Голуби на весілля

  1. Що обіцяють голуби на весіллі?
  2. Фотозйомка запуску голубів на весіллі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Випуск голубів на весілля - стародавній звичай, що прийшов до нас з Італії Випуск голубів на весілля - стародавній звичай, що прийшов до нас з Італії. В день одруження дівчина відкривала клітку і випускала птахів на волю. Злітаючи в небо, символізували для нареченої початок нового життя. Ці птахи у багатьох країнах і сьогодні вважаються священними, так як саме з ними ототожнюються такі поняття, як світ, любов і відданість.

Сучасні молодята перейняли цю романтичну традицію і в наші дні, як і раніше, вгору злітають весільні голуби. Їх політ прекрасний і граціозний. Всього лише мить і вони ховаються за обрієм, залишивши в душі відчуття спокою і впевненості в тому, що майбутнє дійсно чудово.

Серед величезної кількості порід, що відрізняються один від одного різноманіттям форм і забарвлень, найбільш привабливо виглядають білі голуби, які відносяться до групи декоративних птахів. Не потрібно бути експертом, щоб визначити прекрасних Якобінія, що красуються чудовим коміром, або павиних голубів, які отримали свою назву завдяки вмінню розпускати хвіст. Не менш цікаві й дутиши, які, воркуя, роздмухують зоб і відкидають при цьому голову.

Ознайомитися з нашими розцінками Ви можете в розділі " ціни ". Для отримання докладнішої інформації замовити голубів на весілля можна по телефону: +7 (915) 192-50-10 .

Що обіцяють голуби на весіллі?

Білосніжні голуби на весілля - прекрасний елемент незабутньої події, що характеризує чуттєві і гармонійні відносини між нареченим і нареченою. Існує безліч прикмет, пов'язаних з цією давньою традицією. Перед випуском голубів молодята можуть загадати бажання, яке неодмінно збудеться, якщо птахи стрімко злетять в небо. Крім того, що летять разом голуби, символізують тривалість подружніх відносин - чим довше буде тривати їх спільний політ, тим щасливіше буде сімейне життя молодят. У летять в парі голубів, одна з птиць, як правило, дещо випереджає іншу. З цим пов'язана ще одна прикмета: якщо попереду голуб нареченого - першим народиться хлопчик, якщо нареченої - первістком буде дівчинка.

Голуби на весілля - символ вічної вірності та відданості один одному. Саме таким стане союз двох молодих людей, які обрали загальну дорогу. Спостерігаючи за польоті, в небі птахами, більшість гостей разом з молодятами загадують бажання, завдяки яким в їх серця повернеться любов і взаєморозуміння.

Якщо вірити стародавнім міфам, голуби - божественні птиці. Саме голуб приніс втрачає надію Ною оливкову гілку в дзьобі. Це означало, що Бог перестав гніватися на людський рід і Всесвітній потоп закінчено. Пара голубків богині Венери звила гніздо в шоломі Марса, поки той спав. Бог війни не наважився турбувати птахів і скасував заплановану кампанію. Так білі птахи стали символом миру.

Здатність голубів повертатися в рідне гніздо з будь-якої точки планети теж вважалася божественним даром. Більше жодна птиця не здатна швидко зорієнтуватися в небі і негайно попрямувати в бік будинку. Голубина пошта багато століть була найбільш швидкої і надійної. Палкі улюблені довіряли їй свої ніжні визнання, а сильні світу цього - таємні плани і інтриги. Відданість пари один одному і непереборне прагнення до рідного дому лягли в основу красивою весільної традиції.

Фотозйомка запуску голубів на весіллі

Цей приголомшливий момент обов'язково повинен бути відображений на пам'ять. Він трапляється один раз, повторно позувати на камеру вже не вийде. Щоб фотосесія пройшла успішно, нареченим слід дотримати кілька простих рекомендацій:

  • Багато пар думають, що весільні голуби повинні бути випущені відразу ж після реєстрації шлюбу. Але фотографії на тлі міських будівель важко назвати романтичними. Краще заздалегідь знайдіть гарне місце, щоб кожна деталь на знімках була прекрасною.
  • Потримайте голубів в руках пару хвилин, щоб вони освоїлися і заспокоїлися. Тоді їх політ буде рівним і красивим. Та й фотографу потрібен час, щоб знайти ідеальний ракурс.
  • Узгодьте з фотографом момент запуску, щоб жоден кадр не пропав даремно.
  • Чи не домовляйтеся з сусідськими хлопчаками, щоб ті спіймали для вас парочку голубів на вулиці. Дикі птахи є переносниками небезпечних захворювань. Білі голуби на весілля повинні бути замовлені у фахівців, які дбають про здоров'я кожного свого вихованця.

Обов'язково посміхайтеся, коли випускаєте весільних голубів на волю! Тоді вони передадуть Творцеві не тільки ваші сокровенні бажання, але і ваші щасливі посмішки!

Що обіцяють голуби на весіллі?
Що обіцяють голуби на весіллі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online