Як повернути дівчину, якщо сам її кинув?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

При будь-якому розставанні люди рідко залишаються друзями, а що вже говорити про те, якщо ти покинув її сам. Тим більше складно уявити, щоб дівчина повернулася до тебе після такого.

Є пари, у яких прийнято періодично один одного кидати. Вони про це не домовляються заздалегідь, але час від часу хтось із них йде від іншого. Потім вони миряться і відносини тривають. Такі пари можуть дуже довго зустрічатися, потім навіть одружитися і, живучи в шлюбі, продовжувати періодично йти, тепер уже з сім'ї. Якщо це твій варіант, то тут можна порадити тільки терпіння твоїй другій половині. Якщо вона зможе терпіти твоє мінливість, запальність і відходи, то ви будете разом довго. Це, безумовно, в тому випадку, якщо кидаєш її постійно ти. Якщо у вас це обопільно, терпіння побажати можна вам обом.

Перед тим як читати далі, подивіться це відео:

Але далі пропоную вести мову не про таких пристрасних парах італійського типу, а про тих молодих людей, у яких розставання сталося одного разу .

Отже, ти кинув дівчину, тепер каєшся, шкодуєш про скоєне, хочеш її повернути. Але, зрозумій, якщо у дівчини є гордість, то вона навіть не знайшовши тобі заміну, з принципу більше не захоче до тебе повертатися, тому що буде побоюватися з твого боку чергового подібного випаду. Адже відомо, що зрадив один раз - зрадить двічі. До речі, більшість людей, що залишали своїх других половин один раз, в кінці кінців, пізніше йшли від них назавжди. Так що побоювання твоєї дівчини справедливі. Тобі доведеться їй довести, що це не твій випадок, що ти все обдумав, все вирішив і такого не повториться. Як їй це показати і довести, це дуже індивідуально. Для кожної буде свій підхід. Одній дівчині від її хлопця знадобляться одні слова і дії, інший інші. І не завжди хлопець може обійтися лише квітами, красивими словами, піснями, віршами, подарунками.

Важливо ще знати, хто з вас був винен в розриві відносин. Буває так, що дівчина винна, тому хлопець її і кинув. У цій ситуації, як би не була велика твоя любов, зрозумій, що якщо ти зараз підеш перший на примирення, вона, швидше за все, до тебе повернеться, але отримає таким чином від тебе дозвіл на ті вчинки, які стали причиною твого від неї догляду . А якщо мова йде про її зраду, то будь готовий до того, що вона і надалі буде тобі змінювати. Якщо в розриві відносин винна твоя дівчина, хоч і ти був їх ініціатором, як би ти її не любив, що не йди першим на примирення. Таким чином ти підпишеш вашим відносинам смертний вирок. Вона зрозуміє, що їй можна і надалі вести себе також безсовісно, ​​що і буде робити. А ти або перетворишся в «ганчірку», або знову підеш, не витримавши такого до себе ставлення, або вона сама тебе кине, знайде собі не «ганчірку». Якщо це твоя ситуація, візьми волю в кулак і не йди на примирення першим. Нехай вона сама одумається і прийде до тебе. Якщо вона буде щиро каятися, можеш її пробачити.

Якщо ж все-таки ти сам винен в події, то кращий спосіб повернути дівчину може бути тільки один - запропонувати їй руку і серце.


Дуже раджу вивчити книгу Сергія Садковського, Олега Ідеалу і Олени Вовк - «Як повернути колишню дівчину». Пошукайте за назвою і авторам в пошукових системах. Наприклад Олег Ідеал Як повернути колишню дівчину або зайдіть на їх сайт exback.ru.

Вам також може бути цікаво

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online