Іпотечний кредит Ощадбанку - доступне новосілля!

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Версія для друку
Версія для друку   Рубрика:   іпотека   На запитання відповідає Ірина Циганкова, заступник керуючого Іркутським відділенням № 8586 ВАТ «Ощадбанк Росії»

Рубрика: іпотека

На запитання відповідає Ірина Циганкова, заступник керуючого Іркутським відділенням № 8586 ВАТ «Ощадбанк Росії».

Сучасний ринок житлового кредитування подарував великій кількості людей щасливу можливість справити новосілля у власній квартирі.
Один з лідерів російського ринку кредитування - ВАТ «Сбербанк России» - видає іпотечні кредити на доступних для більшості жителів умовах: це і великі терміни кредитування, і спеціальні процентні ставки. Середній термін розгляду кредитної заявки складає 2 робочих дня, а клієнту слід вказати мінімальний пакет документів.
Кошти, надані за іпотечним кредитом, можна використовувати для придбання і будівництва різних об'єктів нерухомості: квартири, житлового будинку, дачі, земельної ділянки, таун-хауса, гаража, паркувального машино-місця.



Відповіді опубліковані. Орфографія і пунктуація авторів запитань збережена.


ирина 13.03.2012
є рішення про видачу іпотеки іншим банком.не влаштовують відсотки і срок.я індів.предпр.одобрено на 5 років під 12% .хотелось б 10% і 3-5лет.нужно 1600руб
що можете запропонувати? �� скільки буде вирішуватися питання?

Добрий день, Ирина! Спасибі за питання! На жаль, обсяг вихідної інформації недостатній, щоб зробити повний розрахунок. Якщо Ви маєте на увазі іпотеку з метою придбання житлового об'єкта нерухомості (не для цілей бізнесу), то ставка буде залежати від мети отримання іпотечного кредиту, від об'єкта нерухомості, від розміру початкового внеску. В цілому можу відзначити, що ставки за програмою придбання або будівництва житла після реєстрації застави кредитованого об'єкта нерухомості - від 11,05% річних, за програмою придбання або будівництва житла, побудованого / споруджуваного за участю кредитних коштів Банку - від 9,5% річних, за програмою «Іпотека з державною підтримкою» - від 10,5 до 11% річних. Більш детальну інформацію Ви можете отримати у менеджерів іпотечного кредитування в філілах Ощадбанку. Будемо раді бачити Вас в числі клієнтів ВАТ «Сбербанк России»!
Центр іпотечного кредитування р Іркутськ, вул. Леніна, 30, т. 200-811, 34-28-33
Центр іпотечного кредитування р Іркутськ, вул. Сухе-Батора, 6, т. 24-35-54, 24-35-51


Олексій 13.03.2012
Добридень!
Чи планує Сбербанк видавати іпотечні кредити на житло, яке побудує компанія Востсібстрой в рамках проекту "Нижня Лісіха-2"? Коли цей об'єкт пройде акредитацію в банку? Чи працюєте ви з компанією "Офісстрой" за програмою Іпотека +? Дякуємо.

Добрий день, Олексій! Спасибі за питання! ЖК "Нижня Лісіха-2" в даний час проходить процедуру акредитації. Після підписання договору про співпрацю між Банком та забудовником ТОВ «Лісіха Центр» (орієнтовно до 20.03.2012 р) пайовики ЖК "Нижня Лісіха-2" зможуть отримувати іпотечні кредити у ВАТ «Ощадбанк Росії». Результати акредитації цього ЖК ви зможете дізнатися у відділі продажів забудовника, або у будь-якого менеджера іпотечного кредитування р Іркутська.
З забудовником ТОВ «ОфісСтрой» Сбербанк працює за загальними програмами іпотечного кредитування (НЕ іпотека плюс). Більш детальну інформацію про умови кредитування та процентних ставках, а також кредитний калькулятор можна побачити на web-сайті: www.sbank.irk.ru або в будь-якій філії Ощадбанку Росії. Будемо раді Вас бачити за наступними адресами:
Центр іпотечного кредитування: м Іркутськ, вул. Леніна, 30, т. 200-811, 34-28-33
Центр іпотечного кредитування: м Іркутськ, вул. Сухе-Батора, 6, т. 24-35-54, 24-35-51


