Дачний відповідь скільки платять за ремонт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

передачі по ремонту (Квартирне питання, школа ремонту, дачний відповідь, фазенда, ідеальний ремонт)

Реально потрапити? Ну або досвід був у кого? Наприклад заповнювали анкету і нічого або навпаки запросили? Ось сиджу і думаю може заповнити анкету або марно? *** Тема перенесена з конференції "СП: посиденьки"

Читати всі обговорення і залишити коментар

А що втрачаєте щось? Напишіть, звичайно.

18.02.2016 12:45:16

у мене сестри брали участь (пошукайте на ютуб "110807 Дачний відповідь. Качине озеро"
Там один з критеріїв, це не далі, ніж 10 км від МКАД. Все безкоштовно, якщо кому цікаво)))

03.02.2016 14:45:01

Орендарі попросили провести профілактичну чистку кондиціонера. Відразу обмовлюся - в договорі про це ні слова :) Хто повинен організовувати і платити?

Читати всі обговорення і залишити коментар

ст 681 ГК - поточний ремонт зданого в найм житлового приміщення є обов'язком наймача, якщо інше не встановлено договором найму житлового приміщення.
Чистка кондиціонера - обслуговування, але якщо його не провести, знадобиться "поточний ремонт". Про обслуговування ГК мовчить, але, по ідеї, хто юзает, той і текущеобслужівает.

22.04.2015 11:02:06 22

... Зазвичай аванс за квартиру складає від 30 000 до 100 000 руб. За дорогу квартиру сума авансу може бути більше. Зрозуміло, ми рекомендуємо покупцям платити якомога менше, а продавцям - просити якомога більше. Ну а далі вже - як домовитеся. У будь-якому випадку авансовий платіж йде в залік вартості квартири, тобто ваші загальні витрати від розміру авансу не залежать. Ваші основні домовленості щодо угоди фіксуються в авансовому договорі. Його повинен принести на зустріч ріелтор. Природно, якщо ви купуєте без ріелтора, а продавець продає з ріелтором, останній запропонує свій договір, складений на користь продавця. Читайте його уважно і не соромтеся вимагати внесення змін. Якщо ріелтора н ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

тут підтримаю

09.06.2019 9:03:41

Після фрази "Виписка з Єдиного реєстру цивільних прав (ЕРГП)" можна сміливо заносити авторів в чорний список, як ошуканців.
Людина, що має відношення до нерухомості таку маячню не напише. А вони цілу книгу.

04.07.2015 22:30:24

Товариші, прошу не штовхати і дати рад по суті. Пишу і самої соромно. Значить, в липні минулого року (07.12) ми з чоловіком купили квартиру. І як я сьогодні з жахом з'ясувала, ми жодного разу, ні разочка не платили за воду. (Це дурна історія. Я була впевнена, що вода включена в "комуналку", яку я платила справно). Лічильники стоять. Але які були свідчення на момент покупки, я не знаю. Ніяких рахунків від попередніх господарів не залишилося. Які мої дії в цій незручній ситуації? Дуже хочеться...

Читати всі обговорення і залишити коментар

воду могли по квитанції не нараховувати бо ніхто не прописаний
скільки в квитанції у вас людина вказано?
якщо 0, то вода не нараховується
наче так
але не потрібно боятися йти в ЄЇРЦ, вода завжди виділяється окремим рядком, значить не потрібно було вам нараховувати

22.11.2013 00:02:18

на квитанції сайт буває вказано, можливо у вас є особистий кабінет, де за номером особового рахунку ви зможете подивитися свій борг за воду, якщо він є, і останні свідчення лічильників.
або зателефонуйте в бухгалтерію, це зазвичай окремо від жеку, і тітки там більш адекватні)) Нічого незручного нету, звичайний робочий питання, навіть не здумайте соромитися)

21.11.2013 16:03:43

Порадитися хочу. Є у нас узбек, який прибирав нам ділянку після будівництва. Зараз доробляє газон, доріжки і т.д. Пhосітся жити в літній кухні зі своєю дружиною. Каже, дружина буде забиратися в будинку і т.п. Він - різні роботи на ділянці робити. Чоловік мій питає мене чи варто зв'язуватися. А я не знаю. Який сенс узбеку просто жити і працювати у нас, якщо йому не платять. А якщо платити, то скільки? Є у кого-то такі "помічники" і платите ви їм?

