DOM.RIA - Новорічні акції від забудовників Києва

  1. Житловий комплекс «WEST HOUSE» Житловий комплекс West House - новобудова бізнес-класу, яка зводиться...
  2. Житловий комплекс Family & Friends
  3. Житловий комплекс Адамант
  4. Новорічні акції від DIM Group
  5. Житловий комплекс Автограф
  6. Житловий комплекс А52
  7. Житловий комплекс Метрополіс
  8. Новорічні пропозиції від Укрбуд
  9. Житловий комплекс Кирилівський Гай
  10. Житловий комплекс Новомостицька
  11. Житловий комплекс Freedom
  12. Житловий комплекс Friendly House

Житловий комплекс «WEST HOUSE»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Житловий комплекс West House - новобудова бізнес-класу, яка зводиться в пішої доступності від станції метро «Деміївська» і планується до здачі в III кварталі 2018 року. Будівельна компанія - ТОВ ГРК Столиця. З 8 по 31 грудня забудовник пропонує покупцям потрапити під снігопад знижок і заощадити від 10 до 20% в залежності від обраної квартири. З цікавих подробиць - пропозиція актуальна не тільки для 100% оплати, а й клієнтів, що розглядають розстрочку. Умови розстрочки - від 10% першого внеску і до 20 місяців при повній відсутності відсотків.

Без урахування знижок ціна на квадратний метр в новобудові стартує з 19 500 грн (3-кімнатні квартири площею 88-99,8 кв.м).

м)

Новорічні пропозиції від Geos

За 13 років на ринку компанія Geos вже здала 4 об'єкти, а ще 6 перебувають на етапі будівництва. Передноворічні акції цієї будівельної компанії відрізняються різноманітністю. Це не тільки знижки, але і можливість заморозити ціну цікавить вас об'єкта і шанс виграти поїздку в Карпати.

Житловий комплекс Family & Friends

Житловий комплекс Family & Friends - новобудова комфорт-класу, яка зводиться неподалік від станції Караваєві Дачі. Житловий комплекс планується до здачі в III кварталі 2019 року, а з 1 по 29 грудня забудовник пропонує покупцям разом з квартирою отримати можливість виграти одну з трьох подорожей в Карпати.

Участь в конкурсі беруть усі підписані договори купівлі нерухомості в житловому комплексі Family and Friends. Переможців визначать за допомогою програми випадкових чисел і оголосять 10 січня 2018 року. Які перемогли на учасників чекає поїздка на двох в Буковель, туристичний комплекс «Ольга».

Ціна за квадратний метр в житловому комплексі стартує з 14 210 грн. Пропозиція актуальна для 3-кімнатної квартири площею 79.9 кв.м.

Житловий комплекс Адамант

Житловий комплекс Adamant - новобудова бізнес-класу, яка планується до здачі в II кварталі 2018 року. З 11 по 31 грудня забудовник пропонує знижки до 18% на будь-яку квартиру в житловому комплексі. Крім цього перед Новим роком Geos пропонує потенційним покупцям зафіксувати ціну сподобалася квартири в гривні під 6,8%.

Без урахування знижки квадратний метр в житловому комплексі коштує 24 000 грн. Таким чином саме бюджетну пропозицію - однокімнатна квартира площею 45,42 кв.м - обійдеться покупцеві в 1 090 080 грн. Також мешканцям тут буде запропонований багаторівневий паркінг, упорядкована закрита територія і розвинена інфраструктура.

Новорічні акції від DIM Group

Будівельна компанія DIM Group - це девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу. З 29 листопада по 31 грудня компанія пропонує знижки до 15% в своїх житлових комплексах:

  • ЖК Автограф;
  • ЖК А52;
  • ЖК Метрополіс.

Розглянемо детальніше особливості цих новобудов.

Житловий комплекс Автограф

Житловий комплекс Автограф зводиться в Дніпровському районі Києва, недалеко від станції метро Дарниця, відразу навпроти однієї з найбільших паркових зон лівого берега - парку Перемога. Це новобудова комфорт-класу, перша черга якої планується до здачі в IV кварталі 2017 року. Всього заплановано 3 черги, кожна з яких знаходиться на різних етапах. У першій черзі вже упорядковують територію, а ціна за квадратний метр без урахування знижки коливається в межах 25 300-28 900 грн. А ось у другій черзі (будинок 3) будівництво ще на рівні покрівельних робіт, а й ціна за квадрат трохи нижче - від 20 800.