Марина (ріелтор) 12.03.2012
Добрий день Ірина.
Перевіряєте Ви вартість оцінки квартири на відповідність дійсній ринковій вартості.
Найчастіше у людей немає грошей на перший внесок, а споживчий кредит на цей перший внесок вони "не потягнуть".
Тому у ріелторів склалася практика: якщо оцінювач в нашому місті відмовив зробити потрібну нам вартість, то оцінювачі з сусіднього міста завжди "намалюють" потрібну суму.
Мені головне провести операцію, тому чесність оцінювача мені не потрібна. Але навіщо тоді вам ці оцінки?

Добрий день, Марина! Спасибі за питання!
Звіт про оцінку об'єкта нерухомості є обов'язковим документом, що надаються клієнтом для розгляду питання про видачу іпотечного кредиту. Перелік оцінювачів обмежений тими з них, які пройшли процедуру акредитації в Банку. Тут же кожен оцінювач ознайомився з вимогами Банку до принципів проведення процедури оцінки і оформлення звіту. Таким чином, включення оцінювача до переліку акредитованих є фактором довіри Банку до оцінювача, як до надійного партнера. Порушення оціночної організацією вимог Банку веде до його виключення з переліку партнерів.
Питання по роботі оціночних організацій, їх акредитації, а також з питань співробітництва в сфері житлового кредитування Ви можете задати співробітнику відділу по роботі з партнерами Іркутського відділення № 8586 ВАТ «Ощадбанк Росії» Ксенофонтової Наталії за тел. 25-77-90 (у робочий час).


Марина 10.03.2012
Ірина, добрий день. Чи можна расчітивть на повторення іпотечної програми "в десятку" або "іпотечний плюс"? Дякуємо.

Добрий день, Марина! Спасибі за питання! Рішення про акції за іпотечними програмами приймається вищим органом ВАТ «Сбербанк России», про що ми намагаємося негайно повідомляти нашим потенційним клієнтам. Поки інформації про відновлення акцій, подібних акції «В десятку», немає. Однак хочеться відзначити, що програма «Іпотечний кредит на придбання об'єкта нерухомості, що будується за участю кредитних коштів Банку» (раніше він називався «Іпотечний плюс») діє! Термін кредиту до 30 років, початковий внесок від 10% від вартості об'єкта нерухомості, на період будівництва позичальник надає в забезпечення по кредиту заставу майнових прав, по закінченню будівництва в заставу оформляється побудований об'єкт нерухомості. З переліком компаній-забудовників, які працюють з Банком за цією програмою Ви можете ознайомитись у менеджерів іпотечного кредитування в наших філіях. Будемо раді бачити Вас за адресами: м Іркутськ, вул. Радянська, 109 «Б», тел .: 27-03-77, 27-09-94;
Іркутськ, вул. Байкальська, 105 «А», тел .: 24-41-61, 24-41-62


Наталя 33 10.03.2012
Доброго дня! У листопаді 2011р на мій номер прийшла смс від ВАТ "Сбербанк Росії", про те, що мені дається право на кредитування до 1,5 млн. Рублів без поручителів і довідок про доходи за зниженою% ставкою і вказано код доступу. Питання- чи дійсно Сбербанк робив розсилку таких смс ,, якщо так - чи можливо скористатися цим правом зараз, і який розмір% -ної ставки пропонується. Я вже є клієнтом Вашого банку, кредитна історія хороша

Добрий день, Наталія! Спасибі за питання! Дійсно ВАТ «Сбербанк России» робив розсилку клієнтам Банку та / або власникам «зарплатних» карток Ощадбанку про можливість оформлення споживчого кредиту на певних умовах, які можна було уточнити по Вашому унікальним кодом у філії Банку. Акція діяла до 31.01.2012 року.
Але і на сьогоднішній день Ощадбанк радий Вам запропонувати зручні умови по різних кредитах, в тому числі нецільовим. Більш детальну інформацію ви можете отримати в будь-якій філії Банку. Ми вдячні Вам за звернення до Ощадбанку!


