Ошукані вкладники провели в Одесі акцію протесту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Арбітражний керуючий Олена Геннадіївна Погребняк ховається від людей, інтереси яких повинна захищати, а також не є в суд, якому повинна надати документи вкладників кредитної спілки «Альянс-Інвест», - розповіли кореспонденту «Погляд з Одеси» вкладники збанкрутілого кредитної спілки «Альянс-Інвест »на мітингу біля Одеського Апеляційного Господарського суду Арбітражний керуючий Олена Геннадіївна Погребняк ховається від людей, інтереси яких повинна захищати, а також не є в суд, якому повинна надати документи вкладників кредитної спілки «Альянс-Інвест», - розповіли кореспонденту «Погляд з Одеси» вкладники збанкрутілого кредитної спілки «Альянс-Інвест »на мітингу біля Одеського Апеляційного Господарського суду.

600 вкладників втратили близько 10 мільйонів доларів, мають намір ініціювати порушення кримінальної справи стосовно Олени Погребняк. Ошукані, по суті двічі, вкладники скаржилися на Олену Погребняк в Мін'юст. Їх дивує той факт, що Міністерство Юстиції України не позбавляє таких людей ліцензії на ведення діяльності як арбітражного керуючого, так і як адвоката (Мін'юст України не в змозі сьогодні наводити порядок в роботі свого відомства, ймовірно тому що, всі сили кинуті на захоплення одеського санаторію Лермонтовський).

Ошукані вкладники не можуть знайти свого арбітражного керуючого, а вона, за наданою одеськими громадськими інформації, являє одеська філія всеукраїнської громадської організації «Асоціація Антикризового Менеджменту».

Новини від od-news.com в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/odnews

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online