Гроші в борг онлайн

  1. Кому видаються гроші в борг
  2. Як оформити позику
  3. Отримання грошей
  4. Повернення коштів
  5. Продовження терміну боргу
  6. Наслідки невиплати боргу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Під час кризи не завжди хочеться ділитися своїми фінансовими труднощами з рідними і друзями, в такому випадку можна просто взяти гроші в борг онлайн. Кожній людині може знадобитися фінансова допомога: раптова поїздка, оплата лікування, термінова навчання, довгоочікувана покупка, важливий захід - кожна з цих причин може бути приводом звернутися до послуг мікрофінансових організацій.

Кому видаються гроші в борг

Мікрокредити в Ферратум видаються фізичним особам від 20 до 70 років. Головна умова - наявність паспорта РФ з реєстрацією. Отримати гроші в борг онлайн можна незалежно від віку, соціального статусу, матеріального становища та інших факторів. Відсоток відмов по таких позиках не дуже великий, тому кожен законослухняний громадянин може розраховувати на фінансову допомогу.

Заповніть коротку анкету з комп'ютера або мобільного телефону

Довантажити фото або скан Вашого паспорта

Отримайте гроші на карту, рахунок або готівкою протягом 15 хвилин

Як оформити позику

Оформлення заявки на мікрокредит - процедура швидка, зрозуміла і проста. Подати заявку можна через інтернет в режимі онлайн. Це дуже зручно, так як Вам не доведеться навіть виходити з дому. При цьому Ви можете перебувати в будь-якому регіоні Росії (в якому працює Ферратум) і подавати заявку в будь-який час доби.

Вибираючи бажану суму і термін, на який Ви хочете взяти гроші в борг, розмір комісії та дату оплати позики Ви побачите відразу. Будь ласка, будьте уважні, вказуючи свої контактні дані. У разі виникнення будь-яких питань, наші співробітники можуть зателефонувати Вам для уточнення інформації.

Отримання грошей

Процентна ставка

На перший погляд може здатися, що комісія за користування грошима занадто висока. Однак якщо спиратися на реальні цифри, то все виявляється не так критично. Максимальна плата за користування грошима в Ферратум, становить всього лише 1,5% від загальної суми позики. Наприклад, якщо сума експрес позики становить 10 тисяч рублів, то комісія - всього лише 200 рублів в день. Погодьтеся, це не ті гроші, які роблять погоду в сімейному бюджеті.

7 міфів про мікропозик
5 питань, які потрібно задати собі перед тим, як взяти позику
8 речей, на які НЕ треба брати мікропозик?
Що робити, якщо не встигаєте повернути в термін?
Чим загрожує відмова повертати борг?

Повернення коштів

Дуже важливо своєчасно погасити заборгованість по мікрокредитів. У разі несплати мікрозаема в нашій компанії нараховуються щоденні штрафи: 0,05% від суми позики + 2% за користування позикою. оплатити позику можна декількома способами:

  1. Через особистий онлайн кабінет на нашому сайті:
    • Банківською картою VISA або Mastercard;
    • Через сервіс онлайн-платежів Яндекс.Деньги;
    • Через електронну систему розрахунків WebMoney;
    • Через платформу для електронних гаманців MasterPass.
  2. Банківським переказом на наші реквізити в Ощадбанку.
  3. Перекладом в відділеннях Пошти Росії.
  4. Або грошовим переказом Контакт. Це особливо зручно для тих, хто мало знайомий з електронними платежами і більше довіряє живому спілкуванню.

Продовження терміну боргу

Може трапитися так, що повернути позику вчасно немає можливості. Обставини в житті бувають різні і не можна заздалегідь передбачити всі ситуації. Якщо Ви не встигаєте оплатити позику в строк, Ви можете продовжити його на 15 календарних днів. Однак, продовження можливо тільки протягом 4 днів після закінчення терміну користування позикою. Детальніше про послугу продовження позики ...

Якщо у вашому житті стався форс-мажор, ми готові йти Вам назустріч. Якщо причина неповернення позики більш ніж поважна, можливі наступні варіанти вирішення питання:

  • списання нарахованих штрафів;
  • зниження суми боргу (дисконтування);
  • продовження терміну погашення заборгованості (розстрочка).


Кожна ситуації обговорюються в індивідуальному порядку і рішення приймається після розгляду і перевірки всіх обставин. Найголовніше - не ухилятися і не ховатися від нас. Навіть в разі, коли погасити позику вчасно немає можливості, краще повідомити про це відкрито, так як відтягуючи повернення грошей, Ви тільки погіршуєте свою ситуацію і збільшуєте розмір боргу.

Наслідки невиплати боргу

  • Штраф за кредитом буде рости і в кінці кінців вам доведеться заплатити істотно більшу суму.
  • Інформація про Вас як про несумлінне позичальника в обов'язковому порядку передається в бюро кредитних історій. Кредитна історія буде зіпсована, і банки перестануть довіряти Вам.
  • Якщо справа дійде до суду, то оплата держмита та всіх судових витрат ляже на вас, як на позичальника. А це ще чималі додаткові витрати.
  • Можуть виникнути труднощі при влаштуванні на хорошу роботу. У зв'язку з нестабільною економічною ситуацією роботодавці просять надати довідку про кредитну історію або про відсутність заборгованостей за іншими договорами. Негативна історія може бути сприйнята роботодавцем негативно.
  • Проти Вас може бути порушено кримінальну справу за ст. 177 КК РФ (злісне ухилення від погашення заборгованості), за ст. 159 КК РФ (шахрайство), за ст. 165 КК РФ (заподіяння майнової шкоди шляхом обману або зловживання довірою).

Взяти гроші в борг онлайн може бути єдиним виходом з фінансової ями, але при цьому слід пам'ятати не тільки про свої права, а й обов'язки.


Взяти гроші в борг онлайн може бути єдиним виходом з фінансової ями, але при цьому слід пам'ятати не тільки про свої права, а й обов'язки

Що робити, якщо не встигаєте повернути в термін?
Чим загрожує відмова повертати борг?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online