Зрив концерту Леді Гаги в Москві обійдеться продюсерам в 1,65 млн. Доларів

Фото - storystar.ru

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Продюсерам доведеться заплатити 1,65 млн. Доларів за позовом про зрив концерту Леді Гаги в Москві.

Таке рішення виніс Федеральний суд Південного округу американського штату Флорида. Гроші підуть на користь російського ЗАТ «ТВ сервіс» (телеканал МУЗ).

Згідно з документом, позов був задоволений у зв'язку з тим, що двоє відповідачів - підприємець Джордж Сергєєв і його компанія World Media Alliance (WMA) - не направили в суд відгук на клопотання позивача про розгляд позову без їх участі. Саме тому клопотання було задоволено, а рішення суд виніс на користь позивача, повідомляє МТРК "Світ" .

Позов був поданий в січні. Відповідачами також виступали NWE Talent Agency & Management Company, її агент Райан Бурк і фірма Vision Entertainment Worldwide.

У позові представники телеканалу вказали, що мали намір організувати виступ американської співачки Леді Гаги на церемонії вручення Премії МУЗ-ТВ в червні 2012 року. Представник каналу спочатку вийшов на зв'язок з Сергєєвим, який звів його з агентом NWE Бурком, з яким згодом і велися основні переговори.

Як стверджують заявники, вони домовилися про виступ співачки і оплатили необхідний страховий депозит. Але американська сторона не змогла забезпечити концерт в потрібний день. Крім того, за словами позивача, насправді відповідач взагалі не виходив на зв'язок з продюсерами співачки.

На вимогу повернути депозит компанія не відреагувала. Тоді телеканал звернувся до суду і зажадав стягнути з відповідачів перерахований депозит і компенсацію збитку. Розмір депозиту склав в цілому 1,65 мільйона доларів. З них 1,5 мільйона були перераховані NWE, 150 тисяч - фірмі Сергєєва.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online