Андрій 09.03.2012
якщо я влаштувався на роботу перекладом з іншого регіону через який час можу взяти іпотеку

Добрий день, Андрій! Спасибі за питання! Якщо в трудовій книжці прописано «звільнений перекладом ...» і таким же днем ​​оформлений прийом на нове місце роботи, тоді переклад не вплине на можливість оформлення заявки на іпотечний кредит. Однак, якщо звільнення було оформлений не перекладом, тоді стаж роботи на останньому робочому місці повинен скласти не менше 6 місяців. Більш детальну інформацію Ви можете отримати в будь-якій філії Банк. Будемо раді бачити Вас в числі клієнтів ВАТ «Сбербанк России»!


Світлана 07.03.2012
Доброго дня!
Коли почнуть видаватися іпотечні кредити на придбання квартир в ЖК "Завидний", блок-секції 5,6?

Добрий день, Світлана! Спасибі за питання! За ЖК "Завидний", блок-секції № 5,6 Іркутське відділення № 8586 ВАТ «Ощадбанк Росії» працює за програмою «Іпотечний кредит на придбання споруджуваного об'єкта нерухомості» (термін кредиту до 30 років, початковий внесок від 15% від вартості об'єкта нерухомості (для молодої сім'ї з дитиною / дітьми - від 10%), на період будівництва позичальник надає в забезпечення по кредиту поручительство фізичним осіб, а якщо сума кредиту перевищить 3 млн. руб., то проміжний заставу, після закінчення будівництва в заставу оформляється об'єкт, що будується недвижи ості.
Більш детальну інформацію про умови кредитування та процентних ставках, а також кредитний калькулятор можна побачити на web-сайті: www.sbank.irk.ru або в будь-якій філії Ощадбанку Росії. Будемо раді Вас бачити за наступними адресами:
Центр іпотечного кредитування р Іркутськ, вул. Леніна, 30, т. 200-811, 34-28-33
Центр іпотечного кредитування р Іркутськ, вул. Сухе-Батора, 6, т. 24-35-54, 24-35-51


Ірина (ріелтор) 07.03.2012
Доброго дня, Ірино. Питання про наболіле. Давно і охоче співпрацюємо з вашим банком, дуже задоволені обслуговуванням і послугами, які надаються, але бувають і неприємні ситуації при іпотечному кредитуванні (на жаль останнім часом вони почастішали), а саме втрата документів, помилки і халатність кредитних інспекторів, як можна впливати на фахівців банку , куди звертатися при таких дорогих помилках, для попередження їх систематичності.

Добрий день, Ирина!
Відділ по роботі з партнерами Іркутського відділення № 8586 ВАТ «Ощадбанк Росії» буде радий допомогти Вам. Рекомендую Вам звернутися до співробітника відділу Ксенофонтової Наталії Юріївні, тел 25-77-90 (у робочий час). Ми плідно працює з багатьма агентствами нерухомості, будемо раді бачити Вас в числі партнерів ВАТ «Сбербанк России».


Олена 06.03.2012
Ще раз здрастуйте.
Підкажіть куди можна прийти і проконсультуватися з питання правильності "своєчасно і належним чином оформлені документи"? (З пакетом документів: кредитний договір, договір дол участі. Може ще які-небудь документи треба ?!)
Дякуємо.

Олена, добрий день! Рекомендую Вам звернутися до менеджера іпотечного кредитування того філії, де Ви оформляли кредит, або до співробітника відділу по роботі з партнерами Ксенофонтової Наталії Юріївні, тел 25-77-90 (у робочий час).


Юлія 05.03.2012
Привіт у нас 2-є дітей сумарний дохід сім'ї 40.000 яку максимальну суму ми могли б розраховувати? Спасибі

