Ремонт взуття як бізнес

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Рекомендується створювати довгостроковий бізнес-план, який розрахований і на ремонт дорогої взуття, і на взуття економ класу Рекомендується створювати довгостроковий бізнес-план, який розрахований і на ремонт дорогої взуття, і на взуття економ класу. Відмінним варіантом стане майстерня по ремонту. Але необхідно пам'ятати, що в даній ситуації не варто спокушатися дешевим варіантом вагончика або будівлі, що знаходиться в глибині будинків. Оскільки чим ближче розташовується майстерня до великих житлових масивів, тим більше і швидше почнуть приходити споживачі, які допоможуть швидше повернути початкові кошти, що інвестуються в відкриття майстерні.

Важливо врахувати час роботи майстерні так, щоб перспективні клієнти могли приходити із замовленням не тільки в обід, а й після роботи.

Цей бізнес здатний вам дати багато прибутку. Однак спершу потрібно витратитися на відкриття майстерні. Оренда приміщення - $ 400. Обладнання: швейна машинка $ 3000, верстат $ 1200-2000, розтяжки $ 900. Все обладнання потягне максимум на $ 10000.

На витратний матеріал необхідно ще приблизно $ 2000. (набійки, замки, клей для взуття, нитки). Зарплата майстрам - $ 1400.. Інші витрати (комуналка, реклама, телефон) - це десь $ 1000.; Разом - $ 15000. Не дуже-то й дешево, як здається. Втім, можна все організувати дешевше, якщо брати обладнання б / у.

Варто зазначити що якщо вам потрібен клей для взуття, то придбати його за доступною ціною ви можете тут http://obuv-complekt.com/g200260-klej-himiya

На який прибуток можна розраховувати, за який час окупиться майстерня?

Орієнтовна вартість замовлення - $ 10. Як правило, за день рідко буває менше 20 замовлень, іноді і більше. Це $ 200. За місяць $ 6000.. Іншими словами, щоб окупити майстерню, буде потрібно кілька місяців.

Даний бізнес-план розрахований на досить бюджетну майстерню. Існують майстерні, які орієнтовані на елітне взуття, і обладнання там коштує мінімум $ 40000.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online