"Сонячний удар" вразив журі літературного конкурсу "Дама з собачкою"

  1. Уривок з оповідання-переможця "Сонячний удар"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: godliteratury.ru

На конкурсі короткого романтичного розповіді конкурсу "Дама з собачкою", заснованого порталом "ГодЛітератури.РФ" "Російської газети" та літературними майстернями Майї Кучерської, підвели підсумки.

Найпочесніший приз - Гран-прі - журі присудило Кирилу Пашкіну, надіслав свій дебютний розповідь "Сонячний удар". Молодий чоловік не думав про письменницьку кар'єру: він закінчив Білоруський державний університет культури і мистецтва та у вільний час записував замальовки, які приходили в голову.

Розповідь "Сонячний удар", що співпадає з назвою зі знаменитим бунинским твором з циклу "Темні алеї", теж оповідає про любов, тільки вже перенесеної в наш час. Головний герой відпочиває на курорті і після перегріву потрапляє в лікарню. А там - медсестра ...

"Це звичайнісінький розповідь, настільки звичайний, щоб кожному було зрозуміло, що це про нього, - сказав Кирило, отримавши головний приз - сертифікат на двох на тижневе проживання в готелі сочинського курорту" Роза Хутір ". - Я хотів змусити людей зрозуміти, що це ненормально - бути щасливим лише два тижні відпустки. Невже потрібен якийсь удар долі, щоб все змінилося? "

Уривок з оповідання-переможця "Сонячний удар"


Решта призові місця дісталися авторам, вже зробили в літературі впевнені кроки. Так, третє місце зайняла Катерина Златорунская із Саранська з розповіддю "До побачення, літо". За словами члена журі конкурсу письменниці Майї Кучерської, твір Златорунской - "текст неймовірною зрілості".

Марія Фариса з Брянська посіла друге місце з "Останніми днями жовтня". Диплом за перше місце директор Державного літературного музею Дмитро Бак вручив москвичка Світлані Кочеріной за розповідь "Тополь" про мачо-дроворубів, підкорила по-чеховськи рафіновану інтелігентку.

безумовним лідером читацького голосування стала розповідь Наталії Салтанової з кумедною назвою "Етішкін богомишь".

Роботи конкурсантів можна прочитати на сайті рік літератури .

Невже потрібен якийсь удар долі, щоб все змінилося?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online