Житловий комплекс А52

Житловий комплекс А52 - елітна новобудова, яка зводиться в центральній частині Києва. У пішої доступності від житлового комплексу розташовані найбільш важливі історичні пам'ятки міста (Національна Опера, Софіївський та Михайлівський собори, Андріївський узвіз), центральні станції метро (Театральна, Золоті ворота, Хрещатик).

17-ти поверховий житловий комплекс планується до здачі в IV кварталі 2018 року, тому ціна без урахування знижки вже становить 36 800 / квадратний метр за будь-яку з квартир. Всі квартири в новобудові - це енергоефективне житло класу А, що робить покупку ще більш вигідною.

Всі квартири в новобудові - це енергоефективне житло класу А, що робить покупку ще більш вигідною

Житловий комплекс Метрополіс

Житловий комплекс Метрополіс - новобудова комфорт-класу, яка зводиться в крокової доступності від станції метро Теремки. Орієнтовна дата введення житлового комплексу в експлуатацію - II квартал 2020 року. Ціна за квадратний метр без урахування становить 15 900 грн на будь-яку квартиру. Також забудовник пропонує розстрочку на термін до 32 місяців з обов'язковим початковим внеском від 10%.

Крім знижки до 18% DIM Group також пропонує виграти однокімнатну квартиру в ЖК Метрополіс площею 40,7 кв.м. Вона буде розіграна серед всіх відвідувачів парку «Зимова країна на ВДНГ», які куплять квиток на одну з локацій парку. Потім необхідно зареєструватися на сайті ВДНГ і заповнити свої дані. Розіграш буде відбуватися в присутності засобів масової інформації та всіх бажаючих 14 січня з допомогою сервісу випадкових чисел.

Розіграш буде відбуватися в присутності засобів масової інформації та всіх бажаючих 14 січня з допомогою сервісу випадкових чисел

Новорічні пропозиції від Укрбуд

Українська державна будівельна корпорація Укрбуд на ринку вже 26 років. На сьогоднішній день під її егідою об'єднуються організації та підприємства різних форм власності. З 30 листопада по 29 грудня Укрбуд дарує своїм клієнтам знижки 10% за умови оплати 100%.

Житловий комплекс Кирилівський Гай

Житловий комплекс Кирилівський Гай - новобудова комфорт-класу, яка передбачає зведення 6 будинків в період з 2018 по 2019 роки. Вони будуть розташовані поруч з Кирилівської лісопарком, недалеко від станції метро Дорогожичі. Знижка 10% актуальна за умови оплати 100% для квартир 1-4 будинків. Без урахування знижки ціна за квадратний метр коливається в межах 18 000 -19 800.

Житловий комплекс Новомостицька

Житловий комплекс Новомостицька - новобудова комфорт-класу, яка зводиться в Мостицькому масиві. Знижка 10% актуальна для всіх квартир житлового комплексу з 1 по 5 секцію. Ціна без врахування знижки - 16 200-17 100 грн / квадратний метр.

Житловий комплекс Freedom

Житловий комплекс Freedom зводиться в крокової доступності від станції метро Дарниця і парку Перемога. Інформацію про те, на які квартири поширюється знижка, необхідно уточнювати додатково. На даний момент попередня дата введення комплексу в експлуатацію - II квартал 2019 року. Зараз виконується зведення зовнішніх стін.

Житловий комплекс Friendly House

Житловий комплекс Friendly House планується до здачі в II кварталі 2018 року. Він розташований поблизу житлового масиву Русанівські сади в 7 хвилинах їзди до станції метро Лівобережна. Деякі квартири з видом на Дніпро. Знижка 10% актуальна для всіх квартир житлового комплексу. Без урахування акції квадратний метр в новобудові комфорт-класу коливається в межах 19 710-20 520 грн в залежності від площі квартири.

Таким чином, ви можете встигнути до 31 грудня не тільки купити квартиру в новобудові, але і отримати подарунок на Новий рік у вигляді приємний бонус або можливості виграти приз.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online