Країни ЄС схвалили директиви на ведення переговорів по Brexit

  1. поділіться

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У переговори по Brexit включать питання дотримання прав громадян і погашення боргів Великобританією

У переговори по Brexit включать питання дотримання прав громадян і погашення боргів Великобританією.

Директиви на ведення переговорів з Лондоном по Brexit схвалили сьогодні представники 27 країн Євросоюзу на саміті в Брюсселі, повідомив президент Євроради Дональд Туск.

«Директиви схвалені 27 лідерами ЄС одностайно, і справедливий політичний мандат для переговорів по Brexit готовий», - написав він на своїй сторінці в Твіттері.

Директивами, зокрема, передбачена захист прав громадян Великобританії і ЄС, точний список яких вже складений комісією. А також дотримання фінансових зобов'язань Лондона перед Євросоюзом.

Згідно з планом Brexit, опублікованому на сайті Єврокомісії, переговори щодо виходу Великобританії зі складу ЄС почнуться в червні 2017 року і триватимуть 18 місяців. Остаточне припинення членства відбудеться в березні 2019 р

Раніше президент Європарламенту Антоніо Таяні заявив , Що процедуру виходу Британії з ЄС можна скасувати, якщо виборці на виборах 8 червня продемонструють зміна своєї думки про Brexit.

поділіться

Теги: Brexit , переговори

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online