і розумінні, здатна Чому з'являються коханки змінюватися разом зі своїм чоловіком, то вона має великі шанси залишитися єдиною.

Інша проблема така, що жіночого населення більше, ніж чоловічого. «Тому що на 10 дівчат, по статистике 9 ребят». Це рядок з пісні минулого століття. Ситуація така, що хлопців уже не 9, а близько 5 або й того менше. А якщо з цієї кількості прибрати відсоток тих, хто п'є і наркоманів, убитих і покалічених у військових конфліктах, то ситуація стає майже гнітючою. Як створити нормальну сім'ю, з ким народжувати і виховувати дітей? Як залучити чоловіка? Чому чоловіки зраджують? Через сексуальної незадоволеності, через нерозуміння - такі основні причини.

Коханка, непросте рішення

Ви вже захоплені одруженим чоловіком, залишилося зробити лише один крок? Зупиніться, все душевні сили направте на те, щоб утриматися від цього зв'язку. Чому? Тому що більший відсоток перших абортів припадає саме на випадки, коли чужий чоловік живе з Ви вже захоплені одруженим чоловіком, залишилося зробити лише один крок коханкою. Для молодої дівчини це означає повну відмову від власного життя, навіть стати матір'ю-одиначкою після невдалого аборту шансів дуже мало. Ось так просидить вона на краєчку чужого гнізда років до 30-35. Далі доля її не надто завидна.

З роками жінки втрачають зовнішню привабливість, а це основний критерій вибору в очах чоловіків. Череда зв'язків різної тривалості, самотні вечори і свята, постійна конспірація, самотні «виходи в світ» - такий її подальший доля .. Постійна зміна своїх планів на догоду зайнятому чоловікові - з цим доводиться миритися кожної музи одруженого чоловіка.

Натомість коханка отримує хороший секс, залицяння і періодичне увагу чоловіки. Це тримає її в тонусі, однак психіка стає вкрай нестійкою через хиткого положення, а це породжує великий відсоток неврівноважених дам. Перспективи не з приємних. Для молодої дівчини відносини з одруженим однозначно повинні бути табу.

Одиноким дамам у віці

Самотні жінки у віці вже не романтичні панянки. Обпікшись на молоці, дмуть на воду, і все одно чекають Його, єдиного. Наявність дитини згладжує одні проблеми і породжує інші. Що шукає самотня мама в зв'язку з одруженим? Сексу, сім'ї та сплеску почуттів. Чужий чоловік живе з коханкою. Чим закінчуються такі відносини? Найчастіше розлукою.

Чоловіки прагматичні, і до коханки пред'являються інші вимоги. Однак він пам'ятає, що коханці Чоловіки прагматичні, і до коханки пред'являються інші вимоги знаком смак забороненою зв'язку, значить, вірної дружини з неї не вийде. Обидва розуміють, що здатні на обман більше, ніж на щирі прихильності. Жінки обурені, що чоловіки не поспішає розлучатися з набридлими дружинами. А чоловіки ліниві і не хочуть ще і ще наступати на одні й ті ж граблі.

Коханок люблять сильніше, але і кидають їх частіше, як тільки сексуальне бажання йде на спад, або на горизонті з'являється новий привабливий «об'єкт уваги». «Хороший лівак зміцнює шлюб!» Хочете зміцнювати чужий шлюб? Тоді створюйте свій, але не з цим чоловіком. Почуття відповідальності за сім'ю частіше бере верх над почуттями до коханки. Постійні таємниці, боязнь бути захопленим, звичка жити подвійним життям стомлює і призводить до розриву.

Чоловік біжить до коханки від проблем в шлюбі, він залишає їх в стороні, і як тільки відносини доходять до чергової кризи, чоловік знаходить нову коханку.

Дружинам і постійним подругам

Як до цього ставитися? Як до неминучості. Якщо чоловік гідний, необхідно зберегти відносини. Коли чоловік живе з коханкою, а дружина поводиться правильно, то існує велика ймовірність того, що заблукав мандрівник в сім'ю повернеться. Дружина отримує стимул переглянути відносини в шлюбі. Коли відносини на стороні для неї таємниця, це влаштовує всіх. Як бути, коли все стало відомо? Зважити всі переваги і недоліки. Якщо плюсів більше, ніж мінусів, то відносини можна продовжувати вже без тієї рожевої димки, обумовити ролі і не влаштовувати скандалів. Якщо чоловік йде з сім'ї, значить, він внутрішньо готовий до цього.

Яка стратегія поведінки дружини? Сексуальна прив'язка, зовнішня привабливість і повний перегляд своєї поведінки і мислення. Необхідно подивитися на ситуацію не з позиції скривдженої жінки, а очима жінки, яка шукає і навіть одного разу знайшла чоловіка своєї мрії. Ідеальна коханка одруженого чоловіка. Яка вона, ідеальна коханка, подруга, дружина, яка надовго, а якщо пощастить, то й назавжди, зберігає увагу і любов свого чоловіка? Що таке любов ? Чи не замінюйте чоловікові мати, дружину. Ідеальна коханка при чоловікові не обтяжена жодними господарськими проблемами. Чоловік приходить за задоволенням, позитивними емоціями, і отримує його сповна від красивої, доглянутої, щасливої ​​жінки.

Чужий чоловік живе з коханкою, і вона спокійно ставиться до не відбувся побаченням. Вона не влаштовує істерик, не докучає дзвінками і не вважає його єдиним, хто гідний її любові. Саме завдяки останній якості, вона зберігає увагу коханця. Насичена, цікава, влаштована життя додає їй привабливості, тому що чоловік розуміє, що за таку жінку необхідно боротися. І він має рацію, тому що вона не залишиться непоміченою іншими представниками чоловічої статі, серед яких знайдуться і ті, які не обтяжені шлюбом. супер Дама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.

Прочитано: 115

Коли з'являється коханка одруженого чоловіка?
Як створити нормальну сім'ю, з ким народжувати і виховувати дітей?
Як залучити чоловіка?
Чому чоловіки зраджують?
Чому?
Що шукає самотня мама в зв'язку з одруженим?
Чим закінчуються такі відносини?
» Хочете зміцнювати чужий шлюб?
Як бути, коли все стало відомо?
Яка стратегія поведінки дружини?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online