Як видалити ICQ (Аську) з компа повністю

  1. Стандартне видалення ICQ з персонального комп'ютера
  2. ліквідація аккаунта

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Років 10 назад ICQ був найпопулярнішим інтернет-месенджером. Сьогодні на його місце прийшли інші додатки з великими можливостями. Тому в тому, що люди бажають знати, як видалити Аську з компа повністю немає нічого дивного. Років 10 назад ICQ був найпопулярнішим інтернет-месенджером

Багатьох користувачів цікавить, як видалити Аську зі свого комп'ютера

Практично всі користувачі бажають встановити замість цієї програми багато інших програм, що відрізняються більшою функціональністю. Також ви можете дізнатися, як видалити Вайбер .

Стандартне видалення ICQ з персонального комп'ютера

Деінсталяція софта виконується за допомогою штатних засобів системи. Однак дана процедура не дозволяє позбутися від аккаунта. При цьому ліквідація програми дозволить звільнити місце на системному диску.

Отже, весь процес виконується наступним чином:

  • Спочатку відкривається «Панель управління». Це зробити можна через меню «Пуск».
  • У вікні натискається ссилочку «Видалення програми».
  • У списку, який з'явиться в новому вікні, розшукується і виділяється ICQ.
  • Здійснюється натискання на кнопку «Видалити».
  • Деінсталяція програми здійснюється досить швидко. Після її закінчення користувачеві залишиться натиснути «Завершити».

ліквідація аккаунта

Якщо користувач вирішить видалити свій профіль з офіційного ресурсу розробника, то в цьому випадку йому потрібно знати, що даний процес є незворотнім.

Тому рекомендується перед виконанням такої процедури витягти з облікового запису всю інформацію, яка представляє якусь цінність.

Після цього можна приступати до наступних дій:

  • Здійснюється перехід за посиланням http://www.icq.com/delete-account/.
  • Виконується вхід. Для цього потрібно вказати номер мобільного телефону.

Увійдіть до свого облікового запису

  • Вивчається інформація, яка розміщена на сторінці. Вона дозволить зрозуміти всі наслідки деактивації.
  • Проводиться клік по іконці, на якій написано «Remove Account». Дана дія приведе до запуску деактивації учеткі. При цьому буде стерта вся персональна інформація про конкретної особистості і його контактні дані.

Натисніть кнопку Видалити аккаунт

  • Ймовірно, що система попросить користувача вказати пароль від облікового запису. Коли весь процес видалення облікового запису буде завершено, то про це людина інформується за допомогою повідомлення.

Готово, ваш аккаунт видалений

Важливо! Всі вищезазначені операції призведуть до того, що користувач більше ніколи не зможе скористатися своїм профілем.

Якщо людина відкриє свою електронну пошту, то він зможе побачити лист, в якому буде сказано, що ліквідація його облікового запису пройшла успішно. Дізнатися, як видалити будь-який додаток ви можете на нашому порталі.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online