Керівнику ТОВ КК Захід Копія: Мерія м Москви Собянін С.С. (Електронна приймальня на сайті www.mos.ru) Від __________________________________________ який мешкає за адресою: м Москва вул. ______________________________ д ____ кв ___ тел. __________________________ E-mail: ___________________________ претензійний лист Я проживаю в кв. №__ будинку № __ корп. ___ по вул. ______________________ зміст і ремонт якого здійснює очолювана Вами організація. Внески на утримання і ...

Дівчата, а ось скільки у вас "нагоряє" електрики за літні місяці? В середньому. А то, що стали дивитися квитки за минуле літо, якась сума більша вийшла, більше 1000 руб в місяць. І начебто нічого особливого не підключати: ну, холодильник, телевізор, чайник, все як у всіх. А зараз ще задумалася про бойлері в підвалі і думаю, у скільки він "виллється". І до речі, скільки руб зараз треба платити за 1 кВт, якщо це дачну ділянку? І чи є якісь тарифи, як в міській квартирі ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

тариф 3,77

22.04.2013 11:55:47

Дійсно все залежить від тарифів, які встановить правління. Порядку 2500-3000 на місяць виходить, насосна станція, бойлер 2 штуки, опалення котел комбінований Ел + дров'яної, пралка і посудомийка, мікрохвильовка, комп'ютери.

22.04.2013 10:41:54

Підкажіть будь ласка, чи платять няні "відпускні", якщо ми поїдемо на відпочинок (без неї)? Вона в цей час поїде до себе додому. І скільки потрібно платити, якщо няня буде з нами на дачі? Робота ж по трудовитратах не дорівнює тому, коли вона в Москві з детем.

Читати всі обговорення і залишити коментар

Якщо няня на окладі то 100%. Якщо погодинна оплата то 50% о середнього заробітку. А так платити як вам няня подобається. Але залишати без відпускних зовсім недобре. Всім же на роботі відпускні платять.

25.05.2012 12:19:47

Знайомі 50% платять відпускні

24.05.2012 12:47:17 24

Як може заробити дитина?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Я раніше, коли маленька була на шоколадки і на морозиво заробляла сама. Мені бабуся сказала, що скільки мух в будинку вб'ю стільки монеток і отримаю. Вотя і Ганя мух по дому, вартовим мухобійка була. А, мух то не багато, так залітали іноді))) А, мені більше треба було і я на смітник пішла і там мух стільки наколотила. Прийшла задоволена і так потихеньку їх заховала і потім на наступний день бабусі на стіл. Вона довго їх розглядала, а потім голосно сміялася, але ось тільки грошики за цих мух мені не дали (((

20.02.2014 21:48:55

Оплата знань на собі перевірено. У далекому минулому батько платив мені за 4, 5, відповідно я йому еквівалент за 3, 2 і 1, так би мовити були економічно взаємовигідні відносини у обох сторін (тут про це не написано) і не бралися до уваги кишенькові витрати, у мене крім цього було на що поїсти в школі і купити жуйку. Мати не втручалася в ці ділові відносини але і батько залишався мені батьком а не роботодавцем. Була різна мотивація на цей рахунок і короткострокова тижнева, місячна: за оцінки підраховували прибуток / збиток в кінці тижня, і за іншу роботу таку як помити машину, коли їхали в село до родичам, наставав час пости корів і т.д., і довгострокова річна, якщо за рік принесу дві 4 а решта 5 то купить велосипед і т.д., на цей рахунок батько був кмітливий. Я нічого не зубрив, у мене був дух суперництва з батьком, я хотів заробити більше так як крім того що батьки купували я як дитина вже міг сам розпоряджатися СВОЇМИ грошима, звичайно під наглядом і підказкою батьків і мені це подобалося, тому що багато дітей кричать "хочу" а їм батько "ні" то у мене таке було рідко і не в силу моєї капрісності. Батько стежив за навчанням і коли якийсь предмет я пропускав він бачив і акцентував на це піднімаючи ставки на півріччя. З уроками звичайно батьки займалися зі мною якщо було не зрозуміло що то або після самостійного виконання уроків перевіряли їх, в кінцевому підсумку перестали і оцінки самі за себе говорили. Крім виховання батьків, у слід за цим мене виховував ще сам заробіток. Я вже на майбутнє вважав прибув, я намагався і знав коли отримаю з предметів хороші оцінки, знав за допомогою батька що треба підтягнути, серйозно до цього ставився так як вже не хотілося просто жуйок і цукерочок а прагнув до більш серйозних речей, бачили що в класі я один з найбільш успішних, я не біг відразу гуляти після школи а біг додому щоб з батьком підрахувати дебет-кредит і мені це приносило задоволення. Звичайно це не легко напевно було батькові так все влаштувати, я навіть зараз не знаю звідки це він все знав і як це використовувати адже це було більше 13-15 років тому. Я нічого не знаю, зі скількох років він запровадив таку систему, з якого класу, як він мені пояснював цінність грошей і ставлення до них так як батьки розійшлися і вже давно не спілкуємося, але знаю що це дало позитивні плоди. Упевнений що завдання не з легких пояснювати своєму синові / доньці фінансову грамоту. А Всі ці розбіжності "це погано, навіщо платити, а що скажуть психологи" в топку, відношення до повсякденних обов'язків у мене як дитину були непрекословно, мати лаяла що щось не так і сяк не так (як у дітей буває) і халтура і ледарювати , і карали, і ременя пробував, але то що зробив батько я за це йому вдячний. Буду намагатися все повторити як він, для мого одинадцяти місячного сина. Дякуємо!

