Готель "Парус" повернули у власність Дніпра

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: dgekosypenko.blogspot.com

Скандально відому готель "Парус" повернули Дніпру Журавель Максим https://cdn.segodnya.ua/img/article/11995/58_main_new.1545252187.jpg https://cdn.segodnya.ua/img/article/11995/58_tn.1545252187 .jpg 2018-12-19T22: 43: 03 + 02: 00 Дніпро Нагадаємо, що готель кілька років поспіль збираються знести

Недобудований готель "Парус" повернули у власність територіальної громади. Таке рішення прийняв Центральний апеляційний господарський суд.

"Ми давно і з різним успіхом судилися з власниками готелю. Вони неналежно виконували інвестиційний договір. Користуючись деякими можливостями, за часів міськради попереднього скликання вони продовжили собі дію документів на землю. Вони виходили на мене, щоб місто викупило це тому. Але ми не ведемо таких переговорів. Я дав розпорядження судитися до переможного кінця ", - зазначив мер міста Борис Філатов.

Нагадаємо, чиновники планують прибрати з вулиць Дніпра більше двох сотень покинутих будинків , Які так і дивись впадуть на голови перехожих. Як розповіли "Сегодня" в інспекції з питань благоустрою Дніпровського міськради, чиновники провели ревізію, визначивши споруди, які підуть під знесення. У списку опинилися як нічим не примітні занедбані будівлі, так і пам'ятники архітектури, фасади яких прикрашає вигадлива ліпнина. Стерти з лиця міста планують і радянський недобуд - готель "Парус", яка встигла стати впізнаваним символом міста, однак її демонтаж планують провести вже не перший рік.

Раніше ми писали, що чиновники Дніпра заговорили про необхідність знесення знаменитого недобудови - готелю "Парус", яку почали зводити ще в 1970-ті, але через проблеми з фінансами 114-метровий об'єкт заморозили. У 2005-му готель продали приватному інвестору, який збирався добудувати її протягом 10 років, але роботи на об'єкті так і не почалися.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Підписуйтесь на нашу розсилку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online