Заарештовану в Китаї казахстанку можуть виправдати

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адвокат розповів про судовий процес над заарештованої за підозрою в транспортуванні наркотиків Акжаркин Турлибай.

Казахстанський адвокат Алматинки Сункар Нурмагамбетов розповів, що суд у справі Акжаркин Турлибай ведуть відразу троє суддів, а матері дозволили побачення з Акжаркин після процесу.

За словами адвоката, розгляду проходять у відкритому режимі, але за китайськими законами процес ніяк не можна фіксувати - не можна ні знімати, ні фотографувати, передає сьомий канал . На суді була присутня і мати Акжаркин Турлибай.

Родичка з юристом разом повернулися назад в Казахстан. Акжаркин захищають 3 адвоката, в тому числі двоє місцевих.

«Ми бачили Акжаркин, і у матері була можливість побачення після процесу. Мати не бачила доньку досить тривалий час - більше року. Ми теж тут, в якійсь мірі, дякуємо і МЗС, і адвокатів, які, по крайней мере, представили таку можливість. Хоча у них це дуже строго.

Забороняється. І я хотів би відзначити, що позиція сторони захисту в китайському процесі - це виправдувальний вирок. Тобто виправдання дій Акжаркин, за відсутністю в її діях складу злочину », - розповів Нурмагамбетов.

Нагадаємо, громадянку РК Акжаркин Турлибай затримали 3 березня в аеропорту Гуанчжоу за підозрою в транспортуванні наркотиків. Дівчина летіла в Малайзію. За словами її родичів, Акжаркин запропонували підробити кур'єром модного одягу її знайома.

Днями стало відомо, що рішення у цій справі буде оголошено в найближчі місяць-півтора.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online