ЖК «Крила» на Пулковської шосе: полетіли жити, мріяти, творити

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Московському районі - районі широких проспектів і площ, чудових архітектурних ансамблів, мальовничих парків і скверів, - до кінця 2019 року група компаній «КВС» зведе новий житловий комплекс комфорт-класу * У Московському районі - районі широких проспектів і площ, чудових архітектурних ансамблів, мальовничих парків і скверів, - до кінця 2019 року група компаній «КВС» зведе новий житловий комплекс комфорт-класу *   ГК «КВС»   Простір для творчості   Двосекційний житловий будинок в стилі неокласики налічуватиме 23 поверхи, обіцяючи жителям прекрасні види на Санкт-Петербург

ГК «КВС»

Простір для творчості

Двосекційний житловий будинок в стилі неокласики налічуватиме 23 поверхи, обіцяючи жителям прекрасні види на Санкт-Петербург. У будівлі запроектовано всього 316 квартир - від студій (понад 22,6 кв. М) до чотирикімнатних квартир площею понад 100 кв.м.

покупців чекають квартири різноманітних планувань з стелями 2,7 м, з широкими кімнатами і великими кухнями, прихожими і зручними санвузлами. На самому верхньому поверсі «КВС» обіцяє триметрові стелі.

У всіх квартирах буде виконана якісна чистова обробка світлих «природних» тонів за авторським дизайн-проекту. У кімнатах, кухнях і передпокоях стіни обклеять вініловими шпалерами, на підлозі покладуть зносостійкий ламінат. Пол і стіни в санвузлах облицюють керамічною плиткою з останніх колекцій. Також санвузли оснастять повним комплектом сантехніки, проведуть вихід під пральну машину.

Квартири в ЖК «Крила» будуть повністю готові до проживання з моменту отримання ключів. Новоселам не потрібно витрачати гроші, час і нерви на ремонт. Все вже зроблено - акуратно, з хороших оздоблювальних матеріалів, руками професіоналів.

Затишний будинок починається з затишній парадній

Функціональності і оформлення парадних в новому житловому проекті компанія «КВС» приділяє особливу увагу. Оздоблення виконується за авторським дизайн-проектом, розробленим спеціально для ЖК «Крила», з використанням тільки якісних і безпечних матеріалів.

Підлоги в парадних будуть покриті нековзним керамогранитом. Протиковзке покриття запроектована на ганку і пандусах. На стелі встановлять негорючі модульні системи «Гріліато» і «Армстронг».

В оформленні стін використовують поліпшену штукатурку типу «шагрень» і штукатурку під цеглу світлих тонів, безпечне гартоване скло з декором, дзеркала. У будинку встановлять безшумні ліфти німецької марки Steimberg з дизайнерською обробкою кабін.

Скляні вхідні двері підкреслять неокласичний стиль фасаду будівлі. Максимальне використання світла візуально збільшує простір і робить холи теплішими і затишними. Освітлення в парадних буде світлодіодним, світильники вмонтують в стельові системи. Для заощадження енергії вони автоматично вимикаються з настанням світанку і знову включаються ввечері.

Нескучний двір

Затишне, продумане простір двору - ще одна відмінна риса житлового комплексу «Крила». Територію обгородять, буде організований контроль доступу, своя парковка на 183 місця.

Для малюків організують сучасні безпечні майданчики для ігор. З'являться майданчики для відпочинку і занять спортом для дорослих.

Ландшафтний дизайн території розробить садові компанія «Нескучний сад». Неповторну атмосферу двору створять широкі тротуари і ексклюзивні світильники.

Хороший будинок в хорошому районі - що ще потрібно людині для щастя?

Житловий комплекс «Крила» будується в районі з розвиненою соціальною, побутової і комерційну інфраструктуру. Тут є все, з чого складається щоденний комфорт для дітей і дорослих - поліклініки, аптеки, школи і дитячі сади. Поруч з житловим комплексом будується дитячий сад, а незабаром з'являться ще один садок і сучасна школа.

У районі розвинена торгова інфраструктура. Навпроти «Крил» розташовується торгово-розважальний центр «Літо» - це близько 200 магазинів, що гарантують відмінний шопінг, а також широкий спектр розваг - каток, сімейний парк активного відпочинку JOKI JOYA, сад метеликів, батутними парк і кінотеатр. Неподалік знаходиться великий комплекс «Континент».

Район, де виросте новий житловий комплекс, відрізняє прекрасна транспортна доступність, наявність розгалуженої мережі маршрутів громадського транспорту.

«Крила» розташовуються в пішої доступності від станції метро «Зоряна», до метро «Московська» - 5 хвилин громадським транспортом. Буквально в парі хвилин їзди на автомобілі знаходяться розв'язки Кільцевої автодороги і Західного швидкісного діаметра, за якими можна швидко і, як правило, без пробок потрапити в будь-який район Санкт-Петербурга.

За півгодини на автомобілі або громадським транспортом можна дістатися до блискучих передмість - Петергофа, Стрельни, Пушкіна з їх неповторними архітектурними та історичними пам'ятками і чудовими парками. До аеропорту «Пулково» на автомобілі - всього 10 хвилин.

Сприятливий екологічний фон району, де зводиться ЖК «Крила», забезпечують численні упорядковані парки, сквери, сади.

Продаж квартир в «Крилах» буде відкрита в листопаді, а поки у Відділі продажів «КВС» можна отримати детальну інформацію про житловий комплекс і доглянути квартиру .

ЖК «Крила», забудовник ТОВ "КВС-Південь", дозвіл на будівництво № 78-01103-0333-2017 від 21 вересня 2017р., Проектна декларація на сайті http://www.kvsspb.ru

*На правах реклами

Хороший будинок в хорошому районі - що ще потрібно людині для щастя?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online