Закінчено реконструкцію Великий Академічній вулиці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як це працює, Місця, Влада Номер №43, 1-7 грудня 2015 Як це працює, Місця, Влада Номер №43, 1-7 грудня 2015   Сергій Собянін відкрив рух по михалковський тунелю   У понеділок, 30 листопада, мер Москви Сергій Собянін відкрив рух по тунелю, розташованому на перетині вулиць Велика Академічна і михалковський, а також по реконструйованій Великій Академічній вулиці

Сергій Собянін відкрив рух по михалковський тунелю

У понеділок, 30 листопада, мер Москви Сергій Собянін відкрив рух по тунелю, розташованому на перетині вулиць Велика Академічна і михалковський, а також по реконструйованій Великій Академічній вулиці. За словами градоначальника, найближчим часом в повному обсязі запрацює і Алабяно-Балтійський тунель.
«Закінчено реконструкцію Великий Академічній вулиці, яка стала великою та упорядкованою. Проїжджа частина була розширена на одну смугу в кожному напрямку, також з'явилися дублери, місцеві проїзди, підземні пішохідні переходи », - розповів Сергій Собянін. За словами мера, Дмитрівське шосе отримало зв'язку з Алабяно-Балтійським тунелем: «Роботи, які свого часу викликали чимало суперечок і дискусій, закінчені. Залишилися невеликі благоустроітельние роботи, які будуть проведені в теплу пору ». За рахунок ліквідації світлофорів пропускна здатність на даній ділянці збільшилася на 30%.
В ході благоустрою вздовж Великій Академічній вулиці висадили понад семи тисяч дерев і чагарників, облаштували тротуари, велодоріжки, встановили шумозахисні вікна в житлових будинках, крім того, зібрали три дитячих ігрових комплексу, обладнали три фізкультурно-оздоровчі майданчики, з'явилася парковка на 377 машино-місць .
Велика Академічна вулиця і Михалкова тунель - частина Північно-західної хорди (СЗГ). Це нова траса протяжністю близько 30 км, яка пройде через північні і західні райони міста від Сколковского до Ярославського шосе і з'єднає великі магістралі: Можайское, Рубльовському, Звенигородське, Волоколамськоє, Ленінградське і Дмитрівське шосе.
Також до складу хорди увійде Алабяно-Балтійський тунель. Зараз це грандіозне транспортна споруда працює лише наполовину. У 2013 році було відкрито напрям з вулиці Алабяна на Велику Академічну. «Повністю рух по тунелю, я сподіваюся, ми запустимо в найближчим часом», - зазначив Сергій Собянін. За словами заступника мера Москви з питань містобудівної політики і будівництва Марата Хуснуллін, вже не існує тієї компанії, яка будувала спорудження. Тому після зміни підрядника довелося відновлювати безліч документів. «Ми їх подали в Ростехнагляд на перевірку, оформлювальні процедури займуть ще дві-три тижні. До кінця року, дуже сподіваюся, ми його запустимо », - сказав глава будкомплексу.
Також почалися роботи і на інших ділянках СЗГ. «Оголошені торги на з'єднання дороги Москва - Санкт-Петербург з Північно-західної хордою. В цьому напрямку проводиться величезний комплекс робіт », - пояснив Сергій Собянін. Роботи можуть початися вже в наступному році.
Цього року після банкрутства підрядної організації також відновилися роботи з будівництва тунелю вінчестерного типу на перетині вулиць Берзаріна і Народного Ополчення, який теж увійде до складу СЗГ. Особливість цієї споруди в тому, що зустрічний рух буде розділено по вертикалі - потоки стануть рухатися один над одним. За словами керівника департаменту будівництва Москви Андрія Бочкарьова, запустити розв'язку планується в 2016 році.
Повністю Північно-західна хорда може бути закінчена в 2018 році.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online