08.07.2013 00:53:10

Вчителька пропонує зробити ремонт класу. Мало того, що я не вважаю, що ремонт необхідний, тому що клас в нормальному стані, так ще не хочу платити за державу. Але, знайшла схожу тему в шкільній конференції, і була вражена кількістю людей вже здали гроші на такий ремонт. Сума коливається від 3 до 10 тис. руб. з людини. Дівчата, скажіть, може, я не розумію ситуацію? Може, зараз такий час, що батьки повинні платити?

Читати всі обговорення і залишити коментар

У нас до речі в цьому році одна батько в школі поскаржилася що гроші на ремонт змушують здати. Була перевірка, директор в терміновому порядку видала наказ щоб класні керівники всі зібрані гроші повернули. Наш кас якраз на наступний день збирався в театр йти і вже на квитки здали тижні 2 назад, так з переляку і це скасувалося і гроші повернули, тому що "як би чого не вишло2

11.06.2011 21:28:39

Якщо не хочете або не можете щось не платите. Я здаю але не на абстрактний ремонт, а на конкретні потреби. В цьому році здавала на жалюзі толі 300 толі 400 рублів, але дітям з ранку реально не можливо сидіти на ряду біля вікна, смажить не по-дитячому. А на всякі фарбування і стенди нафіг треба. Того року фарбували-помити нормально та й добре.

11.06.2011 21:25:26 11

Нові ідеї для нового дачного сезону.

не радують мене їх переробки останнім часом. і у вчорашньому кв-питанні теж наваляти непоймі що. имхо. але це все гаразд, мені не дають спокою кави-машини !! якими вони тепер схоже обдаровують господарів кожної переробки. а я бешусь жеж :)) тому що давним давно хочу цю чортову машину. скажіть мені плиз, що це фігня і даром не потрібна. або що у кого-то є і вона йому не потрібна савсем-савсем :))))

Читати всі обговорення і залишити коментар

У мене капсульна - подарували. Була задоволена, як слон. До сих пір не натішиться :) кави чудовий вибір капсул великий. Мінус один - вартість капсул. У мене були й кавоварки і кавоварки гейзерного типу і турка в загальному хороший кави виходить тільки в капсульної, решта це як пощастить, дуже сильно залежить від кави ... Я просто кави люблю до тремтіння в колінах хорошу каву і шматочок сиру і я Ваша на повіки :)

11.10.2010 00:24:04

у мене така машина з минулого року. Зараз взагалі подешевшала. І капсули не дуже дорогі. Я рідко п'ю каву. І гості у нас теж рідко бувають. Так що капсул надовго вистачає.

