Депутати купують кільця по 40 тисяч і браслети зі Сваровскі

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

4 березня 2011, 7:07 Переглядів: 4 березня 2011, 7:07 Переглядів:   Депутати вибирають прикраси

Депутати вибирають прикраси. Фото Г. Салай.

У парламенті - передсвятковий настрій. До завтрашнього дня на третьому поверсі Ради буде виставка-ярмарок, де можна купити коштовності, косметику, скульптури, вишиванки.

ФОТО: Депутати грають на папірці в шахи і вибирають золоті ланцюги

"Ми ось виставили ікону за 100 тис. Грн. - ювелірна робота. Але це більше, щоб подивилися. Взагалі, покупців мало, іноді заходять помічниці нардепів. Але ходять чутки, що тут хтось каблучку купив за $ 5 тисяч (40 тисяч гривень ) ", - розповідає одна з підприємців. І дійсно, на одній з розкладок під куполом можна побачити кільця з білого золота, з діамантами, сапфірами, смарагдами: найдешевше коштує $ 500. Найдорожче - $ 27 тисяч! Ще тут можна купити композицію для робочого столу (срібного бабака вагою 1 кг), обрамлену золотом і діамантами і в красивій шкатулці з дерева: коштує такий $ 25 тис. "І депутати, і їх помічники цікавляться, але беруть, в основному, дрібнички: чому б не витратити для коханої дівчини 4-8 тис. грн.? " - каже Геннадій Меженько, гендиректор фірми, яка торгує коштовностями. "Такі речі рідко беруть на виставках: зазвичай люди просять візитку, а потім вже телефонують, домовляються ..." - розповіла нам одна з дизайнерів.

 - розповіла нам одна з дизайнерів

Срібний бабак вагою 1 кг коштує $ 25 тисяч

НАРДЕПИ БЕРУТЬ БРАСЛЕТИ. Нардепів на виставці мало. "Пару років тому я на такій виставці купив ікони - передав їх у храми Севастополя, деякі вдома зберігаю. А зараз просто взяв інструкцію до енергетичних браслетів, - дружина собі такий хотіла. Але взагалі тут ціни , М'яко кажучи, недемократичні ", - посміхається регіонал Вадим Колесніченко . "Такі браслети знімають втому, лікують серцево-судинні захворювання, підвищують імунітет, зменшують ймовірність тромбоутворення. Коштують 200-1200 грн. Є з камінням Сваровскі", - каже продавець Наталя. Один браслет придбав голова фракції "Регіонів" у парламенті Олександр Єфремов . "Але це не в подарунок. Подарунки поки дивлюся. Ще нічого не сподобалося", - сказав нам нардеп. З виставки він вийшов з двома пакетами косметики Mary Kay. А бютівець Михайло Волинець купив шість книг з історії України - щоправда, не жінці, а друга білорусу, який вирішив перебратися до нас.

Нардепів на виставці мало. "Пару років тому я на такій виставці купив ікони - передав їх у храми Севастополя, деякі вдома зберігаю. А зараз просто взяв інструкцію до енергетичних браслетів, - дружина собі такий хотіла. Але взагалі тут ціни, м'яко кажучи, недемократичні", - посміхається регіонал Вадим Колесніченко. "Такі браслети знімають втому, лікують серцево-судинні захворювання, підвищують імунітет, зменшують ймовірність тромбоутворення. Коштують 200-1200 грн. Є з камінням Сваровскі", - каже продавець Наталя. Один браслет придбав голова фракції "Регіонів" у парламенті Олександр Єфремов. "Але це не в подарунок. Подарунки поки дивлюся. Ще нічого не сподобалося", - сказав нам нардеп. З виставки він вийшов з двома пакетами косметики Mary Kay. А бютівець Михайло Волинець купив шість книг з історії України - щоправда, не жінці, а друга білорусу, який вирішив перебратися до нас.

Крім того, на виставці брали шкіряні рукавички по 250-500 грн. і вишиванки за 400-2500. "Уже 6 розкупили. Беруть ті, що дорожчі", - говорить майстер Марія Гасюк. Але деякі продавці обурювалися. "Більше ніколи сюди не приїду. Взагалі нічого не купують. Навіть не підходять!" - каже Галина Борзенкова, яка привезла на виставку вишиті півпальта і блузи ручної роботи по 5 тис. Грн.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Депутати купують кільця по 40 тисяч і браслети зі Сваровскі". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Рафал Анастасія

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online