Юлія, добрий день! Спасибі за питання! Згідно з розрахунками кредитного калькулятора, розміщеного на сайті www.sbrf.ru/Irkutsk/credits/home, можу Вам запропонувати два варіанти: 1) іпотечний кредит за програмою «Придбання готового житла» при сумі кредиту 1 350 000 руб., На 30 років, при мінімальному первинному внеску, з запорукою придбаного об'єкта нерухомості, сума щомісячного платежу не буде перевищувати 16 000 руб. 2) програма «іпотека з державною підтримкою» при сумі кредиту 1 680 000 руб., На 30 років, при мінімальному первинному внеску, після оформлення в заставу збудованого об'єкта нерухомості, сума щомісячного платежу не буде перевищувати 16 000 руб. Якщо у Вас або Вашого чоловіка є діюча «зарплатна» карта Ощадбанку, ставка і по кредиту зміняться в бік усменьшенія.
Будемо раді Вас бачити за наступними адресами:
Центр іпотечного кредитування р Іркутськ, вул. Леніна, 30, т. 200-811, 34-28-33
Центр іпотечного кредитування р Іркутськ, вул. Сухе-Батора, 6, т. 24-35-54, 24-35-51


Олена 05.03.2012
Доброго дня!
"Кредитним договором на надання іпотечного кредиту в деяких випадках передбачено зниження процентної ставки після надання в Банк своєчасно та належним чином оформлених документів, що підтверджують цільове використання кредитних коштів, оформлення в заставу кредитованого об'єкта нерухомості і його страхування."
Що розуміється під "своєчасно і належним чином оформлені документи"?
Якщо забудовник вже 8 місяців як затримує здачу житлового комплексу, то нам банк може відмовити в зниженні% ставки ?!

Добрий день, Олена! Спасибі за питання!
Під своєчасно і належним чином оформленими документами Банк розуміє: оформлене право власності на позичальника / созаемщиков на об'єкт нерухомості, прописаний в предметі кредитного договору, крім того в обтяження права власності має бути присутня "іпотека в силу закону", де заставодержателем виступає відділення Банку, яке здійснювало видачу іпотечного кредиту. Якщо іпотека в силу закону не була зареєстрована одночасно з правом власності, то вона оформлюється договором іпотеки, який становить співробітник Банку при зверненні позичальника / позичальників. Також здійснюється оцінка і страхування об'єкта нерухомості, що знаходиться в заставі, якщо це передбачено кредитним договором. Що стосується термінів предоставвленія, то позичальник / созаемщики зобов'язані надати документи в Банк протягом 3-6 місяців з дати укладення кредитного договору, але пізніше 3 місяців з моменту оформлення документів про право власності. Банк приймає всі рішення про супроводження кредитного договору, в тому числі про зниження процентної ставки в разі, якщо порушені терміни з будь-яких підстав, при задоволенні перерахованих вище умов, колегіальним дорадчим органом за заявою клієнта.
Ми вдячні Вам за звернення до Ощадбанку!


Сергій 03.03.2012
Привіт, я проживаю (тимчасова реєстрація) і працюю в іншому регіоні, постійна прописка в іркутської області, є учасником зарплатного проекту Ощадбанку, для того що б отримати кредит на покупку квартири в Іркутську мені звертатися до відділень СБ в Іркутську або за місцем проживання?

Добрий день, Сергій! Спасибі за питання!
Іпотечний кредит може бути наданий: 1) за місцем реєстрації (як постійної, так і тимчасової), 2) у відділенні Банку, що супроводжує «зарплатний проект», 3) за місцем знаходження або будівництва об'єкта нерухомості.
Будемо раді бачити Вас в філіях ВАТ «Сбербанк России» за адресами:
Іркутськ, вул. Леніна, 30, тел .: 200-811, 34-28-33
Іркутськ, вул. Байкальська, 105 «А», тел .: 24-41-61, 24-41-62


Людмила 03.03.2012
Взяли іпотеку в новобудові за договором д / стр. Площа була вказана одна, за фактом вона стала більше. що робити в такому випадку? (Квартира буде в заставі у банку)
1 Можливо самі не зберемо потрібну суму на доп квадрати, тому що квартира без ремонту (на ремонт є невелика сума). Банк може збільшити суму кредиту, або оформити новий?
2 і яка ситуація по відсоткам ?! Чи можуть збільшитися вже за діючими іпотечними договорами% ставки ?! (І сповіщають чи позичальників про підвищення%) (програма молода сім'я)

