Форма КС-11. Акт приймання закінченого будівництвом об'єкта

  1. Заповнення шапки КС-11
  2. Заповнюємо умови підписання акту КС-11
  3. сторінка 2
  4. Пункти з 9 по 11
  5. Вартості, додаткові умови та підписи сторін

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бланк КС-11 - уніфікована форма акта, який свідчить про те, що який-небудь об'єкт будівництва повністю завершений і готовий до експлуатації. Заповнюється він тільки після того, як замовник будівництва проведе відповідну перевірку і задокументує результати всіх проведених обстежень, випробувань і вимірювань. Саме ці відомості і лягають в основу акту за формою КС-11.

ФАЙЛИ
Завантажити порожній бланк акта приймання закінченого будівництвом об'єкта за формою КС-11 .doc Завантажити зразок заповнення акту приймання закінченого будівництвом об'єкта за формою КС-11 .doc

Заповнення шапки КС-11

Перша частина акта КС-11 включає в себе інформацію про організацію-виконавця будівельного об'єкта. Перед тим, як вписати її дані, слід пронумерувати акт і поставити в потрібні комірки дату його складання (в двох місцях). Далі вписується повне найменування компанії-підрядника, а також її код ОКПО (з реєстраційних документів). Трохи нижче вказуються посади та ПІБ відповідальних за приймання побудованого об'єкта посадових осіб з боку підрядника і замовника.

Заповнюємо умови підписання акту КС-11

У другій частині даного документа йдуть умови підписання акті, а саме:

Пункт 1. Тут вписується повне найменування будівельного об'єкта, над яким працював підрядник із зазначенням його докладного місця розташування (місто, вулиця, будинок / будову).

Пункт 2. Сюди включається назва державного органу, що видав дозвіл на будівництво.

Пункт 3. У цей рядок вноситься інформація про субпідрядників, тобто тих компаніях, які також брали участь в даному будівництві за договорами субпідряду.

Пункт 4. Тут треба вказати повне найменування компанії - генерального проектувальника, який створив проектно-кошторисну документацію на будівництво даного завершеного об'єкта, а також, якщо є - інші організації, які брали участь в розробці цієї документації. Якщо інших організацій немає, потрібно зробити позначку, що вся проектно-кошторисна документація створювалася цієї конкретною компанією цілком.

Пункт 5. Тут потрібно вказати посилання на документ, на підставі якого було видано вихідні дані для проектування.

Пункт 6. Цей рядок включає в себе дані про фірму, яка затвердила проектно-кошторисну організацію (як правило, це замовник будівництва, але іноді інвестор або інша зацікавлена структура), а також дату затвердження і номер документа.

Пункт 7. Сюди треба занести терміни проведення будівельно-монтажних робіт із зазначенням конкретних дат початку і закінчення будівництва.

Сюди треба занести терміни проведення будівельно-монтажних робіт із зазначенням конкретних дат початку і закінчення будівництва

сторінка 2

В окремий розділ можна виділити восьмий пункт акта-приймання. Він включає в себе дві таблиці. Перша з них містить в собі шість граф і стосується будь-яких будівельних об'єктів, за винятком житлових будинків.

Графа 1. Тут треба вписати найменування основного показника будівельного об'єкта: потужність, продуктивність, місткість, виробнича площа, обсяг, пропускна здатність, число робочих місць, протяжність і т.д.

Графа 2. Тут потрібно вказати одиницю виміру попереднього показника (квадратні метри, кубометри і т.д.)

Графи 3-6. У цих стовпці містять відомості про те, скільки в цілому одиниць вимірювання по кожному раніше зазначеного показника включає в себе даний об'єкт за проектом і фактично.

Друга таблиця заповнюється тільки в тому випадку, якщо об'єктом будівництва був житловий будинок. Вона має чотири графи, в яких також містяться конкретні показники та одиниці виміру з тими значеннями, які були прописані в проекті забудови і тими, що вийшли фактично.

Пункти з 9 по 11

Ця частина умовно включає в себе з 9-11 пункти.

Пункт 9. Тут потрібно послатися на додаток (тобто вказати його номер), в якому вписані відомості про акти з приймання встановленого на об'єкт обладнання;

Пункт 10. Тут повинна бути посилання на додаток, в якому вказані акти приймання, довідки і т.п. документи про включених в об'єкт будівництва комунікаціях.

Пункт 11. У цю невелику таблицю вносяться відомості про всі інші розвіданих роботах з озеленення, благоустрою доріг, тротуарів, зведення спортивних, ігрових, господарських будівель, що належать до основного об'єкта завершеного будівництва (з чітким зазначенням одиниць виміру, об'ємом і терміном виконання робіт).

У цю невелику таблицю вносяться відомості про всі інші розвіданих роботах з озеленення, благоустрою доріг, тротуарів, зведення спортивних, ігрових, господарських будівель, що належать до основного об'єкта завершеного будівництва (з чітким зазначенням одиниць виміру, об'ємом і терміном виконання робіт)

Вартості, додаткові умови та підписи сторін

Остання частина містить здебільшого тільки цифри.

Пункт 12-13. Тут цифрами вказується остаточна вартість об'єкта будівництва по проектно кошторисної документації (з розбивкою на вартість виконаних будівельно-монтажних робіт і вартість обладнання, інструменту та інвентарю).

Пункт 14. Тут потрібно зробити посилання на додаток, яке містить в собі повний перелік документації, яка є невід'ємною частиною даного акту, інакше кажучи має по відношенню до нього доказову силу.

Пункт 15. Сюди вписуються будь-які додаткові умови, які супроводжують факт прийняття побудованого будинку / споруди, якщо такі є.

Після того, як всі пункти заповнені, акт необхідно завізувати. Свої підписи на даному документі ставлять представники компанії - підрядника і організації-замовника з обов'язковою розшифровкою і зазначенням посад. Внизу документа ще раз потрібно вказати повні найменування підприємств, які брали участь в будівництві.

Внизу документа ще раз потрібно вказати повні найменування підприємств, які брали участь в будівництві

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online