Джанабаєва відкрила завісу свого особистого життя

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Співачка розповіла про стосунки з чоловіком і приватне життя дітей Співачка розповіла про стосунки з чоловіком і приватне життя дітей   ВАЛЕРІЙ МЕЛАДЗЕ З дружиною, співачкою Альбіною Джанабаєвою   INSTAGRAM

ВАЛЕРІЙ МЕЛАДЗЕ З дружиною, співачкою Альбіною Джанабаєвою

INSTAGRAM.COM/ALBINADZHANABAEVA/

9 квітня екс-солістка групи «ВІА Гра» Альбіна Джанабаєва відзначить своє 39-річчя. А напередодні свого свята артистка огласилась дати відверте інтерв'ю. Відомо, що зовсім скоро вона виходить з декрету. Зараз вона вже розглядає різні пропозиції по роботі, в тому числі і на ТБ.

Нагадаємо, що на даний момент у неї є двоє дітей: 14-річний Костя і трирічний Лука. Батьком обох хлопчиків є Валерій Меладзе, відносини з яким вона ніколи не прагнула афішувати. За словами артіскті, між ними «бувало всяке», але вони змогли все подолати. «Я вела досить закриту життя і до сих пір вважаю, що не зняла бар'єр остаточно», - цитує Джанабаєву Woman`s Day . Співачка поважає право своїх спадкоємців на приватне життя, тому не прагне публікувати сімейні фото в соцмережах.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online