Добрий день, Людмила! Спасибі за питання!
Кредитний договір укладено згідно з Вашим договором пайової участі, таким чином збільшити суму кредиту вже неможливо, рівно так само, як і оформити другий кредит за цим же договором пайової участі. Якщо платоспроможності досить, можу порекомендувати Вам звернутися до Ощадбанку за оформленням споживчого кредиту, який Ви зможете використати як для доплати за квартиру, так і на ремонт.
Кредитним договором на надання іпотечного кредиту в деяких випадках передбачено зниження процентної ставки після надання в Банк своєчасно та належним чином оформлених документів, що підтверджують цільове використання кредитних коштів, оформлення в заставу кредитованого об'єкта нерухомості і його страхування. Також, якщо це передбачено Вашим кредитним договором, Банк має право в односторонньому порядку проводити зміну процентної ставки за кредитним договором, в тому числі, але не виключно, за умови прийняття Банком Росії рішень щодо зміни облікової ставки, про що позичальник письмово повідомляється.
Більш детальну інформацію Ви можете отримати в будь-якій філії Ощадбанку м Іркутська. Ми раді бачити Вас в числі клієнтів Ощадбанку!


Євген 03.03.2012
Привіт Для новобудови в Березовому в Іркутську, є які-небудь програми?

Добрий день, Євген! Спасибі за питання!
На території м Іркутська є два селища Березових: в Свердловському районі м Іркутська, де веде будівництво ТОВ «Норд-Вест» і в Ленінському районі м Іркутська, де будує ТОВ «Нью-Лен-Оіл». По першому об'єкту Сбербанк працює за програмою «іпотечний кредит на придбання споруджуваного об'єкта нерухомості» (термін кредиту до 30 років, початковий внесок від 15% від вартості об'єкта нерухомості (для молодої сім'ї з дитиною / дітьми - від 10%), на період будівництва позичальник надає в забезпечення по кредиту поручительство фізичних осіб, а якщо сума кредиту перевищить 3 млн. руб., то проміжний заставу, після закінчення будівництва в заставу оформляється споруджуваний об'єкт нерухомості).
За розташованих об'єктів нерухомості в Ленінському районі працює програма «Придбання об'єктів нерухомості, що будуються за участю кредитних коштів Банку» (термін кредиту до 30 років, початковий внесок від 10% від вартості об'єкта нерухомості, на період будівництва позичальник оформляє в забезпечення по кредиту заставу майнових прав , по завершенню будівництва в заставу оформляється споруджуваний об'єкт нерухомості).
Більш детальну інформацію про умови кредитування та процентних ставках, а також кредитний калькулятор можна побачити на web-сайті: www.sbank.irk.ru або в будь-якій філії Ощадбанку Росії.
Будемо раді Вас бачити за наступними адресами:
Центр іпотечного кредитування р Іркутськ, вул. Леніна, 30, т. 200-811, 34-28-33
Центр іпотечного кредитування р Іркутськ, вул. Сухе-Батора, 6, т. 24-35-54, 24-35-51


Марія. 02.03.2012
Доброго дня! Заявка на іпотечний кредит до кінця березня (молода сім'я). На угоду швидше за все вийдемо в квітні. Щоб заявка не пропала, потрібно для її активації принести документи на перевірку в банк?

Добрий день, Марія!
Позичальник / Созаємщиков (і) має право надати в Банк документи за кредитованим Об'єкту нерухомості в строк не пізніше 120 календарних днів з дати прийняття Банком рішення про видачу кредиту. Перелік необхідних документів залежить від мети кредитування. Після закінчення зазначеного терміну отримання кредиту за Вашою заявкою буде неможливо.
Ми раді бачити Вас в числі клієнтів ВАТ «Сбербанк России»!


Надія 02.03.2012
Продаю квартиру, покупець бере іпотеку, банк дав згоду. Питання-протягом якого часу гроші надійдуть на мій рахунок?

