До кінця року на вулицях Києва буде встановлено ще майже 2 тисячі камер відеоспостереження - Кличко

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Міський голова підкреслив, що столиці для забезпечення порядку необхідна більша кількість камер / фото kievcity.gov.ua

Система відеоспостереження, яку продовжують встановлювати в Києві в рамках програми «Безпечна столиця», вже довела свою ефективність. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Newsone».

Мер нагадав, що три роки тому під час візиту до Ізраїлю ознайомився з роботою системи відеоспостереження Тель-Авіва. Схожу систему реалізували і в Києві в рамках програми «Безпечна столиця». За рахунок міського бюджету та використовуючи досвід ізраїльських фахівців був створений дата-центр. У Києві вже встановлено 4 тисячі інтелектуальних відеокамер: на мостах, в метрополітені, в ключових місцях скупчення людей, в об'єктах соціальної інфраструктури, в школах і дитсадках. Крім того, столична влада підключає до загальноміської системи камери приватних закладів.

Читайте також Кличко обіцяє, що в місті до кінця року відремонтують рекордні 300 км доріг

«До кінця року з'явиться ще майже 2 тисячі інтелектуальних камер. Вони вже дають ефект. Нещодавно стався резонансний випадок, коли викрали дитину з дитсадка. Використовуючи камери, поліція швидко встановила особу, яка викрала дитину, і зразкову її місцезнаходження. В результаті оперативних дій поліції дитини знайшли », - зазначив Віталій Кличко.

Міський голова підкреслив, що столиці для забезпечення порядку необхідна більша кількість камер.

«Наше завдання - щоб таких камер було не десятки, а сотні тисяч. У Лондоні, наприклад, встановлено близько мільйона камер відеоспостереження. Це є одним з ефективних методів протидії злочинності. Кожен злочинець повинен знати, що він буде ідентифікований і буде нести відповідальність за правопорушення », - підкреслив мер .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online