Оренда в новобудовах: за скільки можна зняти квартиру

  1. Популярні однушки
  2. двокімнатні квартири
  3. трикімнатні квартири

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Автор: Наталія Гуц

Друга половина літа - традиційний гарячий сезон на ринку оренди. У червні, згідно з даними порталу Address.ua, медіанна ціна оренди житлової нерухомості Києва становила $ 10 / кв. м, але вже в першій половині серпня експерти очікують підвищення інтересу з боку орендарів, що спричинить зростання орендних ставок.

3 m2 вивчив, які квартири і за скільки можна орендувати в новобудовах Києва.

3 m2   вивчив, які квартири і за скільки можна орендувати в новобудовах Києва

Популярні однушки

За даними порталу Address.ua, найбільш затребувані однокімнатні квартири, в червні на них припало 35% запитів з боку орендарів.

Вартість оренди безпосередньо залежить від району, в якому розташована квартира. Найдорожчий - Печерський район, за ним слідують Голосіївський, Оболонський, Шевченківський. З мінімальним бюджетом варто придивитися до Деснянському району.

Шукаючи однушку в Печерському районі, потрібно орієнтуватися на ціну не менше 15 тис. Грн на місяць, з таким бюджетом знайти підходящий варіант буде складно, але можливо. У ціновому сегменті від 18 до 22 тис. Грн - вибір набагато більше. Наприклад, за 20 тис. Грн здається в оренду простора студія в ЖК «Новопечерські липки» з новим ремонтом. За таку ж суму пропонується однокімнатна квартира в ЖК «Французький квартал» загальною площею 50 кв. м. У квартирі встановлені лічильники на електрику, воду і опалення, є всі необхідні меблі і побутова техніка.

В Оболонському районі можна знайти житло з більш скромним бюджетом, в житлових комплексах «Яскравий» і «Міністерський» , Які розташовані в 15 хвилинах їзди від метро, ​​цілком гідні однушки здаються в середньому за 10 тис. Грн. Наприклад, студія з новим ремонтом в ЖК «Яскравий» загальною площею 40 кв. м здається за 9500 грн. Квартира повністю мебльована, з побутовою технікою, в тому числі і з кондиціонером. Поруч з комплексом є вся необхідна інфраструктура: школи, садки, супермаркет, торговий центр.

При бюджеті 6500 тис. Грн можна зняти квартиру на Троєщині, в ЖК «Милославичі» на Милославській вулиці. Свіжий ремонт, техніка (бойлер, кондиціонер, пральна машина, холодильник). Квартира класичної планування - кухня і кімната розділені. З додаткових «булочок» - теплолічильник.

двокімнатні квартири

Двушки за популярністю мало поступаються однокімнатні житла. За даними порталу Address.ua, в червні двушки шукали 34% орендарів.

З бюджетом в 12-15 тис. Грн можна розраховувати на двокімнатну квартиру в новобудові в Голосіївському районі. За таку ціну +/- 2 тис. Можна зняти житло в ЖК «Либідь» , «Ліко-Град 3» , «4 сезони» , «Венеція» , «Британський квартал» та ін. Оскільки Голосіївський район - один з лідерів по споруджуваному житлу, пропозицій оренди в новобудовах більш ніж достатньо.

За 13 500 пропонується до здачі двушка в ЖК «Венеція» загальною площею 60 кв. м. Комплектація квартири: меблі, холодильник, плазмовий ТВ, пральна машинка, мікрохвильовка, бойлер, 2 кондиціонери. Комплекс знаходиться в пішої доступності від метро «Іподром», інфраструктура району включає все необхідне для комфортного життя, в тому числі і для сімей з дітьми.

Приблизно в таку ж суму обійдеться двушка і в Дарницькому районі, тут основна пропозиція оренди складають квартири в ЖК «Патріотики» (Багато спочатку купують тут квартири спеціально під здачу). Це досить великий комплекс економ-класу, детальніше про нього ми писали в рубриці «Будконтролю» .

Двокімнатна квартира в «патріотики» із суміжними кімнатами 18 і 15 кв. м здається за 15 тис. грн. Квартира з новим ремонтом, додаткової тепло- і шумоізоляцією . У квартирі нові меблі, техніка, два санвузли і два бойлера, відеоспостереження та дистанційна сигналізація.

У квартирі нові меблі, техніка, два санвузли і два бойлера, відеоспостереження та дистанційна сигналізація

трикімнатні квартири

На троячки в червні довелося 24% попиту. Трикімнатну квартиру в новобудові можна орендувати майже за стільки ж, за скільки і двушку.

Трикімнатна квартира в Оболонському районі в ЖК «Богатирський» здається за 18 тис. грн. Новобудова знаходиться в 17 хвилинах ходьби від метро «Героїв Дніпра». За ці гроші пропонується студія плюс дві окремі кімнати, загальна площа - 100 кв. м. У квартирі є меблі і техніка.

У квартирі є меблі і техніка

На Оболоні в ЖК «Яскравий» трикімнатна квартира площею 80 кв. м здається за 15 тис. грн. Одна кімната об'єднана з кухнею, плюс вітальня і спальня, на утепленій лоджії обладнане робоче місце. У квартирі є меблі, техніка, сигналізація.

У квартирі є меблі, техніка, сигналізація

***

При підготовці статті використані сайт з пошуку квартир ЛУН, в огляд включені квартири в середньому ціновому пропозиції в своєму районі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online