Скільки живуть постільні клопи і як від них позбавитися

  1. особливості харчування Постільні клопи переважно вибирають місця для проживання там, де є сприятливі...
  2. Скільки часу живуть клопи без їжі
  3. Що відбувається в період голодування
  4. Відео «Поради, як впоратися з такою напастю як клопи»

особливості харчування

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Постільні клопи переважно вибирають місця для проживання там, де є сприятливі умови для їх існування. В першу чергу вибір падає на те місце, яке зможе забезпечити особин їжею. Це найважливіший фактор. Постільні клопи переважно вибирають місця для проживання там, де є сприятливі умови для їх існування

У зв'язку з цим вони найчастіше селяться поблизу людини, так як вони харчуються кров'ю. Дуже добре, якщо в квартирі або приватному будинку будуть жити ще і домашні тварини.

Оскільки кров людини для клопів є основним джерелом харчування, вони намагаються вибрати місце для створення колонії якомога ближче. Ці паразити ведуть нічний спосіб життя, так як в цей час їм безпечніше виходити на поверхню в пошуках «жертви». Оптимальним місцем для створення колоній стала ліжко або диван, на яких спить людина.

Глибокої ночі, коли людина спить, клопи починають харчуватися його кров'ю.

В середньому, для дорослої особини, щоб наїстися, треба до 10 хвилин. Самка здатна поглинути до 8 мл крові людини. Личинки, які недавно вилупилися з яєць, мають потребу в харчуванні частіше, проте їм потрібно менше крові. До того моменту, як личинка перетвориться на дорослого клопа, пройде 20-30 днів. За цей час їй доведеться пережити 5 линьок. Для переходу на наступну стадію розвитку, личинці необхідно харчуватися кров'ю. Якщо вона не буде отримувати належної кількості їжі, розвиток припиняється. В середньому, для дорослої особини, щоб наїстися, треба до 10 хвилин

Для дорослих особин процес харчування також дуже важливий. Через нестачу їжі вона не зможе продовжувати відкладати яйця. А це може призвести до призупинення розмноження популяції в квартирі або іншому житловому приміщенні. Але не варто розраховувати на те, що при нестачі їжі, постільні клопи швидко вимруть.

Відео «Як дізнатися, що вдома є клопи»

З відео Ви дізнаєтеся, що собою представляють ці комахи, скільки вони живуть і чим харчуються.

Скільки часу живуть клопи без їжі

В цілому постільні клопи живучі паразити. Якщо не займатися їх знищенням за допомогою різних хімічних препаратів, то вивести їх дуже складно. З іншого боку, ці комахи можуть покинути квартиру або житловий будинок самостійно, якщо поруч не буде постійного джерела живлення або впасти в стан анабіозу. В цілому постільні клопи живучі паразити

У багатьох людей склалося хибна думка, що без їжі комахи зможуть прожити щонайбільше місяць, а потім загинуть. Не думайте, що якщо ви поїдете з квартири на 4-5 тижнів, то повернувшись, проблема буде вирішена сама по собі.

Зазвичай для нормального харчування дорослої особини потрібно пити кров раз в 8-10 днів. Іноді вони будуть робити це частіше, якщо в колонії з'являється молодняк. Чим більше колонія комах, тим більше їм потрібно їжі. І якщо в житловому приміщенні буде жити одна людина, то для нього це стане величезною проблемою, так як крім дорослих клопів, харчуватися потрібно і молодому поколінню.

При малої чисельності цих комах укуси можна буде виявляти не часто.

В середньому тривалість життя комахи при нормальних умовах життя становить близько 10 місяців. Іноді вони можуть жити і на поточний рік.

Якщо в організм паразитів не поступатиме необхідну кількість крові протягом тижня, то їх процеси життєдіяльності будуть уповільнені. Без доступу до їжі паразити не будуть гинути. В цей час почнеться уповільнення метаболізму.

При настанні такого несприятливого фактора постільні клопи зможуть прожити навіть довше, ніж при нормальному перебігу життєдіяльності організму. В результаті доросла сформована особина без крові може прожити більше року. Для личинок цей термін менше. Терміни збереження життєдіяльності біологічної форми буде залежати від того, на якому етапі їхнього життя настала нестача харчування.

Німфи цих комах здатні прожити без їжі не більше 8 місяців.

Що відбувається в період голодування

Під час голодування постільні клопи уповільнюють свою активність. В результаті вони стають схожими на мумії. Від нього повністю зберігається шкурка без форми або обсягу. Комахи в цей період не подаватимуть ніяких ознак життя. Його можна буде зовні прийняти за померлу особина. Однак при першій нагоді, коли поруч буде доступ до їжі, вони зможуть достатньо швидко активізуватися, і взятися поповнювати відсутні запаси їжі.

Відео «Поради, як впоратися з такою напастю як клопи»

У відео розповідають про те, як поводяться клопи, що з ними відбувається під час голодування.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online