11.10.2010 00:11:40

Підкажіть, дівчатка, будь ласка, у кого був такий досвід. З теоретичної точки зору мені питання зрозумілий (сама юрист); а з практичної - не стикалася. Внески в цьому році склали 11 тисяч з половиною, при цьому не працює навіть ліхтар вуличного освітлення, води цілий день немає через спеку, але тим не менше. Так ще й збираються електрику вимкнути, хто внески не заплатить протягом тижня. Щороку одне і те ж повторюється, дача чоловіка, і я платити ці внески не хочу, а чоловік тягне до ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

Не знаючи ситуації в вашому товаристві ... проте пожолобила фраза "досвід боротьби з головою".
Насправді проблема саме в вас. Ви платити не хочете, а чоловік тягне до останнього. Напевно це не поодинокий випадок і в вашому СНТ таких хто тягне з оплатою - відсотків п'ятдесят. До купи - напевно крадуть електрику, яке доводиться покривати грошима з членських внесків і більше ніяк, бо "відбирання" грошей з рахунку проводиться банком безакцептно. Все як скрізь. Надходжень грошових коштів немає, а господарство обслуговувати ТРЕБА. І загрозу відключення від електрики за все СНТ теж відводити ТРЕБА. Контейнери сміття вивозити і т.д. Як ще переконати садівників вчасно платити?
Зрозумійте, кошторис затверджується на початку календарного року. І внески платити треба або відразу, або розподіляти оплату по місяцях. Адже підтримка доріг, електромереж, водопроводу, вивезення сміття, очищення доріг від снігу, позапланові ремонти шлагбаумів, трансформаторів і т.п., зарплати сторожам і багато іншого - все це коштує грошей. Добре якщо немає статті в кошторисі "правовий захист", тобто ваше СНТ не вірує з якими-небудь колишнім головбухом, умикнувшім з каси якісь суми. І добре якщо вже з СНТ не вірує какой-нить черговий пролетар, якому все і вся зобов'язані просто за замовчуванням. Бо теж адвокати, а значить гроші. І напевно зовсім чудово якщо не платите штрафів за хріновий під'їзд до пожежного ставку, наприклад.
Увійдіть в Правління. Дізнайтеся ситуацію зсередини. І можливо зміниться Ваше уявлення про те що "рік адже ще не закінчився".
Для інформації приведу приклад по нашому СНТ: борг садівників по членських внесках на 1 лютого поточного року склав півтора мільйона рублів. Плюс частина садівників до цього ж моменту не оплатила спожиту електроенергію річного ще періоду. Плюс в новорічні канікули нажглі електрики на півмільйона. І, як водиться, не сплатили. Що робимо? Подаємо до судів на неплатників. Виграємо їх. Потихеньку привчаємо садівників до того, що внески в СНТ треба платити так само своєчасно, як вносити платежі за комунальні послуги в наших міських квартирах.
Виносимо лічильники на стовпи. Для контролю. Хто не виніс - обмеження споживання електрики. Вуличне освітлення поки не включаємо. Чому і на які гроші Правління має проявляти свідомість при повній несвідомості частини садівників?

18.08.2010 19:49:41

а виходу практичного немає іншого як за законом. Ну откулючіт, отримає по шиї включить і в следующи раз буде акуратніше в своїх словах і діях.

18.08.2010 15:31:39

Хто в темі, підкажіть, якщо квартира у власності, але в ній ніхто не прописаний, квартплата наскільки буде дорожче? Подвійний тариф буде? Лічильників на воду немає, якщо поставимо, то буде економія тоді - живуть 2 дорослих людини (в дачний сезон майже 5 місяців ніхто в квартирі не живе)?

Читати всі обговорення і залишити коментар

У нас ніхто поки не прописаний, але з того моменту, як я уклала договір з керуючою компанією (у нас ТСЖ) на обслуговування, стали брати за 1 людину.

06.04.2010 8:45:26

Сонь, написала тобі на поднік ..

05.04.2010 22:28:54

Хто недавно робив, скільки за стяжку, вирівнювання стін і т. Д. В скільки обходиться ремонт з нуля?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Добрий день, можу підказати ДУЖЕ хорошого будівельника, робила у мене кімнату за 18000 +3000 розетки. якщо зацікавитесь пишіть [email protected] (можу навіть вислати фото кімнати)
РЕАЛЬНО низькі ціни, А ЯКІСТЬ СУПЕР

25.01.2010 16:48:20

Своїми силами робили 2ку, 500т.р.обошлось (

17.01.2010 1:48:41

Семьяночкі, "підсіла" я на передачу "Дачний відповідь". Дуже мені провідна подобається і проекти, які вони роблять. У мене теж дача є. І хотілося б, щоб дизайнер що-нить там отаке створили, то що нашим простим обивательським умам білих комірців не доступно :) Як думаєте, реально взагалі якусь нитку з цих програм до себе запросити для втілення ідей? І ще по "Дачному відповіді", правильно я зрозуміла, що вони внутрішньою обробкою приміщень не займаються в готових будинках, а тільки якщо самі ...

