Оформлення ветеринарного свідоцтва в Калінінської ветклініці Москви

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ветеринарне свідоцтво - документ дозволяє вивозити тварину з суб'єкта Російської Федерації в інший регіон країни або за кордон Ветеринарне свідоцтво - документ дозволяє вивозити тварину з суб'єкта Російської Федерації в інший регіон країни або за кордон.
ПРАВИЛА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ З ВИДАЧІ ВЕТЕРИНАРНИХ супровідних документів встановлюють порядок організації роботи з видачі ветеринарного свідоцтва і є обов'язковими для виконання посадовими особами, уповноваженими здійснювати оформлення і видачу ветеринарних супровідних документів , Юридичними особами будь-якої організаційно-правової форми та громадянами, зайнятими змістом, ловом, видобутком тварин (в тому числі птахів, риб (інших гідробіонтів), бджіл).
Ветеринарні свидететельств оформляють і видають органи і установи, що входять в систему Державної ветеринарної служби Російської Федерації, підвідомчі органам виконавчої влади суб'єктів Російської Федерації в галузі ветеринарії.
Ветеринарне свідоцтво форми N 1 підписує керівник (або уповноважений ним ветеринарний лікар) установи, підвідомчого органу виконавчої влади суб'єкта Російської Федерації в області ветеринарії, і завіряє печаткою установи.
При перевезенні тварин в кількості до 5 голів в межах району (Міста) перелік із зазначенням клички і номери (для товарних тварин), а також статі, породи, віку (для племінних тварин) призводять в графі "Особливі відмітки" ветеринарного свідоцтва форми N 1. При перевезенні тварин в кількості більше 5 голів до ветеринарного свідченням докладають опис, завірену печаткою установи, підвідомчого органу виконавчої влади суб'єкта Російської Федерації в області ветеринарії, яка видала ветеринарне свідоцтво.
Ветеринарне свідоцтво видають протягом одного дня за відсутності необхідності проведення лабораторних досліджень.
При неблагополуччя території Російської Федерації по карантинних хвороб тварин ветеринарне свідоцтво видають з дозволу керівника органу виконавчої влади суб'єкта Російської Федерації в галузі ветеринарії.
Ветеринарне свідоцтво оформляють на бланках, що враховуються в єдиній автоматизованій системі, виготовлених відповідно до зразками, що встановлюються центральним органом виконавчої влади, що здійснює нормативно-правове регулювання та надання державних послуг в галузі ветеринарії. Зазначені бланки є захищеною поліграфічною продукцією рівня "А". На бланки ветеринарних свідоцтв наносяться серія, що складається з трьох цифр, і порядковий номер.
Ветеринарне свідоцтво заповнюється рукописним способом або з використанням технічних засобів.
Ветеринарне свідоцтво, яке не відповідає вимогам правил , А також заповнені різними чорнилами, почерками, що мають виправлення, неясний відбиток печатки, без печатки, без підпису, без повного найменування посади, без зазначення прізвища, ініціалів фахівця, який підписав ветеринарне свідоцтво, без вказівки всіх необхідних відомостей, в т.ч. дати їх видачі, а також копії документів вважаються недійсними.
Ветеринарне свідоцтво форми N 1 дійсно протягом 5 днів з моменту видачі і до початку перевезення.
Бланки ветеринарних свідоцтв форми № 1 підлягають суворому обліку органами і установами, що здійснюють їх видачу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online