Пошук предметів »Завантажити безкоштовно гри на BabyUser

ігри

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

/ Пошук предметів : Фантазмат. Прах забутих спогадів. Колекційне видання /   Пошук предметів   : Фантазмат
Оригінальна назва: Phantasmat 13: Remains of Buried Memories. Collector's Edition
Жанр: Пошук предметів (HiddenObject) з елементами квесту
Дата виходу в Росії: офіційно не вийшла / аматорський переклад травень 2019
Платформа: PC
Формат: exe
Ключ: не потрібний (Повна версія, встанови і грай)
Мова інтерфейсу: Російська (Переклад аматорський Galate9I, Cat20087 & Mirex)
Розмір гри: 667 Мбайт
Ви вирушаєте відвідати свою сестру, Тіллі, на її нове місце роботи, в готель Somber Hills. Вцілівши в автомобільній аварії поряд з готелем, ви потрапляєте в готель в несвідомому стані. Прокинувшись, ви розумієте, що в цьому готелі щось не так. Ваша сестра написала вам про своє, здавалося б, переслідуваним минулому. Проте, питання без відповідей не дають спокою. Її минуле або щось більш зловісне ховається в цьому готелі? Тепер усередині його стін ви повинні битися зі злом, щоб врятувати себе, свою сестру і інших, які потрапили в пастку моторошної сили, яка харчується життєвою силою кожного, хто там живе. ігри / Пошук предметів : Легенди про привидів. Благання відчаю. Колекційне видання
Оригінальна назва: Haunted Legends 14: The Call of Despair. Collector's Edition
Жанр: Пошук предметів (HiddenObject) з елементами квесту
Дата виходу в Росії: офіційно не вийшла / аматорський переклад травень 2019
Платформа: PC
Формат: exe
Ключ: не потрібний (Повна версія, встанови і грай)
Мова інтерфейсу: Російський (Любительський переклад Сан-Санич Професор & Лисичка)
Розмір гри: 983 Мбайт
Над маленьким провінційним містечком Калвер нависла похмура загроза - Чорна чума лютує в місті, косячи його жителів Косий самої Смерті, немов та вийшла на збір врожаю людських душ в самий розпал жнив і темної жнив! Але крім жертв чуми в містечку спостерігаються і ще більш загадкові і трагічні події - його жителі повсюдно перетворюються в кристали, а пустопорожні поголос стверджує, що в цьому винен привид дівчини, яка своїм поглядом звертає людей в камінь. За терміновим завданням кардинала Франції, наш неабияк постарілий агент, якому його заслужена пенсія всього лише сниться, спішно прибуває в містечко Калвер для приватної зустрічі з капітаном королівських мушкетерів. ігри / Пошук предметів : Безсмертна любов: Сумне пробудження. Колекційне видання
Оригінальна назва: Immortal Love 6: Bitter Awakening. Collector's Edition
Жанр: Пошук предметів (HiddenObject) з елементами квесту
Дата виходу в Росії: офіційно не вийшла / аматорський переклад травень 2019
Платформа: PC
Формат: exe
Ключ: не потрібний (Повна версія, встанови і грай)
Мова інтерфейсу: Російський (Любительський переклад Сан-Санич Професор & Лисичка)
Розмір гри: 994 Мбайт
Історії Джейкоба і Елісон є варіацією «Ромео і Джульєтти» Шекспіра. Народжена в конкуруючих кланах, ця молода пара й гадки не мала, наскільки була глибока ненависть кланів і чому вони були суперниками. Ніхто не вірив, що був час, коли два клани жили один з одним в світі. Насправді, Джейкоб і Елісон сильно любили один одного. Ах, але це було давно, і задовго до того, як Джейсон і Елісон були прокляті. Заборонена Любов, Безсмертна Любов, любов, яка залишилася, навіть, незважаючи на те, що доля подарувала їм найжорстокішу долю ... і навіть вкрала їх дорогоцінні спогади.

Пропонуємо вам гри, пов'язані з пошуком предметів на екрані. Ваше завдання - зосередитися, проявити уважність і знайти всі необхідні предмети. Часу вам на виконання завдань дається мало, тому довго сидіти і вдумливо розглядати, де ж могла сховатися та чи інша річ у нас немає. Потрібно діяти швидко, інакше доведеться заново проходити один і той же квест, а ваш рівень буде на одному місці, в той час як ваші суперники «підростуть» на кілька рівнів і вам слід їх наздогнати.

В іграх важливий азарт і у нас вам точно буде весело. Збирається ціла команда, де можна уточнити будь-яке питання і дізнатися, як краще проходити важке завдання або знайти дуже складно захований предмет, а час йде, і бажання пройти більше - стає жаданим.

В іграх з пошуком предметів сюжет складений таким чином, що гравцеві невідомо, куди були заховані дивні речі і якої форми вони можуть бути, якщо ви вперше почали грати.

Відразу перед вами завдання - увійти в контакт з героями, отримати потрібні підказки, швидко знайти вміло заховані речі. Весь сенс ігор в тому, щоб вирішувати головоломки швидше за інших і займати перші місця рейтингів по кмітливості та уважності.

Героєм управляти не доводиться, та й його вид вам не потрібен, часом він навіть захований. Зате кожен раз, етап за етапом вам необхідно аналізувати і швидко міркувати, як вирішити квест і скільки вам потрібно часу, щоб впорається із завданнями, і вийти на високий рейтинг, де вже вас ніхто не зможе наздогнати! Складність ігор з пошуком предметів - в зменшенні часу на пошук і майже повної сполучуваності об'єктів з картинкою, важко відрізнити, що ж зайве і потрібно знайти.

Коли в грі немає квестів, навіть найпростіших, вона стає нудною, тому веселі завдання допомагають вам трішки стає щасливішим. Коли ви їх проходите, отримуєте додаткові бонуси і ростете в своїх досягненнях.

Якщо вам подобається проводити час за комп'ютером - проводите його з користю і піднімайте собі настрій. Вибирайте гри допомагають розвинути Вашу реакцію, пам'ять, уважність. Ваше часом не буде упущено, а настрій помітно покращиться. Грайте і отримуйте задоволення!

авторизація Чат

авторизація Чат

Її минуле або щось більш зловісне ховається в цьому готелі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online