Житомир.info | Влада Житомира НЕ будуть додатково виділяти гроші з бюджету на підвищення зарплат вихователям

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

З міської скарбниці не будуть виділяти додаткові кошти на підвищення зарплат вихователям житомирських дитсадків.

Про це на брифінгу 7 березня розповів мер Житомира Сергій Сухомлин.

«У нас вийшла якась несправедливість, коли по школах заробітна плата піднялася, і середній її зростання склав близько 70% , А у вихователів дитячих садків - в середньому на 40%. Для того, щоб відновити справедливість, ми її піднімаємо вже з 1 квітня (2017 року). Додатково з міського бюджету ресурс не буде потрібно, сума приблизно 12,5 мільйона гривень. Ми знайшли ресурс всередині системи освіти за рахунок більш раціонального підходу до використання коштів », - пояснив мер.

Сергій Сухомлин зазначив, що згідно з бюджетного кодексу, влада повинна підняти зарплату вихователям дитячих садків з вересня, але з ініціативи житомирських депутатів і членів виконкому було знайдено додатковий фінансовий ресурс для того, щоб підняти оклади вже з 1 квітня.

«Для вихователів дитячих садків це хороша новина з огляду на те, що у нас 99% вихователів дитсадків - це жінки, напередодні 8 Березня я думаю, що це краще для них привітання», - сказав мер.

Нагадаємо, влада планує з 1 квітня підвищити посадові оклади працівникам дитсадків та позашкільних закладів.

як повідомляв Житомир.info , В 2016 році середня зарплата в Житомирі виросла на 24% , Але все одно не дотягла до середньої по області.

Житомир.info

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online