Добрий день, Надія!
На жаль, недостатньо вихідної інформації, щоб дати Вам розгорнуту відповідь.
В середньому, після надання Позичальником документів на придбаний об'єкт нерухомості проходить 3-4 робочих дні до укладення кредитного договору. Якщо рішення Банку про видачу іпотечного кредиту прийнято з умовою використання банківської комірки, то після підписання договору купівлі-продажу, в період його реєстрації в УФРС по Іркутській області (Росреестра), гроші будуть знаходитися в сейфової скриньки. Забрати їх продавець може під час здачі в Банк зареєстрованого договору купівлі-продажу.
Більш детальну інформацію про умови кредитування Ви знайдете в будь-якій філії Ощадбанку Росії м Іркутська.
Будемо раді Вас бачити за наступними адресами:
Центр іпотечного кредитування р Іркутськ, вул. Леніна, 30, т. 200-811, 34-28-33
Центр іпотечного кредитування р Іркутськ, вул. Сухе-Батора, 6, т. 24-35-54, 24-35-51


Ольга 01.03.2012
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, мій чоловік є ІП (початок діяльності - грудень 2011 р), чи може він виступати созаемщиком? У мене зарплата офіційна (14000р.), Є материнський капітал.

Добрий день, Ольга! Спасибі за питання!
Ваш чоловік в обов'язковому порядку буде виступати созаемщиком за іпотечним кредитом, однак без урахування його платоспроможності. У разі наявності шлюбного контракту щодо білоруського режиму роздільного майна, Ваш чоловік буде виступати поручителем за кредитом.
Для підтвердження платоспроможності індивідуальні підприємці надають в Банк податкову декларацію за період в залежності від системи оподаткування: система оподаткування для сільськогосподарських товаровиробників (єдиний сільськогосподарський податок і спрощена система оподаткування - за останній податковий період (завершений календарний рік), система оподаткування у вигляді єдиного податку на поставлений дохід для окремих видів діяльності - за останні 2 податкових періоду (2 кварталу).
Ми будемо раді бачити Вас в числі клієнтів ВАТ «Сбербанк России»!


Олексій 01.03.2012
Добрий! Є квартира в іпотеці Ощадбанку. Ситуація змінилась. Хотілося б продати квартиру і розплатитися з банком. Покупці, як правило, не хочуть купувати нерухомість, попередньо за окремим договором закриваючи іпотечний кредит продавця. Чи може піти банк на тимчасову заміну застави за умови, що після продажу квартири відразу будуть закриті всі обязательтства перед ним? Є якісь ще способи виходу з іпотеки, подібні до цього? Дякуємо.

Добрий день, Олексій!
Згідно з умовами Вашого кредитного договору, в якості забезпечення виступає певний об'єкт нерухомості. У виняткових випадках питання про заміну предмета застави може бути розглянуто за Вашою заявою вищим колегіальним органом ВАТ «Сбербанк России».
Разом з тим, в ВАТ «Ощадбанк Росії» діє схема надання кредитів фізичним особам на придбання об'єктів нерухомості, переданих в заставу (іпотеку) Ощадбанку Росії в якості забезпечення виконання зобов'язань за раніше виданими кредитами. Таким чином, Вашу квартиру, що знаходиться в заставі, можна реалізувати через іпотечний кредит нашого Банку, які не погашаючи попередньо Ваш іпотечний кредит.
Більш детальну інформацію Ви можете отримати у філіях ВАТ «Сбербанк России».
Ми раді бачити Вас в числі клієнтів ВАТ «Сбербанк России»!


Марина 01.03.2012
Добрий день. У нас взятий іпотечний кредит в вашому банку. Залишилося виплатити трохи. Чи можна взяти ще один, повністю не виплативши перший? Засоби дозволяють. Дякуємо.

Добрий день, Марина!
Так можливо. В рамках внутрішніх нормативних документів Банку можливе надання Позичальнику / кожному з Созаємщиков не більше 3 кредитів на цілі придбання і / або будівництва Об'єкту (ів) нерухомості протягом одного року з моменту отримання першого кредиту / першої частини кредиту.
Будемо раді знову бачити Вас в числі клієнтів Ощадбанку!


лена 01.03.2012
Чоловік і я маємо двох детей.Муж офіційно працює один і на основній роботі у нього невелика з / пл.Но і у нього і у мене є неофіційні доходи.Я, наприклад, за вільним графіком працюю агентом з нерухомості (офіційно не працевлаштована), мій дохід непередбачуваний-можу заработать5т.р.в місяць, а можу і 50т.р. Чи можемо ми взяти кредит 400 т.р. на поліпшення житлових умов, при цьому використовувати сертифікат на материнський капітал?

