Готовий бізнес план

  1. Готовий бізнес план рекламного агентства Бізнес в сфері реклами найчастіше розвивається за рахунок...
  2. На успішну реалізацію бізнес плану впливають такі чинники
  3. організаційний план
  4. вкладення
  5. Даний бізнес план був успішно реалізований вже більше 60 разів. Наші партнери вже заробляють на світлодіодним...

Готовий бізнес план рекламного агентства

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бізнес в сфері реклами найчастіше розвивається за рахунок креативності та оригінальною подачі рекламного матеріалу. Наша бізнес ідея полягає якраз в поширенні нестандартних рекламних носіїв і яскравою, динамічною світлодіодним реклами. Вона істотно відрізняється від звичної всім статичної банерної реклами, даний напрямок ще досить ново і затребуване, тому в ньому легко зайняти свою нішу і створити прибутковий бізнес.

Бізнес ідея полягає в установці світлодіодного екрану для зовнішньої реклами і продажу ефірного часу рекламодавцям. Інвестиції, робота щодо заповнення екрану і дохід діляться між партнерами. Фактично Ви створюєте рекламне агентство повного циклу, яке не потребує витрат на виготовлення і заміну рекламних матеріалів і необхідне для цього обладнання.

Основними перевагами даного бізнес плану є швидка окупність (6-8) місяців і мінімальний ризик. Пропонована нами бізнес модель випробувана і затребувана, всі процеси налагоджені, ресурси для успішної роботи накопичені.

Перевагами даного бізнес плану також є

  • Для того, щоб рекламний екран працював і приносив дохід вам не потрібно наймати великий штат співробітників, орендувати виробничі або великі офісні площі.
  • Часткова система інвестування та отримання доходу забезпечить підтримку та стабільний дохід.
  • Екран ніколи не буде пустувати і справляти враження малоефективного носія, контент "1 Street TV" і реклама партнерської половини ефірного часу допоможуть вам залучити рекламодавців
  • Реклама компаній федерального рівня, що транслюється на екрані, підвищує престиж даного рекламного носія. Широка мережа екранів, що охоплює всю Росію, дозволить і Вам завести федеральних клієнтів.
  • При необхідності роботу з виготовлення реклами та послуги дизайнерів ви можете перекласти на партнера. Це дозволить надати замовнику повний комплекс послуг, але не зажадає від Вас додаткових витрат.

На успішну реалізацію бізнес плану впливають такі чинники

  • Вибір місця під установку екрану
  • Оповіщення про майбутню установці екрану, предзаполненіе
  • Робота з пошуку рекламодавців

Ринок і конкуренція

Електронне табло стрімко набирають популярність, рекламних агентств, що пропонують розміщення на таких екранах також ставати все більше і більше. Однак, такої широкої і розкрученої мережі екранів на сьогоднішній день немає ні у кого. До нас приходять запити не тільки на розміщення реклами, а й на приєднання екранів конкурентів до нашої мережі. Таким чином, Ви відразу ж займете лідируючі позиції на ринку світлодіодної реклами.

організаційний план

З заповненням ефірного часу екрану і пошуком рекламодавців цілком може впоратися 1 менеджер. Ви також можете займатися цим самостійно, адже реклама на світлодіодних екранах користується великим попитом і вхідні запити на розміщення будуть істотно знижувати відсоток холодних дзвінків.

Даний бізнес план також може бути застосований для розвитку вже працюючого бізнесу.

вкладення

Якщо врахувати мінімальні витрати на персонал і організацію роботи або ж взагалі відсутність таких статей витрат, стартовий капітал зводиться до виробництва та встановлення екрану. Вкладення, як було сказано раніше, діляться між партнерами по частках. Окупність світлодіодного екрана становить 6-8 місяців. Однією з цілей роботи партнерів є скорочення даного періоду і якнайшвидший вихід на отримання чистого прибутку. докладний розрахунок окупності світлодіодного екрана і опис процесу його установки дивіться в розділі партнерство.

Даний бізнес план був успішно реалізований вже більше 60 разів. Наші партнери вже заробляють на світлодіодним рекламі, почніть отримувати дохід і ви!

Зв'яжіться з нашіімі менеджерами для отримання більш докладної інформації про ринок і перспективи в вашому регіоні за телефоном гарячої лінії 8-800-700-87-60 або через

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online