Вихователі не бачили: в Омську хлопчик отримав перелом стегна в дитячому садку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: torange.biz

Дворічному хлопчику загрожує інвалідність. Правоохоронні органи проводять перевірку.

В кінці вересня в поліцію надійшло повідомлення про те, що в лікарню був доставлений 2-річний хлопчик з серйозним переломом. За словами батьків, дитина отримала травму в дитячому саду, повідомляє прес-служба УМВС Росії по Омській області.

Батьки хлопчика розповіли прибулим в лікарню поліцейським, що їм подзвонили вихователі і сказали, що хлопчик сильно плакав, але пояснити, що у нього болить, не міг. В результаті хлопчикові діагностували гвинтовий перелом стегна, що може привести до інвалідності.

Інспектори у справах неповнолітніх опитали співробітників дитсадка і батьків. За даними, вихователі не в курсі того, як хлопчик зміг отримати таку важку травму. Крім того, сім'я дитини характеризується задовільно, і на обліку в ПДН не перебуває.

В даний час співробітники поліції, Суськ, комісії у справах неповнолітніх, прокуратури Омська проводять перевірку, з'ясовують всі обставини інциденту.

Нагадаємо, ще одна подія в дитячому садку відбулося в Новосибірську, де троє дітей були доставлені в лікарню з отруєнням наркотиками .

Підписуйтесь на наш канал в Яндекс Дзен .

Знайшли друкарську помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl + Enter

Знайшли друкарську помилку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online