Ділянка в центрі Києва, який нещодавно «зняла» королева Британії, отримає посольство Канади

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Плутанина виникла через те, що британська королева формально залишається правителем Канади. Плутанина виникла через те, що британська королева формально залишається правителем Канади

Ділянка в центрі Києва, який нещодавно «зняла» королева Британії, отримає посольство Канади. Фото: Gawker

У Київраді роз'яснили ситуацію щодо будівлі в центрі Києва, яке недавно орендувала королева Великобританії .

Про це повідомляє «Сегодня» .

Ділянка на вулиці Костьольній, 13А, орендодавцем якого значиться королева Єлизавета Київрада виділила для посольства Канади. Посольство отримало цю землю в оренду на 49 років.

«В минулому році посольство викупило там будівлю і звернулося до Київради з проханням про виділення їм земельної ділянки для обслуговування будівлі», - відзначили в Київраді.

Також в Київраді відзначили, що єдиним будівлею в українській столиці, яким дійсно володіє британська королева, залишається посольство Великобританії в Україні.

Плутанина з ділянкою на вулиці Костьольній виникла через те, що формально Єлизавета II є правителем Канади. Так вийшло тому, що Канада офіційно входить в Британську співдружність, главою якого є британський монарх.

Раніше ми писали, що в Україні зміняться правила оренди житла .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online