Харківські стіни пофарбують сірою

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

26 липня 2010, 19:49 Переглядів: 26 липня 2010, 19:49 Переглядів:   Харків хочуть пофарбувати в сірий колір, фото О

Харків хочуть пофарбувати в сірий колір, фото О. Єрмоленко.

У харківських дворах городяни жваво обговорюють чергову ідею міської влади: все гаражі і паркани повинні бути сірими, а льохи (точніше їх кришки, які видно зовні) - зеленими. Харків'яни кажуть про те, що місто йде назад в СРСР і знову буде переживати зрівнялівку. Але в мерії наполягають: сірий колір - це добре. "Шановний власник гаража! КП" Жилкомсервіс "зобов'язує вас привести територію, прилеглу до ваших гаражів в належний санітарний стан в радіусі 20 метрів (згідно з" Правилами благоустрою території "), пофарбувати гаражі (повністю) в сірий колір (до 01.08.10 р ) ... ", - днями оголошення з таким змістом з'явилися на гаражах в районі Комсомольського шосе. Далі в тексті: мовляв, якщо не буде виконано вимогу КП, то чекайте адміністративний протокол і штраф від 360 до 1360 грн. Таке ж звернення, але вже з рекомендацією пофарбувати в зелений колір, зроблено і на адресу власників погребів. В "Жилкомсервіс" нам пояснили: подібний заклик стосується всіх районів Харкова. Фарбу повинен купувати власник будови і фарбувати теж повинен сам. Не оминуло стороною "сіре" нововведення і паркани: по вулиці Чкалова огорожі приватних будинків вже пофарбовані в сірий колір. Городяни відносяться до новини, м'яко кажучи, негативно. "Так зрівнялівка якась. А, може, я хочу, щоб мій гараж був фіолетовим, а сірий - сумний. Знайшов я якусь фарбу, вистачило тільки ворота пофарбувати, а потрібно ще й стіни і дах, але грошей поки немає. А прибираю я завжди ", - обурюється власник гаража Дмитро колядного. І додає, що деякі його сусіди по гаражу вже вирушили за фарбою на ринок - злякалися штрафів. У мерії пояснюють, що колір вибрали не просто так. "Ми погодили з архітектурою. Єдиний стандарт по місту - сірий для заборів і гаражів. На ньому найменше видно бруд", - говорить директор департаменту житлового господарства Роман Нехорошков. У тому, що гаражі і паркани в місті повинні бути сірими, за словами художника Романа Мініна (він малював Пушкіна на будинку на вул. Пушкінській. - Авт.), Немає нічого дивного. "У радянські часи будували сірі будинки, і те, що відбувається з гаражами - природно, адже колись вирішили, що колір нашого міста сірий. Але, на мій погляд, гаражі повинні бути яскравими і різнобарвними", - говорить Роман. Не любить сірості і головний спонсор Євро-2012 в Харкові Олександр Ярославський. За його розпорядженням висотки біля стадіону "Металіст" і вдома поруч з аеропортом навесні перефарбували в яскраві помаранчевий, рожевий, синій.

ДОКУМЕНТИ НА КОРОБКИ
Обіцяють в мерії розібратися і з самовільно встановленими гаражами. Якщо людина не подасть документи, в яких підтверджено його право на установку конструкції, то варто чекати в гості комунальників, які просто можуть демонтувати "будинок" для авто. Також будуть дивитися, де стоїть гараж: якщо на інженерних мережах - його теж приберуть.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Харківські стіни пофарбують сірою". інші Новини Харкова дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Єрмоленко Оксана

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online