Чим годувати британську кішку в домашніх умовах, в тому числі вагітну і кошенят, ніж можна

  1. Чим годувати дорослу кішку в домашніх умовах
  2. Харчування вагітних британських кішок і кошенят
  3. Чим не можна годувати британця

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Британські кішки вважаються злегка вальяжно і примхливими. Але в їжі вони не дуже примхливі. Важливо, замислюючись над тим, чим годувати породисту красуню в домашніх умовах, не забути про деякі особливості розвитку її організму.

Чим годувати дорослу кішку в домашніх умовах

Чим годувати дорослу кішку в домашніх умовах

Тут потрібно слідувати нескладним правилам:

  • тварини цієї породи - яскраво виражені хижаки, так що м'ясо в їх раціоні повинно бути обов'язково; найкраще - яловичина і курятина;
  • раз в тиждень слід включати в раціон рибу, краще морську, річкова занадто жирна і погано впливає на органи шлунково-кишкового тракту;
  • обов'язкові крупи, краще гречка, рис, вівсянка;
  • кішці покладено овочі, їх можна злегка згасити;
  • не забувайте про кисломолочних продуктах;
  • в зимовий час корисно скласти вітамінну суміш з моркви, гарбуза і цвітної капусти; овочі подрібнюють в блендері і потім дають тварині.

Харчування вагітних британських кішок і кошенят

Харчування вагітних британських кішок і кошенят

Вагітність британських кицьок становить 9 тижнів. Вже на самому початку цього складного періоду майбутня мама починає більше їсти.

Як тільки апетит кішки стане наростати, слід не збільшувати разову дозу їжі, а просто годувати тварину частіше звичайного. Так організм не буде перевантажуватися.

Ближче до кінця свого делікатного становища, кішки, навпаки, починають їсти менше. Це пов'язано з тим, що зростаюче потомство всередині матері тиснуть на органи травного тракту і зменшують їх обсяг. Не годуйте кішку насильно.

Намагайтеся, щоб її харчування було збалансованим, в меню знаходилися і мінерали, і вітаміни, і білки, і вуглеводи. Годувати рибою вагітних британців не варто ні в якому вигляді.

Кошенятам можна давати спеціальний сухий корм, а в натуральний компоненти слід вводити поступово. М'ясо краще починати давати з 3 місяців в соскобленную вигляді. Молоко - до 3-місячного віку. Потім воно може викликати діарею.

Чим не можна годувати британця

Чим не можна годувати британця

Перелік заборон простий:

  • заборонена свинина;
  • річкова риба;
  • копченості та взагалі їжа з людського столу;
  • корми економ-класу.

Британські кішки легко привчаються до потрібної їжі, але якщо вони раптом відмовляються від будь-якого товару або корму, не наполягайте. Краще підберіть іншу рівноцінну за складом їжу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online