У Києві невідомі намагалися підпалити Андріївську церкву

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У реконструюється будівля Андріївської церкви в Києві кидали "коктейлі Молотова", повідомляє голова Інформаційного управління УПЦ-КП архієпископ Євстратій (Зоря).
"Півтори години назад кидали" коктейлі Молотова "в двері стилобату (будинки-фундаменту) Андріївської церкви. Пожежі не сталося, шкоди не завдано, ніхто не постраждав ", - написав він у соцмережі Фейсбук вранці в четвер.
У свою чергу відділ комунікації поліції Києва повідомив, що зловмисники кинули пляшки із запальною рідиною в двері Андріївської церкви, однак загоряння не сталося.
"У 8:05 за спецлінії" 102 "до столичної поліції звернувся охоронець Андріївської церкви: він повідомив, що двоє невідомих кинули у вхідні двері церкви дві скляні пляшки ... В результаті події постраждалих немає, загоряння не сталося", - сказано в повідомленні .
За словами охоронців, вони намагалися затримати зловмисників, проте ті застосували газові балончики і зникли.
"В даний час проводиться огляд місця події та прилеглої території. Правоохоронці спілкуються зі свідками і встановлюють відеокамери, які могли зафіксувати правопорушення і зловмисників. Вирішується питання про правову кваліфікацію події", - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.
Нагадаємо, що згідно з набрав чинності закону "Про особливості користування Андріївською церквою Національного заповідника" Софія Київська ", передбачається, що Андріївська церква передається в безоплатне постійне користування Вселенського патріархату для здійснення богослужінь, релігійних обрядів, церемоній та процесій.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online