Читати всі обговорення і залишити коментар

мої знайомі брали участь в "Дачному відповіді". участь не безкоштовне. є бюджет НТВ на кожну передачу, а решту доплачують господарі.
я сама теж хочу взяти участь, але поки гроші збираю :)

07.09.2009 14:56:11

У них на сайтах все детально розписано, так що якщо ви підійдете під їх умови, то спробуйте)))) потім розкажіть)))))) буду заздрити білою заздрістю)))) я ні за якими критеріями не підходжу ((((

07.09.2009 12:33:24

Сьогодні з'ясувалося, що в СНТ, дачу в якому плануємо купити, вступний внесок 25 тис. Руб. Якось не розраховували на таку суму ... Попитати у знайомих - ніхто більше 5 тис. Не платив. Це взагалі адекватна сума - 25? і ніяк цей внесок не обійти?

Читати всі обговорення і залишити коментар

Ну а якщо не заплатите - у вас що, дачу віднімуть? Електрика відріжуть? Воду відключать? Ви почніть з того що у вас немає і ніде взяти - там подивіться по обстановці, ніж вас будуть шантажувати :) І поцікавтеся, на які цілі підуть ці гроші. Може, там дорога, а ви будете будуватися, до вас вантажівки поїдуть і дорогу розіб'ють, ось на ремонт дороги з новеньких авансом і збирають - тоді розумно.

22.07.2009 16:11:31

Чи не законний це вступний внесок. Те, що він прийнятий зборами, на його законність не вплинуло. Є закон 66-ФЗ, там якраз про СНТ, почитайте уважно. Вступний внесок становить покриття витрат по прийняттю вас в члени СНТ, тобто вартість членської книжки, ксерокопії статуту, і т.п., тобто копійки насправді. Те, що з інших брали більше, а вони не протестували - це їх особисті складності. Взагалі, в інеті багато тямущих обговорень, за що і скільки збирають в СНТ, наприклад на форумхаусе, і інших сайтах, пошукайте. Багато корисного дізнаєтеся, на тему як повинно бути, і порівняйте, як у вас. Якщо мовчки платити все, що вимагають деякі підприємливі правління, поборами замучать, ніяких грошей не вистачить ...

22.07.2009 13:59:30

Хто платить за ремонт техніки в орендованій квартирі? У нашому договорі чомусь ні, дякую ріелтору. Зламався холодильник, дама його полагодила, принесла чек від майстра на 4500, вважає, що ми повинні оплатити. Як зазвичай надходять в таких випадках? Мені здається, що справедливо навпіл ... Вона 2 роки вже у нас живе ... А нам цей холодильник не особливо потрібен потім буде ... Може вона його і зламала ... хто знає

Читати всі обговорення і залишити коментар

розклад простий: якщо він зламався від старості - платите ви, якщо через неправильну експлуатацію - вона (ріелтор повинен був все це пояснити і в договорі це повинно бути вказано, в іншому випадку див. ст. 616 ЦК України).
причину поломки потрібно попросити майстер вказати в листі огляду.

07.11.2006 9:23:29

Ось це так! Ми самі здаємо і знімаємо не перший рік. Так ось, при здачі Ви їй залишили працює холодильник, далі - турбота квартиранта, але це за умови, що холодильник не ЗІЛ 1978 року випуску і зламався просто від старості. Живемо за цим принципом самі і того ж вимагаємо від квартирантки. До сих пір взагалі питань ні в кого не виникало. Це природний знос за все ЇЇ проживання в квартирі. А Ви ще й на половину згодні. Хоч акт приймання квартири у Вас є, де прописаний цей холодильник? І ще пункт в договорі повинен бути, де зафіксовано, що повернути Вам все повинні в тому ж стані. Я б особисто не платила, бо навіщо тоді заставу?

07.11.2006 00:29:47

Косметичний і євро за квадратний метр поверхні, в середньому по місту (бажано по Пітеру). Ось на яку ціну ви б погодилися, якби домовлялися з майстром?

