ЗНЯТИ КОТЕДЖ БУДИНОЧОК НА БЕРЕЗІ МОРЯ УКРАЇНА. Котеджі в Грибівка «Мілена» і «Ніколь»

  1. Будь ласка, повідомте, що телефонуєте з сайту «Дороговказ» (dorogovkaz.com).

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Зняти будиночок або котедж біля моря в Україні та провести заповітний відпустку разом з сім'єю - про це можна не тільки мріяти. Представляємо вашій увазі два просторих двоповерхові котеджі в Одеській області - «Мілена» і «Ніколь». Котеджі розташовані на території закритого і охороняється кооперативу, в курортному селі Грибівка, в 43 км від Одеси. З території кооперативу є вихід до моря. Це перша лінія.

Серед безлічі варіантів оренди будинків і котеджів на Чорному морі в Україні котеджі «Мілена» і «Ніколь» залучають гостей комфортними умовами проживання та близьким розташуванням до пляжу. Зняти кожен будинок біля моря в Одеській області можна тільки цілком, без підселення. Це дуже зручно для відпочинку однією компанією.

У котеджах є нові меблі, зона відпочинку з телевізором, Wi-Fi, санвузол, кухня, де можна готувати свої улюблені страви. Все необхідне - під рукою. Під час сніданку, обіду і вечері можна збиратися на великій веранді, де для комфорту гостей встановлений стіл зі стільцями. На території котеджу «Мілена» в Грибівка є піч-барбекю і літній душ. У дворі котеджу «Ніколь» встановлено дитячий батут, є шезлонги, велику парасольку, літній душ і мангал; можна припаркувати два авто. На території кооперативу передбачена платна автостоянка. Надаються транспортні послуги.


Здається в оренду котедж біля Чорного моря в Кароліно-Бугазі - «Марія» .
Номери.

Для відпочинку на Чорному морі здаються в повну оренду два котеджі в Грибівка.

На першому поверсі - велика веранда, кухня-студія з розкладним диваном, кондиціонер, телевізор, санвузол з душовою кабіною, пральною машиною, фен. Кухня обладнана посудом, мікрохвильовою піччю, плитою, холодильником і електрочайником.

На другому поверсі - три спальні і санвузол з душовою кабіною. У кожній спальні є двоспальне ліжко, телевізор; в коридорі кондиціонер.


На першому поверсі - веранда, кухня-студія (плита, мікрохвильова піч, холодильник) з розкладним диваном, телевізор, кондиціонер, шафа-купе, а також санвузол (душова кабіна, пральна машинка, фен).

На другому поверсі - три спальні з телевізором, санвузол з душовою кабіною, в коридорі кондиціонер. У двох спальнях встановлені двоспальні ліжка, в одній спальні - два полуторні ліжка.


Ціни на 2020 рік.

Вартість оренди котеджів на Чорному морі уточнюйте за контактними телефонами, вказаними в рекламі.

Обидва котеджу здаються в повну оренду.

Мінімальний термін бронювання будь-якого котеджу в Грибівка - 3 дні.

Харчування.

Котеджі на Чорному морі оснащені кухнями для самостійного приготування їжі. На кожній кухні є плита, мікрохвильова піч, електрочайник, холодильник, весь необхідний посуд.

Водопостачання.

Холодна і гаряча вода цілодобово.

Пляж.

Котеджі розташовані в дачному кооперативі, з території якого є вихід до пляжу і моря.

інфраструктура:
  • мангал-барбекю;
  • Wi-Fi;
  • літній душ;
  • батут, шезлонги в котеджі «Ніколь»;
  • платна автостоянка на території кооперативу;
  • поблизу - кафе.
Сезонність роботи.

Котеджі в Грибівка здаються в оренду з 1 травня по жовтень.

Адреса та контакти:

Котеджі «Мілена» і «Ніколь»

Одеська область, Овідіопольський район, с. Грибівка.

тел .: +38 050 333-20-82 (Марія)

Будь ласка, повідомте, що телефонуєте з сайту «Дороговказ» (dorogovkaz.com).

Координати GPS: 46 ° 11'12.8 "N 30 ° 34'30.2" E



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online