Добрий день, Олена!
Максимально можлива сума іпотечного кредиту розраховується Банком виходячи з платоспроможності Позичальника / сумарною платоспроможності Созаємщиков, а також наданого забезпечення. Таким чином, для розрахунку досить надати в Банк документи, що підтверджують платоспроможність Вашу і чоловіка. Це можуть бути як довідки про заробітну плату за формою 2-ПДФО, так і довідки за формою Банку, а також необхідно надання завіреної роботодавцем копії трудової книжки. У розрахунок платоспроможності можливо взяти інші доходи, наприклад, доходи за договорами сумісництва, які також підтверджуються довідками за формами, описаним вище і копією трудового договору.
Крім того, навіть якщо у Вас немає можливості підтвердити достатність своїх доходів довідками, Ви можете надати в Банк виписку з рахунку по вкладу, на який протягом 6 місяців вносилися суми, достатні для погашення платежу по іпотечному кредиту, на який Ви розраховуєте.
Що стосується материнського капіталу, в ВАТ «Ощадбанк Росії» є продукт «Іпотека плюс материнський капітал» в рамках програми «Придбання готового житла», який передбачає використання коштів материнського капіталу в якості початкового внеску / частини початкового внеску.
Більш детальну інформацію Ви можете отримати у філіях ВАТ Ощадбанк Росії.
Будемо раді Вас бачити за наступними адресами:
Іркутськ, вул. Леніна, 30, тел .: 200-811, 34-28-33
Іркутськ, вул. Байкальська, 105 «А», тел .: 24-41-61, 24-41-62


Анастасія 29.02.2012
Чи є можливість взяти іпотеку в розмірі 2 млн.руб однієї незаміжньою дівчині без дітей, так, щоб щомісячний платіж не перевищував 10 тис. Руб. у місяць. Зарплатна картка Ощадбанку. Кредитна історія хороша.

Добрий день, Анастасія!
Можу запропонувати Вам іпотечний кредит за програмою "Іпотека з державною підтримкою" на придбання житла, що будується, з мінімальними процентними ставками за користування кредитом. Однак максимально можлива сума кредиту буде нижче бажаної.
При розрахунку кредиту на 30 років в сумі 1,1 млн. Руб. при мінімальному первинному внеску від 20%, щомісячна виплата після введення в експлуатацію об'єкта нерухомості, оформлення його в заставу Банку та оформлення страхового поліса на об'єкт нерухомості від ризиків пошкодження і втрати, складе 10 310 руб., а на етапі будівництва об'єкта нерухомості платіж буде дорівнює 12 427 руб.
Також в Банку є програми, при яких розмір початкового внеску може бути дорівнює 10% або відсутні взагалі.
За більш детальною інформацією звертайтеся, будь ласка, за наступними адресами:
Центр іпотечного кредитування: м Іркутськ, вул. Леніна, 39, ьтел. 200-811, 34-42-57
Центр іпотечного кредитування: м Іркутськ, вул. Сухе-Батора, 6, тел. 24-35-54, 24-35-51
Будемо раді бачити Вас в числі клієнтів ВАТ "Сбербанк Росії"!


* Відповідно до Правилами сайту Адміністрація сайту не Несе відповідальності за інформацію, опубліковану в даного розділі. Відповідальність за Зміст и достовірність информации, в тому чіслі перед третімі особами, Несе суб'єкт, что Розмістив інформацію.


? скільки буде вирішуватися питання?
Чи планує Сбербанк видавати іпотечні кредити на житло, яке побудує компанія Востсібстрой в рамках проекту "Нижня Лісіха-2"?
Коли цей об'єкт пройде акредитацію в банку?
Чи працюєте ви з компанією "Офісстрой" за програмою Іпотека +?
Але навіщо тоді вам ці оцінки?
Чи можна расчітивть на повторення іпотечної програми "в десятку" або "іпотечний плюс"?
Коли почнуть видаватися іпотечні кредити на придбання квартир в ЖК "Завидний", блок-секції 5,6?
Підкажіть куди можна прийти і проконсультуватися з питання правильності "своєчасно і належним чином оформлені документи"?
Може ще які-небудь документи треба ?
Ку максимальну суму ми могли б розраховувати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online