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Нам близько року тому зробили за тисячу непогану косметику однушки - кахельну туалет, заміна сантехніки, заміна лінолеуму, заміна міжкімнатних дверей, плінтусів. Ну і шпалери і стелі, ессно.

30.03.2006 11:20:29

Орієнтовна вартість нормального ремонту (вирівнювання стель, підлоги і стін і покриття їх всіх чимось (кожного своїм :) - $ 100 за квадратний метр загальної житлової площі (НЕ площі стін і стелі.)
Що таке євроремонт - я просто гублюся в здогадах, що таке косметичний - теж неясно.

29.03.2006 21:54:37 29

... Коли у вас прорвало трубу, ви дзвоните в ЖЕК-безпосередньо виконавцям послуги. Якщо вам треба поскаржитися вищестоящому начальству на дії ЖЕКу, ви йдете в ДЕЗ, керуючу організацію. Скільки коштує? .. Найбільш часта скарга, що пред'являється дезам, - явно завищують майстрами вартість послуг. Тому цілком розумний варіант - звертаючись до диспетчерської, відразу поцікавитися, скільки коштує ця послуга. А самі завбачливі люди ще до того, як у них зірве кран або заіскрилася розетка, приходять до ЖЕКу і переписують прейскурант. Розцінки послуг ЖЕКу повинні перебувати у вільному доступі. Послуги по вартості поділяються на 3 к ...

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Керуюча компанія завалює повідомленнями про необходімостіоплатіть капітальний ремон в розмірі 5% від його вартості. При цьому посилається на якийсь закон від 21.07.2007г. В іншому випадку загрожує покласти на плечі власників тягар 100-відсоткової оплати. Це все з посиланнями на 158 статтю ЖК РФ. Вказує що наш будинок визнаний потребують капітального ремонту. Ким визнаний - невідомо. Хіба собствееннікі повинні це визначати. Крім того, щомісяця по кватінціям платимо за статтею "капітальний ремонт", в договорі з КК зазначено, що капітальний ремонт додатково не оплачується. Закону від 21.07.2007г, яким затверджена якась Федеральна япрграмма не знайшла. По-моєму чисте здирництво.

14.04.2008 16:28:36

Керуюча компанія завалює повідомленнями про необходімостіоплатіть капітальний ремон в розмірі 5% від його вартості. При цьому посилається на якийсь закон від 21.07.2007г. В іншому випадку загрожує покласти на плечі власників тягар 100-відсоткової оплати. Це все з посиланнями на 158 статтю ЖК РФ. Вказує що наш будинок визнаний потребують капітального ремонту. Ким визнаний - невідомо. Хіба собствееннікі повинні це визначати. Крім того, щомісяця по кватінціям платимо за статтею "капітальний ремонт", в договорі з КК зазначено, що капітальний ремонт додатково не оплачується. Закону від 21.07.2007г, яким затверджена якась Федеральна япрграмма не знайшла. По-моєму чисте здирництво.

14.04.2008 16:26:39

Скільки може коштувати вирівняти стелю і пофарбувати його водоімульсіонкой ?? розмір приміщення - 9 м2, шукаємо майстрів але не орієнтуємося в цінах. І скільки заплатити газівника перетравлення труби?

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Ми зменшували газову трубу, викликали з Мосгаза, ті інших не роблять. Заплатили 2 тис. Руб. Зачистка стелі, грунтовка і його фарбування коштуватимуть лише за роботу 15 дол за 1 м2.
Плюс матеріали - смотря какие але орієнтовно - 10-15 дол.
Разом = 9 * (15 + 15) = 270 американських рублів.

12.08.2005 11:00:37

Люди, підкажіть - планується ремонт на дачі - практично тільки оздоблювальні роботи як то: вагонка, фарбування, плюс підлоги подекуди перестелити, сантехніка, електрика ... Скільки можуть коштувати такі роботи? як вони підраховуються за вартістю кв. метра? або по регулярної зарплати робітникам на місяць? Яка ціна реальна? Підкажіть будь ласка якщо хто стикався.

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Вартість будь-якого ремонту вважається так: спочатку визначитеся, що саме треба переробити. Порахувати вартість матеріалів (з урахуванням тих матеріалів, яких не видно: підкладки всякі, шпаклівка, шурупи, цвяхи, кілометри проводів, труби і різні сантех прибамбаси). Вартість робіт грубо складе стільки ж. Регулярну зарплату робітникам платити-приректи себе на роки ремонту! Зазвичай вартість робіт вважається за кв.метр (метр фарбування, метр вагонки і т.д.) Електрика за точки (розетка, вимикач і т.д.) або за загальний обсяг робіт. Сантехніка теж. Мій особистий досвід - складаєш з усього вищесказаного кошторис і множити на два і гроші і терміни :-))) - виходять реальні. Раджу почитати журнали по ремонту.

18.11.2004 16:18:40

У нас свекри котедж обробляють. З робітниками домовляються так. Спочатку робітники сприйматися обсяг робіт і називають терміни, коли все буде готово. Потім домовляються про зарплату. Наприклад, зараз вони платять 500 дол / місяць за штукатурку штукатуру і стільки ж підсобником. Укладається договір, де написано: такий-то обсяг роботи такого-то якості зобов'язуємося виконати в такий-то термін за таку-то суму. Сума вказується - термін * зарплату. Якщо вони терміни не витримують, сума не збільшується. Ну і навпаки, ессно, якщо вони роблять швидше, ніхто їх з / п НЕ урізує.
Другий і третій поверх їм оштукатурили, наприклад, швидше, ніж обмовляли. Але вони не в образі, тому що їм все одно, штукатурка обійшлася дуже недорого, десь 700 дол за 450 кв метрів.

15.11.2004 12:31:34

Шановні форумчани, СРОЧНО потрібна інформаці яку неустойку можна вимагати з бригади за прострочення з ремонтом. Договору немає, тому потрібно зрозуміти середній відсоток, який застосовують в таких випадках. Квартиру повинні були віддати минулої неділі (29 серпня), віз і нині там. Ми дитини з дачі забрати не можемо і тому злі як чорти. Бажання платити обумовлену суму пропало зовсім.

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Дякую за ВІДПОВІДІ. Питання вирішене радикально - злегка трандулей виконробу (ну довів він!) - і сьогодні вранці закінчена малярка, вивезені всі ремонтні речі і матеріали і навіть підлогу на куне заметено! Ну не прихильник я була таких рішень, але коли стало ясно, що людина прикидається явним придурком, розраховуємо, що ми погуди і все цим закінчиться, а у мене дитина на дачі в порожньому містечку з бабусею сидить і приїхати додому не може, терпець увірвався. І грошей всіх нізащо не заплатимо!

08.09.2004 9:50:37

Ну і не платите обумовлену, відніміть стільки скільки вважаєте за потрібне (закон про ЗПП + моральну шкоду + упущена вигода).

07.09.2004 21:36:37 07

... Мінуси Дача - не місто, тут все по-іншому. Немає магазинів, буває, що немає телефонів. Тому треба багато передбачити, від номера виклику швидкої допомоги в даному районі, до адреси найближчої лікарні, виклику таксі тощо. Мобільний телефон - обов'язковий. За вивезення на дачу платять зазвичай більше. Якщо ви домовилися зі своєю працівницею на 2 долари на годину, то прикиньте, у скільки виллється вам місяць дачних посиденьок (близько 550 у.о.), плюс харчування і витрати на дорогу. Загалом, дача це накладно, якщо не зумієте умовити свою няню сісти на оклад 200-250 у.о. Зрештою, дивіться, чи цікаво їй на дачі, чи хоче вона сама виїхати за місто, зручніше там дивитися за малюком. Дитина не так близько до вас, як в місті. Він може захворіти, і тоді знадобиться терміновий ви ...

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

шукаю жінку, яка проживає в ясенево, яка зможе брати дитину до себе додому на кілька годин в день або на кілька днів, коли я буду уезжать.подробності по тел.89037802049 євгенія

27.11.2008 20:16:28

Усім Здрастуйте!
Я хочу і можу брати до себе додому на кілька годин 1-2детей від 1 року до 3-х років.
Про себе: 26років, маю дитину, йому 1 рік і 2міс. Я активна, акуратна, відповідальна, люблю дітей і вмію за ними доглядати.
У квартирі є розвиваючі іграшки, стільчик для годування.
Решта по договеренности з мамою, наприклад їжею можу своїй домашній погодувати або з куплених готових баночок.
Також проводжу з дітьми розвиваючі заняття за методикою Монтессорі, Глена Домана.
Подробиці по тел: 517-10-10

09.11.2008 14:22:39

Може, хто знає, скільки коштує обдерти старі жахливі шпалери (винилово-пенопленовие цеглини), наклеєні 10 років тому на стінах і стелі, поклеїти нові шпалери і зробити підвісні стелі (квадрати такі білі) і плінтуса (стельові)? Все - для передпокою 8 метрів квадратних, яка має складний рельєф (прорізи, багато дверей, балок та інше) ... І скільки часу це займає у бригади працівників?

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Льон, термін ремонту дуже сильно залежить від ступеня підготовки стін. Якщо потрібно вирівнювати, то це довше, так як час на просушку потрібно, ошкурювання і т.д.
Якщо стелі з протікання (наприклад), то їх теж роблять довше. :(
За цінами ВАШИМ (московським) нічого сказати не можу. У Пітері, напевно, взяли б доларів 200 (за роботу). Але, знову ж таки - дивлячись в якому стані кривизна стін і яка якість потрібно. :)
Я пару років тому робила ремонт в кімнаті, обійшовся в 250 $. Але там у нас ліплення, вікно і т.д. І стіни не потрібно було вирівнювати. :)

13.05.2002 13:49:36

Скажу за стіни, пару тижнів тому дізнавалася (Зеленоград). 70 рублів за кв.м - віддерти шпалери, підготувати до поклейки (штукатурка або як її там), поклеїти нове. Теж зі стелею, але 90 рублів за кв.м (розмити побілку, поштукатурити, пофарбувати водоемульсіонкой). Зробити 10-метрову кухню обіцялися за 3 дні.

13.05.2002 13:44:30 13

Готуємося до ремонту і благоустрою житла
... Від себе додам, що відповіді на ці питання дійсно є на сайті. До речі, за твердженням авторів, вся інформація на Домастере "підібрана шляхом розумної компіляції всіляких проспектів і посібників за матеріалами і системам будівництва, результатами огляду та дотик побудованого, реальним знайомством з помилками будівництва і власним досвідом". Відомо, що найважливішою запорукою успішного ремонту являє ...

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Чудово! Дякую! Вивчила сайти, деякі постійно буду відвідувати. Ми всі будинки придумали і зробили самі: шпалери, ламінат, електрика. Тільки кухню замовили повністю - і дизайн, і меблі, і техніку і установку (вона вийшла безкоштовної). Все в одному місці, щоб не бігати і попит за все був з однієї компанії.
Ось така красоточка нас, [ПОСИЛАННЯ-1]
Тиждень тому зібрали, не можу натішитися! 08.11.2015 00:44:05

Люди, підкажіть будь ласка, скільки зараз платять робітникам за ремонт? Нам ось треба поклеїти шпалери в двокімнатній квартирі (кімнати і коридор) і пофарбувати рами і косяки. Часу-тиждень максимум. І скільки за це можуть запросити? Супер-фахівці не потрібні, головне, щоб вміли клеїти шпалери.

Читати всі Обговорення и Залишити коментар

Сусіди робили тільки що ремонт.Комната-стелі розмити і пофарбувати, + стіни шпалерами поклеїти + вікна пофарбувати і плінуса, тобто повна косметіка.150долларов за комнату.только робота, ЕСС-но.Два акуратно узбеків !!
Якщо потрібно, можу дізнатися телефон.

12.08.2001 14:04:53

Стелі з розмиванням, шпаклівкою і фарбуванням - $ 5 / м2, стіни з вирівнюванням і поклейкой шпалерами - $ 3 / м2. Це хороші фахівці-москвичі, хоча приїжджі теж запитують ці ж ціни.

10.08.2001 7:29:14

Ну або досвід був у кого?
Наприклад заповнювали анкету і нічого або навпаки запросили?
Ось сиджу і думаю може заповнити анкету або марно?
Відразу обмовлюся - в договорі про це ні слова :) Хто повинен організовувати і платити?
Які мої дії в цій незручній ситуації?
А якщо платити, то скільки?
Є у кого-то такі "помічники" і платите ви їм?
Дівчата, а ось скільки у вас "нагоряє" електрики за літні місяці?
І до речі, скільки руб зараз треба платити за 1 кВт, якщо це дачну ділянку?
Підкажіть будь ласка, чи платять няні "відпускні", якщо ми поїдемо на відпочинок (без неї)?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online